31/3

2011-03-31 / 18:22:13
Hejsan!
Har inget internet hemma ännu så har blivit tunnt med bloggandet och det kommer det förbli tills vi får igång det! Annars så har vi fått iordning rätt bra i lägenheten, Johanna var och hjälpte mig och flytta säng och garderober igår så ett stort tack gumman!
Sen skulle även Johan ha hjälpt till men han är så duktig och jobbar över och allt han nu gör pojken min! Hoppas han kommer ikväll iallafall:)
Men nu ska jag vara social med mormor sen ska vi gå på pizzan och äta maaaat mums! Uppdaterar nästa gång jag har tillgång till datorn :D
Byyye
/jossanlindberg

30/3

2011-03-30 / 08:55:15

Godmorgon!

Sovit som en gud har jag gjort, iallafall när jag väl lyckades somna.
Låg vaken där ett bra tag men var samtidigt i drömmarnas värld, hmm konstigt det där.

Hur som så sitter jag iallafall på skolan nu, och äntligen är Johanna tillbaka!
Dagen kommer bestå av skola hela dagen ut, (lovade Maud igår) ,
sen blir det hem och packa det sista, vänta in Johanna & efter det dra alla mina saker till a-torp.
Flyttar ju som sagt redan ikväll.. Gud vad jag tjatar, men ska lägga upp en bild på mitt rum när jag fått iordning där.

Ska även springa på stan en stund efter skolan, har några saker att köpa, typ som
nessesär, jeans, förköp till lördag osv men allt köps nog inte idag!
Men nu ska jag jobba så jag blir klar då kankse jag har turen att sluta tidigt trots allt? :)
Byye

/jossanlindberg

skolaa

2011-03-29 / 12:19:58
Sitter nu på skolan och försökte förhandla med Maud om att jag skulle få sluta tidigare.
Tror dock inte det gick något vidare bra..

Har varit och inhandlat mat med mamma nu på morgonen till lägenheten, och ett sånt tomt kylskåp som vi har nu var ledsamt att se, vars har all mat tagit vägen?
Aja, ska göra klart denna uppgift och få hoppas på att sluta så man kan åka hem och packa sen lägga sig i tid för imorgon väntar en låång dag!
Byye


/jossanlindberg

29/3

2011-03-29 / 07:39:41
Godmorgon!
Ännu en ny dag och är så opeppad på skolan så det finns inte, har även möte idag!
Efter skolan blir det att packa ihop hela rummet,
flytten blev ändrad till imorgon!
Men nu ska jag göra mig klar, lyckades försova mig så jag måste hinna med 9 bussen.
Byebye
/jossanlindberg

ÅÅÅH

2011-03-28 / 21:08:26

Vill bara boka en resa nu och åka utomlands, göra de sådär lite impulsivt och spännande så ser man vart man hamnar, tror ändå man skulle ha grymt kul!
Nu börjar vi spara och tagga Johanna så vi tar oss iväg!

/jossanlindberg

grattis ännu en gång..

2011-03-28 / 19:32:57


TILL KÖRKORTET!




Annars har allting varit bra idag, både negativt och positivt! Efter jag var klar på stan åkte jag hem och med mig hem fick jag en snygg kofta.
Sen har jag umgåtts med mina syskon, även sprungit på stan med saga.
Nu pratar jag med världens finaste Johanna i telefonen och ska snart gå en prommis.
Byebye
/jossanlindberg

28/3

2011-03-28 / 07:42:22



GRATTIS GUMMAN 18 ÅR!!
-äntligen var det din tur också!!




NU> ska jag strax dra in till stan och möta upp denna brutta och hoppas att våran dag går som planerat, måste ju krama om födelsedagsbarnet också! Det är ju inte varje dag man fyller 18 :D

SEN>
Komma hem efter våran dag som mest troligen går som den ska , sen mysa med familjen och se om det blir att åka hem ikväll eller imorgon på morgon, spelar ju som ingen roll och känns onödigt att ta med väskan på skolan. Plus att jag måste hur som packa klart och göra klart allting för på torsdag dras det stora flyttlasset in till stan, och sedan va man a-torp bo..!
Men nu ska ja göra mig klar, bye
/jossanlindberg

27/3

2011-03-27 / 21:57:59
Hejhej!

Är nu hos pappa och ska snart gå och se klart big brother.
Dagen har varit bra.. Försökte väcka Johan i en timme, slutade med att han fick frukost på sängen för ungefär 511 gången, underbar flickvän som jag är!
Sen blev det kalas och fick en underbar present, d.v.s 2900:- till en utlandsresa, TACK!♥

Sen har jag även varit och kollat på våran nya lägenhet idag, den var jättefin! Och efter det lämnade Johan mig så nu är jag ensam :( Får krama kudden inatt och längta tills nästa gång vi ses :)!
Men nu ska jag fördjupa mig in i helvetet sen sova så gott jag bara kan tills morgondagen, peppar inte. Men man kan ju alltid hoppas det kommer gå bra, och vad som ska göras tänker jag inte avslöja ;)!
Byebye


you make me happpppy!;*

/jossanlindberg

alltid samma visa!

2011-03-26 / 22:00:44
Hejhej!
Ska snart slå på en film och se den med malin, vi har en lite myskväll ikväll eftersom hon åker hem imorgon och jag åker till pappa vid 9 imorgon på morgon.
dagen har varit bra, vi har varit förbi lappvattnet och umgåtts med Johanna en stund, sen fick jag även jättefina födelsedagspresenter av Gunnar & Helen, ett stort tack!
Nu väntas mys med syster sen sova och vänta in Johan, ha en trevlig kväll alla! :)
/jossanlindberg

26/3

2011-03-26 / 14:41:35
Hej!

Då hade man fyllt 18 oh kunde gärna blivit 17 idag igen.
Men gårkvällen var kul! Började med att stessa runt på stan och eftersom mamma fick en lägenhet igår så var det bara att stressa ännu mera för att hon fick lägenhetsnyckeln igår. Sen efter det blev det att åka till mormor och göra sig iordning fort som attan sen kom pappa & hämtade mig & Malin & Jennifer sen bar det av till tatung där det blev godmat!
Åkte sedan hem till mormor igen och festen började, var riktigt trevlig och kom mer folk än förväntat. Krogen var dock inte som jag trodde den skulle vara men det var kul de med, man mår som man förtjänar idag iallafall! Men nu ska jag vara social med johan, malin & Steffi . Malin och steffi åker ju imorgon så :( Men jag åker dit den 21 igen så det är bra!




ni får nöja er med dom där bilderna så länge, resten kanske kommer upp sen om malin skickar dom =)


/jossanlindberg

Snart!!

2011-03-24 / 20:49:20
Nu är de inte länge kvar så är jag 18!
Dagen har varit bra och fartfylld, inte en lugn stund allt främmande har bara strömmat in, men det har varit trevligt! Tackar alla för en trevlig kväll!
Nu ska jag Johan & Malin se film sen blir det att siva för att orka med morgondagens ståhej!
Godnatt på er!
Jag är så glad jag har dig :)!
/jossanlindberg

24/3

2011-03-24 / 08:19:26
Godmorgon!
Är uppe före tuppen känns det som, men de måste jag också för jag måste göra i ordning alla tårtorna innan allt främmande kommer idag. Kommer bli en hektiskt dag känns det som men samtidigt inte..

Aja, gårkvällen / gårdagen var okej, var och skjutsade morfar, mådde illa hela dagen, umgicks med hjärtat och sen när han for fick jag reda på att jag hade 38,9 i feber =/ Men idag är det mycket bättre låg bara på 37 någonting så idag är man så gott som feberlös, SKÖNT! Har inte precis tänkt vara sjuk imorgon!
Men nu ska jag göra iordning tårtorna, sen ska jag duscha och göra mig själv iordning, sen kommer det lite främmande under olika tider hela dagen så ja, men ha en bra dag allesammans :)!
BYE

/jossanlindberg

23/3

2011-03-23 / 12:04:34

Hejhej!

Mår inte alls bra idag, har jätte ont i magen :(
Men hur som helst, har tagit ledigt onsdag, torsdag och fredag för att hinna med kalas och umgås med min älskade syster plus party på fredag, tagga!!
Aja, ska snart fara och hämta morfar sen blir det stan, när jag kommer hem blir det att göra min Essä som jag fick i uppgift sen har jag ju varit så duktig i skolan och gjort bort allt annat tills nästa vecka!
Nej nu ska jag sluta babbla och fortsätta prata lite med mamma som är för övrigt sjukt glad idag! :)
BYE


/jossanlindberg

desperate housewives

2011-03-22 / 21:00:47
Tänkte snabb blogga litegrann innan jag bosätter mig framför tv:n för resten av kvällen och efter jag sett klart allt ska jag sova!
Sen jag kom hem har jag varit hurtig, har hunnit klaga på Malin som stökat ner mitt rum med alla sina kläder -.- har även hunnit baka 40 muffins, prata med Johanna några gånger (men det var inget nytt att vi pratar flera gånger om dagen) :D , sen har jag även hunnit tvätta så nu är allt klart för kalas på torsdag och ja på fredag kommer ja inte ens vara hemma så :D
Men nu ska jag se desperate housewives sen big brother, sov gott alla! :)
saknar förövrigt min Felicia! :)
/jossanlindberg

22/3

2011-03-22 / 13:36:00
Hejhej!

Hann aldrig uppdatera när jag kom hem igår.
Min syster var hos oss när vi kom hem och jag myste med henne och Steffi, sen tog jag en pn och där vid 5 kom Johan och slet mig i fötterna, tror inte jag blivit så rädd på länge..
Efter det blev det middag, mamma hade lovat Johan spagetti & köttfärssås så det stod på matschemat, sen blev det lite tv tittande och efter ett tag rörde vi oss mot Lappvattnet.
Där åkte vi vidare direkt in till stan och lekte litegrann..
Kom hem vid halv 12 och hade en övervänt syster som väntade på massage sen efter de fick jag äntligen sova!

Var dödstrött imorse, Johanna ringde och väckte mig klockan 7 så de var bara att he sig upp och göra sig klar (just av den anledningen jag ser ut som 7 svåra år idag).
Här på skolan har det inte hänt och kommer inte hända mycket, har gjort klart en massa småföretagande uppgifter, haft körlektion och även hunnit klart med historian! SKÖNT! Nu har jag bara min Essä i svenskan att göra & sen lite uppgifter i Administration B. Men det tar jag sen!

Nu ska jag njuta av rasten och sen peppa inför utvecklingssamtalet jag har så jag senare får fara hem & umgås med bästa syster och även börja baka en massa kakor inför min födelsedag!
Nej dehär blev ett drygt och långt inlägg, men jag hoppas ni som läser tyckte de va intressant ;)!
BYE!




/jossanlindberg

21/3

2011-03-21 / 12:44:21

Hejhej!

Tog mig upp imorse kors i taket, men var grymt trött. Sov ensam så de tog lite tid att somna, sen ringer min älskade syster och väcker mig kvart i 6 för att säga att hon sitter på tunnelbanan!.. Menmen de är bra, nu är hon äntligen här så ikväll blir de en massa mys med henne och Steffi!

Annars så sitter jag nu på skolan, pappa skjutsade mig imorse så de var skönt! Här händer det iallafall inte mycket, har haft körlektion idag också och det gick bra, nu är de inte länge kvar!!
Nej men nu ska jag kolla om de finns något jag kan göra, annars så har jag tänkt få sluta!, nu peppar vi fredag!! BYE

/jossanlindberg

20/3

2011-03-20 / 17:38:51

Hejhej!

Sitter nu hos pappa och försöker övertala han att vi ska och köpa godis till solsidan ikväll!

Gårkvällen var mys, jag och Johan for och hyrde en film och köpte lite godis sen for vi hit och såg den, efter den åkte vi vidare och körde runt till kring kvart över 2 inatt sen blev det hem och sova, han lämnade mig kring 1 idag och då tog jag en låååång dusch som var grymt skön!
Men nu ska jag plugga faser och sen umgås med syskonen och familjen innan jag åker hem imorgon efter skolan!
BYEBYE


Imorgon kommer ni äntligen!
Älskar er!

/jossanlindberg

jajemen

2011-03-18 / 18:22:49
Hejhej!
Ligger nu i min kära säng och ska slå på en film, the girl next door, och eftersom det finns 2 filmer men det är inte komedin utan det är drama filmen!
Sen efter den blir de plugg, plugg och åter plugg.
Ha en trevlig fredagskväll det ska då jag försöka ha!
BYE


/jossanlindberg

18/3

2011-03-18 / 09:32:51
Godmorgon!

Har alldeles nyss ätit frukost och väntar nu på Johanna som står i duschen, sen blir det min tur att duscha!
Gårkvällen var bra, var ute och övningskörde med mamma sen blev det hem och just som jag hann komma hem blev det att packa sig in i bilen igen och åka till Lappvattnet!

Har sovmorgon idag, börjar inte förrän kvart i tolv men självklart blev jag väckt 8.. Men de är bra de med, sen blir det skola om ett tag och efter skolan gissar jag på att jag ska hem och plugga. Kul fredags kväll.. Menmen!
Sen imorgon så åker jag till min fader och ska vara där till måndag, och tur som jag har när jag kommer hem på måndag så är världens bästa syster och systerdotter hos mig då! Längtar som bara den vill jag lova! Men nu ska jag sluta torrblogga och se om kvinnan i duschen är klar snart, hörs sen!

 

/jossanlindberg

17/3

2011-03-17 / 14:13:04
Hejhej!

Sitter nu och har svenska, fattar ingenting av min uppgift som jag ska göra så mamma får hjälpa mig senare när jag kommer hem :) Idag blir det iallafall att åka hem efter skolan sen blir det ut och köra en massa bil med mamma och efter det vet jag inte vad som kommer hända!

Hade ju turen igår att hjärtat kom och sov med mig iallafall så de va bra! :) Vi såg bigbrother sen gick vi i säng efter att ha ätit några av mina goda muffins som jag gjorde igår :) (minns inte om jag nämnde de i förra inlägget)
Men nu ska jag sluta blogga skriver kanske sen bye =)

/jossanlindberg

16/3

2011-03-16 / 19:06:54
Hejhej!
Ligger nu i sängen och ska alldeles strax fortsätta med min pluggning till körkortet, men de går inte så bra när man inte riktigt vet hur man ska plugga men det kommer jag nog snart på! :)
Gårkvällen blev inte som planerat, åkte till Lappvattnet och fastnade vid gh ända tills ögonen höll på att falla så de blev inge desperate, men eftersom de tydligen ändå var gamla avsnitt så spelar de mig ingen roll ;p
Sen idag har jag varit på praktiken, och må ju säga att jag blev smått irriterad där i slutet men annars har dagen varit bra. Har även hunnit baka goda chokladmuffins med någon typ av kola sås uppe på, mums säger jag bara!
Nej men nu ska jag fortsätta plugga så ser vi om jag kanske åker vidare sen ikväll eller om de blir att stanna hemma, men man kan ju alltid hoppas på att få sova med hjärtat :)!
/jossanlindberg

YEY

2011-03-15 / 12:45:52
Jag hatar att komma på rubriker..
Aja, nu slutar vi alldeles strax för att jag är så otroligt duktig och effektiv i skolan, eller ja.. Har då gjort bort en massa uppgifter iallafall, och nu blir det hem och fördjupa sig in i körkortsboken i några timmar sedan dra sig vidare till lappvattnet för tv kväll som jag nämnde i tidigare inlägg!
Men nu ska jag inte babbla något mera, see you.


/jossanlindberg

15/3

2011-03-15 / 09:28:13

Hejhej!

Sitter nu på skolan och har nyss gjort klart småföretagande A, grymt skönt! Dock så ska jag göra Administration B nu, inte lika kul men men lika bra att göra bort det!

Har som sagt inte bloggat på ett tag men det har med att göra att jag inte har varit hemma nu sen i söndags, tror jag ska hem idag men är inte helt 100, jag och Johanna ska ju ha tv kväll ikväll med tanke på att desperate housewives börjar om ikväll! :D

Gårdagen /gårkvällen bestod av att vara på skolan (hade ingen praktik den blev flyttat till onsdag) sen blev det att åka till Lappvattnet och det var tänkt vi skulle plugga men slutade med att vi hamnade framför guitar hero, men de är kul det med! Sen blev de en massa snack och mys som vanligt! :)
Jaja, men nu ska jag återgå till mitt arbete, vi ser väl om vi hörs sen :)!

BYEBYE


Bara 10 dagar kvar nu!!!

/jossanlindberg

13/3

2011-03-13 / 16:28:03
Hejhej!
har alldeles nyss kommit ut ur en uppiggande dusch och ska fixa till håret alldeles strax!
Gårkvällen började med att vara barnvakt hos Andreas med Jennifer och min moster, sen drog vi vidare och umgicks med folk och fick hämtning vid 3 inatt av Johan :)
Den här dagen har varit lugn, och lugn kommer den fortsätta vara börjar ju om skolan imorgon så lika bra att vila upp sig för en skolvecka! Men nu ska jag sluta skriva, byebye =)
/jossanlindberg

12/3

2011-03-12 / 12:26:35
Godmorgon!
Har alldeles nyss vaknat av en Ronny som kom upp och gullade med Johan att dom skulle till stan så nu sitter jag här ensam och funderar på att ta en dusch.
Gårkvällen blev trevlig och slutade inte som väntad, skulle vara med Johan men hängde istället med Johanna & Malin på någon fest och blev upphämtad vid 12 inatt istället av hjärtat sen åkte vi hem, spelade lite kort och pratade efter det blev det att sova!
Den här kvällen vet jag inte vad som kommer hända, skulle höra av mig till Jennifer sa hon igår så kankse vi skulle hitta på något ikväll, blir nog bra de med! Annars får jag köra en mysig hemmakväll istället med film och sen tvinga mamma till btk och köpa godis i massor!!
Nej nu ska jag sluta sitta här och svamla, byebye!
/jossanlindberg

11/3

2011-03-11 / 16:10:01
Hejhej!
Dagen igår bestod av att ta det lugnt, umgicks med Johan och Johanna, var en riktigt skön kväll!
Johanna kom upp och väckte mig halv 11 imorse sen gick vi ner och spelade lite guitar hero och nu har jag alldeles nyss gjort mig klar för att åka till sävenäs och äta smörgåstårta och semlor, MUMS!
Senare ikväll vet jag inte vad som händer men lär förmodligen bli lugnt tror jag ;p
Men nu ska jag sluta torrblogga och glo lite tv innan jag blir upphämtad :p BYE!
/jossanlindberg

10/3

2011-03-10 / 00:07:26
Hejhej!

Sitter nu hos min älskade kusin som jag inte umgåtts med på ett tag och har alldeles nyss sett klart en film!
Snart väntas det hämtning av Johan sen blir det till Lappvattnet att sova!

Dagen har bestått av att springa på stan med Johanna en stund och uträtta några ärenden sen hem och äta, packa och åka vidare!
Uppdaterade aldrig igår heller men det hände inte så överdrivet mycket umgicks med Johanna och såg film, hade helt enkelt bara en skön myskväll med världens bästa Johanna! Men nu ska jag vara social innan jag snart ska fara :p
Ha en bra kväll, BYE

/jossanlindberg

8/3

2011-03-08 / 18:30:49
Hejhej!
Gårkvällen var superkul men slutade dock inte så bra, och har inte mått bra idag heller ont i magen hela dagen! Hoppas det ger med sig snart!
Dagen har bestått av att umgås med bästa Susanna och se alla avsnitt av Mysterierna på Greveholm, superbra! Nu har jag alldeles nyss gjort mig klar och ska snart dra mig till Lappvattnet för att umgås med bästaste Johanna!
Finns väl inte sådär jätte mycket mer att säga så ja, byebye ;)
Funderar om man skulle ta sig en tripp till Ammarnäs nu när pappa & dom är där, men det får vi se om :)
/jossanlindberg

Dag 28 - Det är saknar jag

2011-03-08 / 17:25:10
Jag saknar sommaren, tur den snart är här så man slipper ha så otroligt mycket kläder och gå och frysa hela tiden, utan istället vara sommarklädd och kunna bada ute, eller bara ligga på stranden!
För något år sedan på coop ;p
/jossanlindberg

7/3

2011-03-07 / 17:00:04
Hejhej!
Min dag har varit helt okej! Sitter och ser film med Johan, Johanna och Susanna och snart blir det middag, vi ska äta tacos! :D
Gårkvällen var kul, spenderades med mamma, Johan, etc så det var enbart myspys!
Men nu ska jag se klart filmen , BYE
Sen tycker jag även att om man ens ska lägga en spydig kommetar på någons blogg kan man ju iallafall stå för vem man är!
/jossanlindberg

Dag 27 - Min favoritplats

2011-03-07 / 14:38:13
Hmm, min favoritplats?
Jag har väl ingen direkt favoritplats, trivs lika bra borta som hemma!
Men annars så är nog min favoritplats i sängen med den bästa!
/jossanlindberg

Dag 26 – Mina rädslor

2011-03-06 / 12:04:37
Jag har många rädslor, kan räkna upp några av dom :)
- spindlar
- bli lämnad ensam
- gå själv i mörker
aa de där får duga för nu blev det stillestånd i min skalle ;)
BYE
/jossanlindberg

6/3

2011-03-06 / 02:10:23
Hejhej!
Nyss hemkommen, hade inte tänkt göra något ikväll men kvällen slutade i Yttervik med Josse, Susanna & comapany och där firade dom Gustav som fyllt 18! :D (han gick i min klass i 9an :p)
Så kvällen har varit bra, nu blir det att slå på en film sen lägga sig och se om hjärtat dyker upp inatt eller inte, som sagt de återstår att se :)
Godnatt!
/jossanlindberg

5/3

2011-03-05 / 16:04:07
Hejhej!
Ligger nu i sängen men ska snart ner och se om det blir någon middag gjord här hemma! På menyn idag står det grillat, mums!
Sen resten av kvällen lär spenderas hemma med familjen och bara ta de lugnt, skönt! Sen ser vi väl om jag får besök inatt eller inte, aja men nu ska jag ner ;)
BYE
gumman =)
/jossanlindberg

Dag 25 - En första

2011-03-05 / 12:04:36
Hmm, en första..
Första gången jag åkte bräda i år så hade jag sett fram emot det som tusan var jätte taggad, sen när vi kom dit och jag ställer mig på brädan och inser att det är svinhalt i backen och det blåser hur mycket som helst så tänkte jag "men jag försöker ändå".
Åkte iväg och fick en massa snösplitter i ögonen när det blåste och man stod nästan stilla tack vare all blåst, blev så grymt besviken men jag hoppas på bättre lycka nästa gång! :D
/jossanlindberg

4/3

2011-03-04 / 22:02:35
Hejhej!
har alldeles nyss kommit hem, har varit i lappvattnet och ätit surströmming, MUMS!
Sen nu blir det att se 2 filmer sen ska jag sova är så äckligt trött.. Men jag hoppas alla har en bra fredag kväll och en bra start på lovet! :D
Godnatt!
Snart är ni här nu är det bara 17 dagar kvar tills ni kommer,
LÄNGTAR!♥
/jossanlindberg

Dag 24 – Det här får mig att gråta

2011-03-04 / 12:03:39

Tanken på att en dag stå utan min familj (dvs. mamma pappa mormor etc.) får mig att gråta, känns hemskt. För vadå, vad ska jag göra utan dom?

/jossanlindberg

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

2011-03-03 / 21:30:20
Finns flera saker som får mig att må bättre också, t.ex. när man blir kramad av ens bästa vän och får höra att man gör någon nytta och att dom är glad över att ha en!
Eller att ligga i den bästa´s famn och enbart borra in sig känna värmen och hur trygg man är, kunde något bli bättre?

Sen mår jag bättre också av att enbart vara i en omgivning av fina människor som tycker om en och man kan känna sig lugn och trygg till 100%!








Annars så har dagen bestått av att vara i Bygdsiljum och åka vilket jag sett fram emot hela gårdagen sen idag så visade det sig att det sög. Inte att åka utan att det for snöklumpar i ögonen hela tiden och det var så isigt i backen så det gick nästan inte åka, man höll dessutom på att blåsa bort..

Kvällen bestod av att åka till stan med hela familjen på mammas sida, blev lite handling sen for vi och åt middag på Dallas. Efter det åkte jag till min fader och är nu här och ska mysa på tills imorgon!
Men nu ska jag vara social innan jag ska gå isäng, natti!






När man mår som bäst,
kommer det alltid någonting annat ivägen som ska tynga ner en igen..

/jossanlindberg

2/3

2011-03-02 / 14:01:09

Hejhej!

Dagen har varit bra, sitter fortfarande på skolan men slutar som tur nog snart!
Gårkvällen var mysig, åkte in till stan med mamma och köpte godis sen vidare till Lappvattnet och spenderade kvällen/natten där! Var grymt trött imorse men de va bara å he sig upp för att hinna med bussen till skolan, sen här på skolan har det inte hänt ett skit menmen..
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske umgås med den bästa?


Imorgon har vi friluftsdag på skolan och ska till Bygdsiljum och åka, grymt kul längtar verkligen! Sen blir det att åka till pappa och vara där till fredag.
Tror inte de kommer bli så mycket mer bloggande innan fredag kanske till och med lördag så kan ju passa på att säga att det blir suring på fredag med Johanna och Malin, mums!
Men nu blev det här ett väldigt långt inlägg och ni orkar säkert inte läsa hela hihi, BYEBYE



Dags att göra någonting snart kanske? :)

/jossanlindberg

Dag 22 - Det här upprör mig

2011-03-02 / 09:30:53

Det finns många saker som upprör mig men är som med allt det andra det är grymt svårt att komma på.

Men något som upprör mig är väl bland annat oärliga människor, känns inte så roligt att någon står till exempel och säger en sak upp i ansiktet på en och nästa dag går och gör tvärtemot!

/jossanlindberg

såhär går det när man har tråkigt i skolan :)

2011-03-01 / 09:57:26
Fem skulle
Skulle du vilja vara längre?
Verkligen inte
Skulle du vilja väga mer?
Nej
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Beror väl på hur situationen ser ut och av vilken anledning han gör/gjorde det
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Ofc :)
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nej


Tio kan
Kan du röra på öronen?
Nej
Kan du slicka dig på näsan?
Nej
Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja
Kan dina föräldrar lita på dig?
Jadå!
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Nej, usch så trist att inte prata..
Kan du vara på fest utan att dricka?
Ja, men dricker hellre
Kan dina vänner lita på dig?
Jaadå :)
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Har jag redan gjort så jaa :)
Kan du suga?
Jodå
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Neheedu..


Femton har
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jo
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja
Har du ett syskon?
Jag har 4
Har du varit full den här månaden?
Ja
Har du någonsin haft sex med någon?
Ja
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Det har dom nog
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Yes
Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Jaadå
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Nej
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Joo
Har du haft sex med mer än tre personer?
Hahahh.. kanske de
Har du ljugit på någon fråga än då?
Nej!



Tjugo VEM
Vem är din bäste vän?
Har många :) 
Vem älskar du?
Flera
Vem hade du senast sex med?
Gissa?=)
Vem vill du bli full med?
Mina vänner!
Vem är den bästa artisten?
Finns många
Vem pratade du senast i telefon med?
Felicia
Vem har du en liten crush i?
Johan
Vem är snyggast i världen?
Oj.. vet inte
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Min familj
Vem är snällast i världen?
Många
Vem vill du prata med?
Vet inte
Vem sov du med senast?
Johan
Vem såg du full senast?
Johan
Vem vet allt om dig?
Riktigt allt vet nog bara jag
Vem kysste du senast?
Johan
Vem kramade du senast?
Johan
Vem kan berätta allt för dig?
Den som känner för det
Vem kan du berätta allt för?
Den jag litar på
Vem hatar du?
Ingen jag tänker nämna här, fast samtidigt är hata ett hårt ord jag tycker bara inte om vissa :)
Vad blir ditt namn baklänges?
Enifesoj
Har du gjort en snöängel i år?
Jajemen!
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Vet inte en dag kanske
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja
Tycker du att sengångare är söta?
Nej
Har du någon gång testat karate?
Jaa..
Första sporten du gick på? 
Ridning
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes!
Vad längtar du mest till just nu?
Sommaren!
Hur gammal har du tänkt bli?
så gammal som jag kommer bli
Har du haft vattkoppor?
Ja
Vad drömde du inatt?
Minns inte men inget dåligt iallafall
Vilken tv-serie är bäst?
Solsidan!
Höga eller låga strumpor?
Både och
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora de som står mig närmast om hjärtat
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ja när jag har ett i närheten
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Svart grått vitt
Bikini eller baddräkt?
Bikini
Snyggaste läraren? 
Ingen
Är du mörkrädd?
mm..
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Antagligen
Riktig gran eller plastgran?
Plast för dom lossnar inte barr från :)
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt!
Godaste drickan till frukosten?
saft
Vill du bli president? 
Nja
Har du spelat tjej i en teater?
Minns inte
Duscha eller bada?
Både och !
Har du gråtit i skolan nån gång?
Jo
Hur tar du dig till jobbet?
Buss just nu men så småningom bil! (Sen går jag ju skola)
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Vet inte
Sjunger du på toa?
Ibland
Vilken färg har din jacka?
Svart och vit
Använder du långkallingar?
Nej men ibland strumpbyxor
Är du höjdrädd?
Ja
Vilket land vill du åka till?
Hawaii
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
De minns jag inte
Vad ska du göra NU?
Ta tag i skolarbetet!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja självklart
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten?
I don't know
Vad åt du senast?
En macka
Har du fått någon komplimang idag? 
Ja
Har du varit med i en rättegång?
Nej
Är du polare med grannarna?
Jo de är jag
Vilka språk talar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Naveln
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Lördags
Gay? 
Nej
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Ja
Har du äggat någon?
Beror på vad man menat med äggat:)
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nope
Suger det här?
Ja
Har du varit på stranden?
Jajemen
Har du haft en stalker?
Nej
Minns du din/dina musiklärares namn?
Typ inte
Hur bra är din syn?
Den är perfekt!
Har du varit på ett party?
Ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? 
Nej
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
Jag vet inte
Har du varit utomlands?
Ja
Har du sett din bästa vän naken?
Nej
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Vet inte
Var är dina syskon just nu?
Emmy:skolan, Saga:skolan, Isak:Dagis, Malin:Stockholm
Vad var den senaste drömmen du minns?
Minns inte
Vilken tid gick du upp i morse?
07:15
Vad ska du göra i helgen?
Surströmming på fredag sen vet jag inte :)
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Okejokej :)"
När va du riktigt sjuk senast?
Oj minns inte men sist jag var riktigt dålig var när jag opererat mig
Vem är den senaste kändisen du tog på?
-
Vad finns i din bakficka?
Jag har ingen bakficka
Har du färglinser?
Nej
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov med den bästa!
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar mobilen
Vad ska du göra efter det här?
Sätta igång å arbeta !
/jossanlindberg

Dag 21 - Ett annat ögonblick

2011-03-01 / 09:24:47

Vet ni vad jag hoppar över denna!
Men eftersom min statistik har gått upp så kan ju ni som läser min blogg få skriva in något ögonblick som hänt er? :)

/jossanlindberg

Dag 20 - Den här månaden

2011-03-01 / 09:22:46

Ja eftersom det är den 1 Mars idag så kommer mycket hända den här månaden. Jag gör en lista på allt :)!

-På torsdag är det friluftsdag
- Nästa vecka är det sportlov
- Den 21 kommer min syster och Steffi! :D
- Den 25:e fyller jag år!

Sen lite andra grejor som inte ska nämnas här i bloggen!


/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!