?!

2010-04-29 / 20:30:50

Funderar på att fara ut och springa en bit och sen ta en lång och skön dusch, då har man ju påbörjat en liten träning iallafall som kan behövas !
Sen efter de blir de nog att lägga sig så jag orkar upp till skolan imorn och vara duktig som alltid,. Sen ska ja även till tandläkaren imorn..
MEN det bästa som kommer att hända imorn är att jag ska köpa mina shorts!! Dom är jättesnygga, och dom kommer bli perfekta till sommaren!

Men nu ska jag dra pusshej 

/jossanlindberg

29/4-10

2010-04-29 / 17:11:02
Hej!
Har alldeles nyss kommit hem från skolan. Vi hade föreläsning på JB för sista gången idag , :D:D:D
Imorse så åkte jag in till stan och fixade om håret så nu ser de bra ut igen , fick även med mig färginpackningar hem , KANON! Sen gick jag och Johanna på stan och jag inhandlade mig en ny tröja, och imorgon blir de att köpa shorts :D!

Nu ikväll ska jag hänga in tvätten i garderoben sen ska jag bara slappa och packa till Felicia imorn!, hoppas de kommer bli kul :)
men nu ska jag ta och se scrubs, byyye :D











btw, fick min usb kabel idag jag hoppas jag får in drivrutinerna så den funka (A)
/jossanlindberg

godnatt!

2010-04-28 / 23:15:14
Nu ska jag ta och sova så jag orkar kliva upp imorn och ha föreläsning hela dagen..
Tur som är kanske jag ska till Johanna imorn kväll och då ska hon vara snäll-söt-gullig och måla mina naglar som hon är BÄST på!

Godnatt nu, puss
/jossanlindberg

28/4-10

2010-04-28 / 17:05:52
Hejhej!
Har som haft lite bloggtorka känns det som, jag har inte varit så aktiv här på bloggen. Jag kan börja med att berätta att i måndags så köpte jag Johanna´s moppe så nu står den här hemma hos mig! :D Så nu när jag har den så hände det att det blev en liten resa till bureå igår och jag hälsade på Celina. Vi såg Desperate Housewives och snackade lite allmän skit. :) Sen idag så hade jag bara gympa och självklart skulle jag på läkarbesök den tiden så det blev att vara ledig idag, SKÖNT!
Ikväll vet jag inte vad som händer, Emmy fyller 7år idag så mormor ska komma så får vi fika och så, alla andra var här och grattade henne i söndags så idag blir de bara vi + mormor! Jag ska fråga henne om pengarna till skorna jag skulle få,  hon har redan lovat så då får hon stå sitt kast ;)

Nyss kom jag in från tvättstugan, känns skönt att det bara är torktumlaren jag väntar på nu, sen är jag klar! Det känns alltid så skönt när man gjort bort allt sånt där , så nu har jag rena och fina kläder inför valborgs som kommer att spenderas i Skelleftehamn med Felicia, Philip, Janina och säkert Philips kompisar också :P Jag kan även berätta att mitt minneskort till kameran är borta (?) så det kommer inte att bli några nya bilder nu på ett tag, iallafall inte förrän mamma köpt mig min kabel till telefonen så jag kan överföra därifrån !

Jag kanske uppdaterar senare ska lägga mig och vila ett tag, TJING!!

/jossanlindberg

27/4-10

2010-04-27 / 12:50:47
Hejhallå!
Har för ett tag sen kommit till skolan igen, vi hade föreläsning på JB så ja ..
Ikväll blir de att åka och hälsa på Celina i bureå!, trevligttrevligt! Men nu ska jag hoppas på att få sluta med tanke på att jag har gjort klart mitt arbete + att jag måste gå och klaga på mott hår.. IGEN! :O

pusshej
/jossanlindberg

25/4-10

2010-04-25 / 01:13:47
Hejsan!
Dålig uppdatering dom senaste dagarna, förlåt.. Jag är nu hos pappa , kom hit igår. När jag kom så blev de pizza till middag (Y) Sen så myste vi typ hela kvällen med godis och film, men dock somnade jag i början av filmen..
Sen idag så har jag varit med Linn, vi åt grillat och myste på sen kom Andreas och plockade upp oss. Vi hade ingenting att göra ute så vi drig hit igen och såg "paranormal activity" , börjar bli less den filmen nu, den är lite dryg (A) Sen så drig vi ut igen & jag träffade Felicia, trevligt! :)
Nu sitter jag här och ska snart sova så jag orkar upp imorgon. Får se om de blir att åka hem till mammsen imorn eller om hon får hämta mig på måndag morgon, men de ser vi om imorn:)

Ha en trevlig helg alla, kan hända att jag inte uppdaterar så mycket mera innan jag kommer till mamma.. Internet här har lite damp ibland, iallafall på min dator =/

aja ska sova nu, tjingeling :*

/jossanlindberg

22/4-10

2010-04-22 / 21:18:12

Tjennnna :)!
Idag har jag varit på praktiken ett tag, sen drog jag upp till skolan och väntade in celina som skulle sluta skolan, efter de hängde vi på stan till 4 .. Jag hittade ett par jättesnygga shorts på carlings som jag MÅSTE köpa när jag får pengar!

Annars så åker jag till papi imorn , ska bli mysigt. Sen på lördag så ska jag vara med Linn, någon mer som vill vara med och hitta på något :D? Hör av er, ni har mitt nummer tjejer ♥
Men nu ska jag gå ner till mamma ett tag, sen måste jag packa till pappa, sen kommer nog john Blund, så godnatt! :)

/jossanlindberg

jaokej

2010-04-21 / 22:35:25

hej!
Förlåt för mitt dampinlägg senast, hade bara tråkigt men aja..
Nu sitter jag i sängen och har alldeles nyss duschat och ska alldeles snart sova.
Det händer verkligen aldrig någonting kul som jag kan berätta här men vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda , kanske någon rolig händelse eller något som jag kan blogga om :) Men nu ska jag sova så jag orkar imorn, godnatt allihopa!




föressten, vad händer på valborgs?

/jossanlindberg

värttttt...

2010-04-21 / 20:10:10
jag blir galen de är så trist att vara tvungen att binda fast sig hemma när man inte har nått att göra..
jag har städat hela mitt rum, från golv till tak ungefär & sen har jag alldeles nyss sett andra avenyn (blev några tårar där) ja sen nu´... gör jag ingenting. :( mina chokladbollar är slut så jag har ingenting gott hemma förutom glass som jag ätit mig less på! Den här dagen suger lika mke som gårdagen, Nej nu ska jag banne mig göra något om de är så att jag bara ska sitta nere och titta i taket, något måste hända! Undra om jag kanske ska bege mig till johanna de kan ju inte ska ta så lång tid?

aja, puss

/jossanlindberg

24/4-10

2010-04-21 / 14:49:44
Hejhallå!
har alldeles nyss kommit hem, sköönt! Tror jag ska ta itu med städningen idag sen tror jag även att jag ska renbädda osv, kändes väldigt skönt att få göra de :) Och ikväll får vi se om de kanske blir att cykla till Johanna ? De är bara 5 km mellan oss så vi får väl se om de blir lite motion för lilla mig (A)
men nu ska ta itu med mitt rum , pusshej

/jossanlindberg

dejt med kudden kanske?

2010-04-20 / 23:03:43
Hejhallå!
Sitter just nu i sängen nyduschad och superfräsch! peppar inför en sovmorgon imorn, sen har vi bara gympa sen åker man med mamma hem klockan 2, blir KANON!
Idag har jag inte gjort så mkt, jag kom hem och såg tv, senare mot kvällen bakade jag chokladbollar och sen nu har jag sett despearte housewives för ett tag sen och nu ska jag snart sova, men först ska jag fixa håret lite (okej nu ljög jag , jag ska sätta upp de i en knopp)

Godnatt allihopa, skriver imorn och vi får hoppas de hänt något spännande då som jag kan berätta ;)


Jag måste erkänna att jag verkligen saknar sommaren!♥
/jossanlindberg

20/4-10

2010-04-20 / 14:31:40
Hejsanhejsan!
Sitter just nu på stadshuset med Johanna och kollar runt lite. Är väldigt drygt på stan & bussen hem går om typ 2 timmar :O?
Iallafall idag har vi hafthandels hela dagen och gjorde ett "stort" projekt som jag och Johanna hann klart sen fick vi veta att vi gjort fel så vi måste göra om de nästa vecka..
Ikväll blir det nog att ta in sista tvätten sen jag tvättade sen att städa, kan behövas dammsuga och skuras, men vi får se om orken finns. Ska inte babbla mer nu och kanske vara lite social med Johanna?
Men jag skriver ikväll, puss


gammal bild men som sagt de finns inga bilder här som jag kan lägga ut ;)
/jossanlindberg

19/4-10

2010-04-19 / 21:36:09
Hejsan!
Sitter just nu i min säng nyduschad, SKÖNT! Ska snart börja plugga till testet vi har imorgon,.. 
 Idag har jag inte gjort mkt , var hemma för jag hade sjukt ont i halsen så jag tog de lugnt, sen fick jag avklarat att jag ska köpa Johannas moppe, så vi ska betala & typ skriva ägarbyten osv på torsdag PERFEKT!

Jag lägger ut en bild på den så får ni se :)


^^ Inte så bra kvalla (A)


Jaja, men nu ska jag ta & börja plugga lite, skriver imorgon mest troligt

puss
/jossanlindberg

18/4-10

2010-04-18 / 22:10:25
Ingen uppdatering har de blivit i helgen, men jag har inte haft tillgång till dator sen har jag haft fullt upp :)!

Fredag: Pallrade mig till hamn & va med Felicia Philip och Tobbe, vi drog in till stan och hängde på max ett tag, träffade folk, sen åkte vi hem och sov!

lördag: Sov bort hela dagen, tog oss ut typ 9 och då hälsade vi på Johanna sen så grillade vi sen va vi hemma tidigt hos Felicia. Vi bakade scones och åt innan vi la oss :)

Söndag: Blev väckt 11 typ så jag fick lite sovmorgon. Har latat hela dagen & gjort typ ingenting.

Imorgon får vi se om de blir praktik, känner mig inte 100 i kroppen och definitivt inte halsen så kanske blir att stanna hemma. men nu ska jag gå ner och ta en dusch tror jag, puss



saknar er tjejer..
/jossanlindberg

15/4-10

2010-04-15 / 21:27:10
Min bästa vän är: Jag har många :)
När jag borstar tänderna: Borstar jag resten av munnen också! :)
När jag lagar mat: så är jag stolt!
Jag är rädd för: att bli ensam
Den värsta känslan är: när man inser alla sina misstag & pinsamma saker man gjort..
Den bästa känslan är: När allting går bra & man mår bra!
Jag är bäst på att: Jag är bäst på ALLT :]
Jag är sämst på: Vara nyttig..
Jag kommer alltid vara: snäll :)
Jag lyssnar på: ingenting, jag ser tv.
Jag pratar: svenska såklart?
Jag tycker om: att jag ska jobba hela sommaren & tjäna cash;)
Min första riktiga vän heter: Felicia :)
Kärlek är: underbart!
I somras: levde jag livet ;)
Sist jag grät: i tisdags
När jag vill tänka: är jag helt ensam och tänker :)
När jag bakar så bakar jag: det som jag är sugen pÅ!
Innan jag går och lägger mig: duschar jag och borstar tänderna!
Just nu tänker jag på: varför flugan i mitt rum inte lämnar mig ifred :O
Bebisar är: söta, skulle inte vara fel med en ;)
Idag har jag: en twister (A)
Ikväll ska jag: sova!
Imorgon kommer jag: vara i skolan, åka till felicias skola och hälsa på, sen åka till skelleftehamn med henne :D
jag vill verkligen: att det ska bli sommar..
Om jag va ett djur skulle jag vara: Katt, bli kliad hela tiden :D
Min mobiltelefon är: mitt liv
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om! :O


Sådär ja nu hade man drygat ut tiden litegrann!
Idag har jag varit och kört bil med mamma (Y) sen for vi och handla och jag gjorde marängswiss när jag kom hem, MUMS!
Imorgon blir det att ta de lugnt & åka till Skelleftehamn, ska mysa med Felicia, de är inte så ofta man umgås med henne.. Synd, men samtidigt är jag glad över att vi håller kontakten så bra! Men nu ska jag se klart Criminal Minds sen ska jag ta och sova, ska upp 10 över 6 imorn så.

godnatt mina vänner :D


Slänger upp en bild på sötgumman!
(hih snodde bilden av henne)
/jossanlindberg

14/4-10

2010-04-14 / 22:17:46
Hejsan!
Dålig uppdatering idag men jag har rent utav inte haft tid. Morgonen började med att jag gorde mig iordning och drog till skolan va där ca halv 10 & jag började 12. Sen hade jag gympa sen slutade jag, och efter de färgade jag om håret. Blev en stor skillnad jämfört med hur det såg ut nu efter några tvättar så jag hoppas att det håller denna gång!
När jag kom hem så började jag med tvätten så nu är den klar, SKÖNT! Sen så färgade jag mammas hår, och efter de så "tvättade" jag Sune, jag tog en blöt handduk och gnuggade in honom, han är ju så skitig och en vit katt ska vara ren! Men nu ska jag se andra avenyn sen sova, ska upp halv 7 imorn har möte sen praktik! (+ att jag ska väcka Johanna halv 7 imorn HA :] )

Sov gott allesammans , för de ska då jag! :)
Godnatt.

/jossanlindberg

tick tack..

2010-04-13 / 22:37:38
Klockan bara rinner iväg,. Hur som helst, har varit med Suss idag MYYYS!! Vi har bakat kladdkaka , sett desperata husfruar & snackat en massa, var länge sen & jättekul att få göra igen:)
Fick höra att vi "gamla" tjejer kanske ska grilla på fredag och de lät KANONKUL! (Y) Hoppas det blir av bara.

Imorgon så ska jag & få färga om mitt hår igen, dom höll med om att färgen släppt ordentligt så de ska nog bli bra. Sen så ska jag hem och bärja tvätta & förhoppningsvis få upp mina speglar igen så jag slipper allt slit med dehär sen, måste även städa lite.. Tråkigt, men sånt som måste göras. Har ännu inte hunnit packa upp väskan från Råneå..
Men nu blev dehär ett långt inlägg, godnatt mina vänner!!

/jossanlindberg

13/4-10

2010-04-13 / 09:22:36
Godmorgon babes!
Sitter just nu på skolan med våran nya lärare Maud. Idag har vi handels hela dagen , sen blir det att umgås med Susanna,
KANONKUL (Y)!

Nu ska jag fortsätta med kartan, skriver när jag kommer hem puss!



EHEH (A)
/jossanlindberg

innan jag somnar ska jag trötta ut mig lite mer!

2010-04-12 / 22:44:11
Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: - Josefine
Smeknamn:- Jossan
Låt som när du är ledsen sörjer till? : Skillet - Comatose
Vem behöver du mest just nu: Många!
Vad tror folk om dig: Det vet jag inte..
Stämmer det: ?
vad står det i ditt senast inkomna SMS: Din telefon funkar ju inte alls :S
Var bor du: Långt bort & på tuvan
trivs du där: Jodå!
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: Pollen
Har du haft sex idag: Hurså :D?
Nästa mål i ditt liv: Sluta gå på all skit :)
Hur svarar du i mobilen: Hallå?
Vem ringde du senast: Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Lite för mke för att komma ihåg
Antal timmar sömn inatt: Vet jag inte, orkade inte räkna efter alla gånger jag vaknade!
Sov du ensam: Nej ! :)
Brukar du komma i tid? Ja för det mesta :)!
När mår du bra: När jag är omgiven av mina vänner!
Hur känner du dig nu: Som en berg-och-dalbana!
Vad tycker du om fötter: Usch, men du får gärna killa mig under fötterna :)?
Vad saknar du: Många fina personer!
hade du en bra kväll igår: Oja!!
Favorit dryck på morgonen: Saft! :D
när brukar du oftast gå och lägga dig: Lägger mig kring 10 men somnar vid 12 kanske
Är du blyg: Sådär, beror på! :)
Sysslar du med någon idrott: Nej, men funderar på att börja aerobics :) 
Vill du hellre ha mail än brev:
mail :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Beror på,
Har du spytt offentligt: Kanske :)
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: leva som en kille & bete sig som en !
Är du nöjd med ditt liv: Allt kan bli bättre
Är du bortskämd: Tycker inte jag :)
Vad gör du i morgon: har skola sen desperate med världens bästa Susanna ♥
Vad är det värsta du vet: Vet inte
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka: mer än vad jag egentligen ska..
Vad längtar du till: Imorron!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja!
Vad använder du för shampoo: Bobby´s & Tre Semme ( eller hur de nu stavas )
Vad är det finaste du fått: Har fått många fina saker!
En speciell dag du minns: Finns många jag minns!
Hur gammal är du: 17, SNART 18 :D YEY!
Tycker du om någon just nu: Det vet dom som har med de at göra! :)
Om fem månader: Har jag börjat 2:an
Du samlar på: Ingenting..
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mina vänner!
Gillar du golf: Hah, nej..
Vilken tid gick du upp idag: Halv 8 :)
Har du sovit i din egna säng inatt: Kanske, kanske inte :]
Har du strumpor på dig nu: Nej
Är det okej att gråta: Ja, !
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta!
Bär du glasögon eller linser: Nej eller glasögon ibland.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej! :)
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika, beror på vad man är med för människor antingen pigga eller inte så morgonpigga ena ;]
Har du piercing: Tunga & näsa
Vill du gifta dig: Inte än iallafall
Vill du ha barn: JA!
Solar du ofta: Mest på sommaren :)
Är du bra på att laga mat: Det vet jag inte, de får dom som äter min mat avgöra :)
Är du flygrädd: Nej
Är du musikalisk: Jag är bäst på att sjunga!
Vilken är din favoritglass: Vet inte, tycker om många :)
Tror du på ett liv efter döden: Typ endå! (A)
Tycker du om sushi: har aldrig ätit de :)
Vad äter du helst när du ser på film: Godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Nepp
Har du tandläkarskräck: haha, nej !
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls ibland men ibland morgon !:)
Vilken ögonfärg har du: Blå tror jag :)
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, men de har nog de flesta..
Biter du på naglarna: Nej!
Röker du: Kanske, kanske inte
Hur ofta tränar/motionerar du: aldrig (A)
Senaste låt du hörde: Skillet - Falling inside the black
när grät du senast: de va inte så länge sen
 
Haha ja de där va ju lite tröttsamt =) Men nu ska jag på riktigt sova,  ;] godnatt!
/jossanlindberg

12/4-10

2010-04-12 / 22:17:10
Hejsan!
Ides aldrig uppdatera igår kväll, de tillkom annat att göra som gick före!
Idag har jag varit på praktiken, riktigt kul var de! , sen så följde Johanna mig hem så vi åt suring & sen bara snackade och kollade runt på internet om konstiga grejer HAH!
Imorgon blir det nog Desperate Housewives med Susanna, grymt länge sen man va med henne.. Men de ska de bli ändring på! Saknar dom andra tjejerna också! , vi får ta och göra något snart brudar!!





Men nu ska jag sova, godnatt allihopa! :)
/jossanlindberg

såhär går det när man har tråkigt..

2010-04-11 / 14:46:31

Nämn något som gjorde dig glad igår: Vara med Johanna :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov ?

Vad gjorde du för 15 min sedan: såg "walk the line"


Det sista du sa högt: Hejdå!


Det senaste någon sa till dig:
Vad ska du ha för pizza?


Vad har du druckit idag: Läsk!


Vad var det senaste du åt: Bilar


Vad var det senaste du köpte: Milkshake :)


Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun (hos mamma) Vit (hos pappa)


Vad är det för väder hos dig nu: sooooool :D

Godaste glassmaken: Choklad, jordgubb, päron & vanilj :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte..

Sover du tungt: Ja sådär, de beror på=)

Drömmer du mardrömmar: Ibland

Trivs du med ditt jobb: Jag har inget jobb, men på praktiken trivs jag väldigt bra! :)

Favoritklädsel: Leggings eller dansbyxor med linne & en skön tröja :)

Favoritlåt just nu: Skillet-Comatose

Vad ser du om du tittar till höger: Min garderod!

Vad gör dig glad just nu: Att mamma snart kommer med mat :)

Vad ska du göra härnäst: tvätta..

Höger eller vänsterhänt: vänster

Humör just nu: kunde vart bättre

Favoritgodis: choklad, smågodis, cheezballs :)

Kläder just nu: Jeans & en tunika

Sommarplaner: Jobba, umgås med mina vänner, ta det lugnt, sola & bada, festivaler osv :)

Hur många kuddar sover du med: Har 4 men sover på en kant av den tunnaste :)

Spelar du något instrument: Haha nej..

Morgon eller nattmänniska: Natt :D

Vad är viktigast för dig: Att må bra & att dom i min omgivning gör det! :)

Är du kittlig: Haha nej!!

Snarkar du: Nej!

Stjärntecken:
vädur

Äckligaste insekten: ALLA!

Längtar du mest efter just nu:
Någonting jag inte tänker nämna här ;)


Nu ska jag ner & äta :D pusshej, skriver sen !

/jossanlindberg

11/4-10

2010-04-11 / 11:41:57
Godmorgon sötnosar!

Ligger i sängen & känner mig halvkrasslig, har ont i halsen & i huvet osv, men förhoppningsvis så är det bara en liten förkylning som går över fort!
Nu ska jag snart röra mig neråt för att dricka något sen upp igen & se "walk the line", Johanna sa att alla hade sett den så jag måste ju se den då.. Är det någon mer än jag som inte sett den? Jag tror även att jag ska se Morgan Pålsson också för att Johanna tjatat så mycket på att jag behöver se den ! :)

Men jag skriver senare , puss


¨

btw, gör  jag för långa inlägg? Kommentera gärna!
/jossanlindberg

10/4-10

2010-04-10 / 21:56:53
Hejhallå!
Ligger just nu hemma i sängen men skulle gärna ha varit ute och gjort något istället har rätt så tråkigt faktiskt!
Jag och Johanna åkte hem från hennes söta mamma vid 13.40 idag och de va ganska tråkigt att fara längtade som inte riktigt hem, menmen..
Bussresan var trevlig fram tills Åbyn, då fick man åka själv för där hoppade Johanna av.. Sen när ja kom till stan gick jag till Max där Ante plockade upp mig för dom käka sen fick jag mig allt en dyr skjuts hem !
Mamma & dom va ute och grilla när ja kom hem, men gillade inte maten så jag åt ingenting typ hha, proppade godis ist :] funderar på att gå ner & äta snart ! :)

Imorgon händer väl typ ingenting, planerna som kom på fråga igår visade sig inte vara så viktiga typ så jag ska nog bara vara hemma och tvätta & så! :) Sen på måndag blir de surströmming, LÄNGTAR ! mums!

Jag kan berätta att jag tog kort igår men Johanna kollade på dom på hennes mammas dator och glömde ta ut minneskortet så jag har dock inget minneskort så jag kan inte lägga ut nya bilder menmen. 

En trevlig helg blev det endå :D! Hoppas att vi kommer göra om de :D:D

/jossanlindberg

9/4-10

2010-04-09 / 16:11:28
Hejhallå!
Gårkvällen var mysig, vi var med Verro och självklart Johanna då! Vi såg två filmer, "allt för min syster" & en till som jag inte minns vad den hette men den var rolig :)
Imorgon så åker vi hem, så vi ska umgås med hon Veronica ikväll också Johanna träffar henne ju inte så ofta så, sen var hon trevlig! =)

Dagen började med att Johanna väckte mig 10 över 12, då steg vi upp och satt vid datorn ett tag innan vi gick och solade SKÖNT!
Sen nu så har jag nyss kommit ur badet & nu ligger Johanna där ! :) Men vi ser väl om jag skriver imorgon, pusshej

/jossanlindberg

8/4

2010-04-08 / 17:39:51
Hallå!
Vi har nyss kommit hem från Luleå, har vatit och shoppat! Vi ska nog träffa Johannas vän ikväll och käka pizza se film och tjocka godis :] ..
Jag shoppade ett linne och en tröja på vila + en värmegrej för håret! Men nu ska jag vara social, puss


saknar dig..♥
/jossanlindberg

7/4-10

2010-04-07 / 21:46:55
Hejsan, dålig uppdatering..
Nu har man landat i Råneå och imorn så blir det stan :D , igår så var jag med celina hon sov hos mig, väldigt trevligt var längesen man umgåddes med henne ( vet inte vad det heter ).. Jag får pallra mig till bure någon dag :)!

Nu ska jag snart sova förhoppningsvis är rätt så trött.. Sen ska vi upp tidigt imorn så lika bra att lägga sig i tid! , Bussresan var trevlig men lång och det uppstod lite problem på vägen men annars så gick den bra. Jag uppdaterar kanske imorn, puss

/jossanlindberg

5/4-10

2010-04-05 / 16:50:20
Tjenare!
Nyss kommit hem från en härlig dag i backen! Fy vilken kick man fick av att åka, de va sjukt kul men kommer ha träningsvärk..
ikväll händer det inte så mycket, funderar om man kanske ska åka in till stan eller nått :P? Vi får väl se, ska övningsköra så de spelar ju egentligen ingen roll.
Men nu ska jag he in tvätten i garderoben, puss:)

/jossanlindberg

NU!

2010-04-04 / 20:37:12
nu har jag tagit kort, ni ska få se så mycket trevligare det blev på mitt rum :D!

Före:
   



Efter:

   

   



Klicka för större bild, ska se film nu puss
/jossanlindberg

4/4-10

2010-04-04 / 16:27:11
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit hem efter att ha släppt av Malin & Jens på flygplatsen, tråkigt men nästa gång jag träffar henne så har "min" bebis kommit! :D
Nu har jag som ingen aning om vad jag ska göra.. Ronny vill inte hjälpa mig med speglarna så jag kommer nog inte få upp dom idag iallafall, kan inte de själv . Storstädningen tror jag inte heller jag orkar med, de blir nog att glo på tv en dag till :o?
Men nu ska jag försöka bära ner allt skräp från renoveringen sen fota rummet om jag nu orkar, puss
/jossanlindberg

to good to be true,

2010-04-04 / 00:46:22
ÄNTLIGEN, säger jag bara! Nu får jag sova i min egen säng inatt, har fått iordning rätt så bra nu, bara lister + speglar som saknas.. Men de får komma upp imorn sen blir det stor städning!
Nu ska jag snart sova, måste bara känna att ja är riktigt trött först för det är ingenting bra på tv =/,
Jag kan även berätta att imorgon kommer kort på mitt nya rum, sen ska ja även beställa lite grejor till moppen så jag måste fota de också, så då när jag lägger in bilderna gör jag de i samma veva som med rummet. Hoppas ni tycker de blev lika fint som jag!
Ikväll har jag spelat kort med Malin och även tryckt i mig lite cheesecake, mums! Imorgon blir de att vara med Malin & Jens den lilla stunden dom är här innan dom åker, flyget gick tydligen vid 4 imorn, så jag hoppas jag & mamma ska ner till stan sen så jag kan få se människor. Är less på att bara vara inne nu!

Men jag uppdaterar imorgon igen, puss♥

/jossanlindberg

3/4-10

2010-04-03 / 19:44:39
Hej allihopa.
Blev inte så att jag skrev något mer igår för efter maten så började vi tapetsera och va klara typ halv 2, troe jag de va. Men jag skriver lite nu!
Rummet är nu klart, de blev fint och är rätt så stolt att jag och Malin faktiskt gjort dehär själva! Det trodde jag som aldrig, jag hann tro att Ronny och alla skulle vara här och hålla på innan dehär va klart, men nej vi gjorde de själva. Målade 3 varv+ tapetsering  (sen spackel och allt annat som tillhör) bilder kommer sen har inte fått irdning allt så jag har inte hittat kameran riktigt än !

Sen kan jag även berätta att jag har fullt hela mitt påsklov redan :O Jag kan berätta för er , så jag slipper uppdatera varje dag för de kommer inte att gå med tanke på att de är fullt upp!

Söndag: Malin & Jens åker hem på kvällen.
Måndag: Jag ska och åka i bygddsiljum för första gången i år :D
Tisdag: Ska övningsköra sen kommer Celina :)
Onsdag: Celina åker och jag ska senare mot kvällen vara med Johanna
Torsdag - Lördag ev. Söndag: Så ska jag och Johanna till Råne, hennes mamma bor där så de blir att stanna där några dagar + shopping i Luleå och säkert något annat kul! :)

Nu har ni fått en liten update om mitt lov.. Riktigt fullt som ni ser! men nu ska jag ner ett slag men först kolla facebook. Puss!



/jossanlindberg

2/1-10

2010-04-02 / 14:51:44
Hejhej!
Dålig uppdatering, JAG VET! Men internet dampa igår :S Iallafall Malin & Jens hämtade mig efter praktiken så vi åkte och köpte tapeter  sen när vi kom hem rev vi tapeter spacklade och målade första varvet.  Idag har vi hunnit med andra varvet, ska måla ett tredje på ett tag sen ska vi tapetsera ikväll så jag kan nog flytta in imorn! :D Jag hopppas det blir fint, och ni ska få se före och efter bilder när de är klart.

Just nu ligger jag i soffan för de går inte att vara på mitt rum , och Malin ska snart låna datorn och jag ska nog ligga kvar och vänta på mat!

Jag uppdaterar ikväll, måste göra lite saker, puss¨


Där är min syster, inte så fin bild men :P
/jossanlindberg

GODNATT!

2010-04-01 / 00:51:17

Nu ska jag påriktigt sova, godnatt mina vänner, vi höres imorgon!



/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!