30/11

2010-11-30 / 22:52:54
Nemen halloj!
Har alldeles nyss kommit hem från Lappvattnet och ska snart hänga upp min tvätt sen ta en dusch!
Dagen idag har enbart varit lugn, först skola och sov typ bort mesta dels av dagen (tur Maud älskar oss endå), sen blev de stan och lite shopping av julklappar, så nu Malin är din julklapp köpt!
Sen blev det att åka till Lappvattnet och vara med Johanna, vi har enbart sett tv och myst på!
Nu ska jag göra de sista så jag får sova så jag tar mig upp imorgon,
BYE
Love You!
/jossanlindberg

Forever

2010-11-29 / 18:00:56
Hejsan!
Sitter just nu och myser med tända ljus och musik!
Har varit så duktig och städat så nu luktar det gott här inne också!, sen så håller jag även på att tvätta så jag får mig några rena kläder, hihi! :)
Dagen har varit bra, började med att jag var grymt trött, ont i huvet osv men jag överlevde fram till lunchen, och då gick jag och Johanna och käkade på Dallas, sen så tvingade hon mig att vara kvar, vilket var bra för nu kan jag känna mig stolt över att jag har varit där! (bara peppa tills nästa måndag) hoppas den inte blir lika jäktig!
Efter lunchen så inventerade vi, och självklart blev det fel så de va bara att göra om allting, trodde inte 3 timmar kunde gå så snabbt när man verkligen höll igång och jobbade, men de kunde det! :)
Nu ska jag sluta babbla och ta tag i saker och ting, ni ser väl om jag uppdaterar sen
BYE
/jossanlindberg

29/11

2010-11-29 / 08:36:48
Godmorgon!
Nu väntas det att ta bussen in till stan för att sedan ha praktik, känner vekligen ingen pepp.. Är jättetrött men vad riktigt ska man göra åt saken, när man endå måste vara där? Aja lika bra att fara =)
Skriver när jag kommer hem,
BYE
/jossanlindberg

:)

2010-11-28 / 21:49:16
Det hände lite saker ändå nu ikväll, började med att Andreas ringde och sa att vi skulle ut och köra skoter, JA tänkte jag!
När han kom så ringde han, "du behöver inte klä dig, jag kör bil vi ska till Frasses och hälsa på Linn" Och så blev de, fick mig även mozarella sticks med smältost, MUMS!
Nu ska jag ta och se klart filmen jag började se innan sen blir det nog att se en till och sen sova,
GODNATT!
/jossanlindberg

28/11

2010-11-28 / 17:15:27
Hejsan.
Ligger nu i sängen och småpratar med fin främmandet som jag fått, nämligen Johanna!
Idag har det inte hänt ett skit, Johanna ringde och väckte mig halv 11, men jag somnade om igen. Sen vaknade jag vid halv 3 och hann bara skriva att Johanna skulle ringa så var kvinnan här!
Ikväll lär det nog inte hända någonting ska kanske försöka tvätta, kan behövas! Sen om någon gullig själ skulle vilja skjutsa mig till Skelleftehamn för att hämta mina grejor som är kvar där, SÅ RING MIG!
var nog allt, BYE
/jossanlindberg

Some say love..

2010-11-28 / 01:58:46
Har alldeles nyss sett klart en film , When In Rome och tänkte att jag kunde passa på att slänga in ett sista inlägg innan jag ska bädda ner mig och se en till film, men denna gång blir det The A-Team.
Jag hoppas den är bra bara;P

Som sagt har inte hänt ett skit ikväll och kommer inte göra heller, ska ju snart sova! Sen imorgon är det skylt söndag, men jag ska inte följa med mamma och dom dit, har ingen ork!
Nej, men nu ska jag avsluta detta inlägg, godnatt på er alla! :)

Sen ska jag även säga grattis till min låtsas mamma som fyllde år idag/igår (27/11)

Så grattis, hoppas du fick en bra dag! :)





/jossanlindberg

27/11

2010-11-27 / 21:07:09
Tjenare!
Sitter just nu i sängen och är riktigt proppmätt, har ätit mackor med mamma :)
Gårkvällen var riktigt trevlig, började med att göra sig iordning med Felicia och sen kom Johanna och Vickan dit så efter en stund gick vi till Louise och började där! :)
Vi drog oss till stan med 10 i 11 bussen och där umgicks jag med Jennifer och dom tills jag blev hämtad, då plockade vi upp Johanna på max sen köpte vi en MASSA mat, och när jag säger en massa menar jag en massa!
Idag har det inte hänt ett skit, klev upp kring 18, åkte och hälsade på Johanna en stund sen nu är jag hemma, och mer än såhär lär det nog inte hända heller ;) Men nu ska jag se lite tv, och sen ta en dusch känner mig inte så fräsch hihi!
BYE
Jag är glad över att ha en sån fin vän som dig!
/jossanlindberg

26/11

2010-11-26 / 15:56:25
Hejsan!
Sitter just nu hos Felicia, drog mig hit i vädret, de var som att gå på Mount Everest må jag lova! Nåja, jag ska vara lite social med Felicia, sen göra mig iordning för att dra vidare, ha en bra kväll alla!
De ska jag förhoppningsvis ha :D!
BYE
/jossanlindberg

25/11

2010-11-25 / 17:52:20
Hejsan!
Min dag började hur bra som helst, men sen sket den sig totalt!
Först var jag på skolan och gjorde provet i samhälls som gick bättre än förväntat! , sen blev det gympa och efter de stan!
På stan så gick jag och skulle klaga på mitt hål i naveln för de är snett, men enligt henne "är det jag som är sne?" Aja, slutade med att jag gick därifrån tomhänt med tanke på att hon där inte har alla får i hagen, de är tydligen inte hennes fel utan mitt för att jag är sne? Hålet ska väl ändå kunna vara rakt, se pekar inte jag åt vänster? Aja, nu ska jag släppa dedär, ja sen har det varit totalt skitväder, trodde jag skulle frysa ihjäl och inte nog med det, bussen var försenad! :O
hemma nu iallafall, och har ätit min egen middag, mamma och dom är i stan så de blev kyckling och pommes för min del, MUMS :)!
Nu ska jag ta och fixa lite saker, sen funderar jag på att tvätta så jag har några kläder till imorgon! , aja vi ser väl vad som händer,
BYEBYE
/jossanlindberg

24/11

2010-11-24 / 19:33:39
Hejsan!
Min lediga dag har varit skön, steg upp vid halv 1 och gjorde mig klar senare åkte jag med bussen till Johanna och har spenderat min dag med henne! Super trevligt,:)
Nu sitter jag i telefonen med världens bästa Felicia,.
Nu ska jag vara lite social,
BYE =)
/jossanlindberg

i want things to be different!

2010-11-23 / 22:41:10
Hejsan!
Kom hem för en stund sedan!
Min dag har varit bra, var först på skolan och fick sluta halv 11 så jag drog ner till stan och tjoade på med Johanna och Louise, sen vid 1 åkte jag till mormor och sen in tillbaka till staden för att ha körlektion. Efter det blev det middag på Dallas med mormor och sen till henne igen. Hann bara gå några minuter där så ringer Johanna och planerna blev ändrade för kvällen! Åkte till Lappvattnet med kvart i 7 bussen och har umgåtts med henne ända tills nu, vi har sett desperate housewives och haft trevligt, som vanligt!
Nu ska jag snart sova, eller nej de ska jag kanske inte, är inte trött? Men ja någon gång ska jag väl sova, tur vi är lediga imorgon iallafall!
Nu fick ni en update om min dag, BYE
/jossanlindberg

23/11

2010-11-23 / 09:57:02
Morsning korning mina vänner! :)

Sitter nu på skolan och ska nog börja med Information & Layout 2!
Vi skulle tydligen få sluta halv 1 idag så de blir nog att springa på stan en stund sen och efter de fara och köra kvart i 3, efter de åker jag sedan till mormor för er som ville veta:)!

Aja, nu ska jag ta och börja jobba, BYE

/jossanlindberg

22/11

2010-11-22 / 22:35:45
Alltså jag brukar inte vara den som berättar särskilt mycket på min blogg mer än vad som händer på mina vardagar och det kan ju vara lite trist.
Men nu tänkte jag faktiskt tipsa er om en blogg som jag har börjat läsa.
Den handlar om en tjej som heter Michaela och har nyss fyllt 15 år och hon fick barn inatt.
Inte för att jag har någonting emot de, barn är söta! Men jag tycker att 15 år är väl kanske lite ungt? Ja men jag tycker iallafall den som vill ska läsa den, för den är faktiskt ganska bra och det är ganska kul att läsa hur hon upplever livet osv. Ni hittar hennes blogg HÄR iallafall.








Jag är inte den typen som berättar så överdrivet mycket i min blogg, men nu fick ni ett tips iallafall hehe, :)
/jossanlindberg

Shooting star

2010-11-22 / 19:41:16
Halloj!
Var hemma från praktiken vid 5 så jag började med tvättning då & städning. Är klar nu de känns riktigt skönt att ha gjort bort det iallafall!
resten av kvällen kommer bli lugn, skulle inte förvåna mig om jag somnar som jag sitter nu, är helt död efter praktiken men de är väl så de ska vara, eller?
Imorgon blir det skola sen körlektion och efter de att åka till mormor och måla så jag tjänar mig lite pengar heheh, aja ska dra nu BYE
/jossanlindberg

22/11

2010-11-22 / 08:46:38
Godmorgon!
Har alldeles nyss gjort mig klar för praktiken så jag ska strax gå till bussen!
Som sagt blir praktik 10-16 idag, så jag kommer iallafall inte uppdatera under den tiden, sen när jag kommer hem hade jag tänkt städa och pyssla på litegrann här hemma, har lite mer tvätt också!:)
Vi hörs ikväll! :)
/jossanlindberg

godnight sweetheart....

2010-11-22 / 01:08:50
Nu säger jag godnatt så jag orkar praktisera imorgon!


/jossanlindberg

Take the pain from my life

2010-11-21 / 20:56:57
Hallådär!
Ska alldeles strax gå till tvättstugan och ta ut det sista. Blev ingen städning idag, hade rent utav ingen ork till det, eller jo jag har börjat litegrann iallafall! :)
Ikväll har det inte hänt ett skit, har sett desperate housewives avsnittet som jag missade i tisdags iallafall så de är ett plus,. Efter att jag har hämtat tvätten blir de nog att se en film "when in rome" har inte sett den men den såg bra ut iallafall, så man kan ju hoppas på det bästa! :)
Godnatt på er alla!
Kunde inte längta mer tills ni kommer! ♥
/jossanlindberg

21/11

2010-11-21 / 15:00:27
Hejsan!
Har alleles nyss kommit ut ur en lång och skön dusch så man kan äntligen känna sig som människa igen!
Gårdagen bestod av skoter med Jennifer, fyfan vad kul!
Den här dagen kommer bestå av tvättning, städning mest troligen, och lite andra saker som behövs!
Kan ju säga att jag har tvätt över öronen och vi har bara en tvättmaskin nu.. Aja de får lov att gå!
Ska göra mig klar nu sen gå ner till min kusin som leker ridskola med Emmy.. HAHAH!
BYE
jag saknar min kamera....
/jossanlindberg

20/11

2010-11-20 / 16:29:31
Hejsanhoppsan!
Sitter just nu i sängen med Jennifer och snackar litegrann. Vi plockade upp henne i stan efter vi varit hos mammas kusin, så ikväll blir det nog förhoppningsvis skoter kanske! :D
Gårkvällen var mycket trevlig, det måste göras om tycker jag! Men nu ska jag vara lite social med Jennifer, ni vet att jag lever iallafall,
BYE
/jossanlindberg

17/11

2010-11-17 / 08:58:22

Godmorgon!

Kom alldeles nyss till skolan och jag kan ju säga att det är svinkallt ute, höll på att frysa ihjäl innan jag tog mig till skolan..  Efter skolan så ska jag gå på stan en stund sen blir det att åka till min fader och vara där! :)

Igår så fick vi sluta tidigt så jag tog 5 över 1 bussen hem sen så hann jag bara komma in innanför dörren så ringde dom från trafikskolan och sa att jag missat min tid men för att slippa betala så kunde jag få komma klockan 4, så de gjorde jag jag gick upp till bussen igen och åkte in till stan och körde. Efter det så kom mamma och plockade upp mig sen kom jag hem och gick och la mig en stund, men det slutade med att jag sov till klockan 22, men tur som var kunde jag somna om igen och vakna pigg imorse! :)

Nu ska jag plugga lite inför provet som jag har,

BYE



Mosters sötnos ;*

/jossanlindberg

16/10

2010-11-16 / 09:03:11

Godmorgon!

Sitter just nu på skolan och ska plugga till provet i eftermiddag, men jag orkar verkligen inte just nu. Typ ingen sömn inatt så de skulle inte sitta fel att få lägga sig och sova nu.. Men så blir det inte!

Dagen kommer bestå av skola sen när jag kommer hem är det dags att tvätta och städa, måste verkligen göra det nu, sen lär det nog också bli att sätta upp mina IKEA grejor, har inte gjort det ännu, så de är dags! Men nu ska jag läsa vidare,

BYE




/jossanlindberg

15/11

2010-11-15 / 18:49:19
Hejsan!
Ligger just nu i sängen och undrar vad riktigt man ska hitta på ikväll, jag vet att det behöver städas och tvättas, men jag känner ingen ork för det just nu!
annars så var tågresan LÅNG hem, somnade vid typ 2 men sen när mamma väckte mig så var jag ju nästan så gott som hemma. Somnade i bilen, kom hem gick och la mig och klev upp vid 4 så nu borde jag har fått min sömn iallafall!
Men nu blir det väl att försöka hitta någonting att göra, sen sova så jag orkar till skolan imorgon!

Här är min nya tröja jag köpte , den är från Salt! :)

/jossanlindberg

tåg,tåg..

2010-11-15 / 00:25:29
Ligger just nu på tåget och kan inte sova för det guppar hela tiden och de är lite störande..  Det ända jag tänker på nu är att det bara är 8 timmar kvar innan jag är hemma..
Aja, dagen har iallafall varit trevlig, lyckades köpa mig en fin tröja/tunika iallafall, sen så åt vi god lunch på stan också. Kändes jobbigt att lämna alla där borta, tur dom kommer till jul så jag får kramas med lillgumman ännu mer!
Nu ska jag kolla runt lite och hoppas på att bli trött, natti!
KÄRLEK!
/jossanlindberg

14/10

2010-11-14 / 08:32:16
Hejhej!
Har alldeles nyss duschat och ska snart börja göra mig iordning. Känner verkligen ingen pepp är så jävla trött vill bara sova igen! Men det är inte så konstigt, har nästan inte sovit någonting inatt eller i förrgår natt och jag räknar inte med speciellt mycket sömn till natten heller eftersom jag ska sova på tåg..
Aja, dagen kommer bestå av att gå på skansen akvariet, sen shopping igen så då får vi se om jag hittar något den här gången istället! Sen blir det att åka till Malin och vila, äta sen packa för att åka hemåt. Så imorgon är jag i skellefteå igen, just därför kommer jag inte skriva något mer idag. Ska njuta av mig sista dag här!







/jossanlindberg

ett, tu, tre

2010-11-13 / 20:28:54
Hejsan!
Kom nyss hem efter att ha varit och ätit oxfilé och pommes, MUMS!
Dagen har bestått av att springa på stan & även på IKEA, hittade som ingenting men ska även på stan imorn innan jag åker hemmåt och då ska de bli shopping! Eller jo jag hittade en plattång idag eftersom min är värdelös, dock ville inte Ronny betala den, så mamma ska köpa en när hon får lön till mig (A)
Nu snart ska jag och Malin spela kort osv tills Jens kommer tillbaka efter att ha varit och följt mamma och dom till hotellet! ha en trevlig kväll alla, de ska iallafall jag innan jag åker tillbaka till skellefteå..
/jossanlindberg

13/11

2010-11-13 / 00:59:28
Hejsan!
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag och min syster ska kolla på film, vi ska se The last song. Jag har inte hunnit med att se den ännu så jag hoppas den är bra! :)

Vi kom fram till Stockholm kvart i 7 imorse sen gick vi och irrade omkring för att mamma och dom skulle hitta till hotellet dom ska bo på under helgen, sen tog vi tunnelbanan hit! När mamma och dom skulle tillbaka till hotellet efter att dom umgåtts med Steffi och så , så gick jag och Malin på stan en stund. Hittade lite smått och gått men införskaffade mig bara ett värmeskydd till håret. Behövdes ett nytt, de andra jag har torkar typ ut håret så..
Men nu ska jag se film sen sova så jag orkar med morgondagen alla bus ( inte riktigt för att jag vet vad som är planerat ännu , men de ser vi då! )
Det här var värmeskyddet jag köpte 290:- så jag hoppas de är bra :)
Malin & Steffi!
sen så måste jag ju tillägga att det är synd att jag missar Fannys 18års fest, men vi får ta igen det en annan gång!:)
/jossanlindberg

10/11

2010-11-10 / 12:06:36
ALLMÄNT...
Namn: Josefine Lindberg
Piercingar: Navel & Tunga
Tatueringar: ingen
Längd: 1,68
Skostorlek: 37
Hårfärg: Mörkbrun
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, i egen lägenhet
Tänker du på självmord: har väl hänt
Tycker andra att du är attraktiv: ingen aning, de får du nog fråga dom
Vilket schampo använder du: Tré Semme & Head&Shoulders
Vilken parfym använder du: Olika
Vad är du rädd för: Förlora mina nära och kära
Gillar du att tvätta: Finns roligare saker att göra
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA


SENASTE...

Film du hyrde: Ingen aning
Film du köpte: Minns inte
Låten du lyssnade på: Written in the stars
Låten du hade på hjärnan: Minns inte
Låten du laddade ner: Minns inte vad den hette..
Personen du ringde: Johanna
TV program du tittade på: Jims värld
Personen du tänkte på: Ingen jag tänkter nämna här..


FAVORIT...

Mat: Surströmming
Låt: Gimme Gimme, Beenie man
Sak att göra: Vet inte riktigt
Sport: Vet inte
Dryck: cola
Kläder: Dansbyxor med en slapp tröja
Film: Haha inte " i rymden finns inga känslor " :P
Bil: Jaadu,..


ANTAL...

Gånger du varit kär: 2 gånger på riktigt!
Gånger ditt hjärta brustit: Jag vet inte riktigt...
Hjärtan brustit på grund av dej: Det har jag ingen aning om
Gånger ditt namn varit med i tidningen: När jag fyllt år typ :P
Ärr du har på kroppen: 3 tror jag


SENASTE...

Bok du läste: Vet inte vad den heter
Personen du fick mail av: facebook
Personen du fick brev av: ingen aning
Personen du fick sms av: Johanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Söndags


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Vaknat och åkt till skolan, sen nördat facebook!
Var det kul: Verkligen
Hur tidigt stiger du upp: Brukar satsa på 6 men blir oftast halv 7 eller 7
Gillar du att slåss: Har aldrig slagits
Vad ska du göra ikväll: Färgahåret packa och göra iordning inför resan

Är du seriös: antagligen
Vad är du allergisk mot: allt äckligt
Var har du ont: nacken
Använder du hårspray: ja
Kan du stå på händer: njaa
Favoritserie: desperate housewives!


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: ja sådär
Är du glad nu: Ja nog är jag väl de
Var du glad igår: Jodå, till och från
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nej
Vad dansar du till: party musik
Stockholm är: en trevlig stad
Göteborg är: roligt
Kan du sjunga: jag kan men de låter inte lika bra i andras öron som i mina
Mer värt än guld: mina vänner..
Spaghetti eller makaroner: makaroner!
Ett land jag helst vill besöka: väst indien just nu!
Ska bli skoj: Att åka iväg över helgen
Ska inte bli skoj: att inse sanningen
Sparar till: ingenting just nu, men snart en utlandsresa förhoppningsvis!
Väntar på: Johanna
Pålägg som gäller: Skinka
Dagens dryck: cola






Nu vet ni att jag lever iallafall, drar till Stockholm imorn så vi ser när jag uppdaterar nästa gång.
Är inte på humör för bloggen just nu..
Hade bra!
BYE

/jossanlindberg

2010-11-07 / 15:56:23
Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.

Jag vill ha dig
utan att äga dig.

Jag vill älska dig
Utan att göra om dig.

Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.

Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor

Jag vill ge upp mig
jämte dig.

Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.


Jag älskar dig!
/jossanlindberg

7/11

2010-11-07 / 13:44:01
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit hem till mamma igen, så ikväll blir de att försöka städa osv och göra klart innan Stockholmsresan på torsdag.
Gårkvällen var trevlig, jag var med Jennifer, Frida, Alex och Klexi, vi gjorde inte så överdrivet mycket men de var skönt de också!
Nu ska jag ta och börja med att lägga in tvätten i garderoben,
BYE
/jossanlindberg

trevligt

2010-11-06 / 16:52:18
Hejsan!

Sitter just nu och väntar på mat, de ska bli grillat för sista gången i år, MUMS!
Annars så har dagen inte bestått av så mycket men de lär nog bli roligare ikväll förhoppningsvis, aja vi ser väl vad som händer.

Har som inte så mycket att säga, men jag kan ju berätta att när jag skulle åka buss in till stan i förrgår så stannade bussen och de va bara jag och busschauffören och någon som han kände på bussen. Jag tyckte det var konstigt men jag gick in och när jag skulle betala sa han att jag fick åka gratis jag ba okej, han ba ja ska du in till stan? ja svarade jag då, sen när vi närmade oss stan så körde han inte den vägen han skulle eller någonting så jag tror inte den där bussen var i "tjänst" eller vad man ska säga, så när jag hoppade av och insåg att jag typ "liftat" så blev det jätte pinsamt :P

AJa, nu har ni fått en liten uppdatering,

BYE


bildbrist..
/jossanlindberg

6/11

2010-11-06 / 00:57:42
Hejsan! Ligger just nu i sängen och ska snart sova, kände bara att det behövdes en liten uppdatering. Idag har vi varit hos farfar sen nu ikväll har josse och olivia varit här vi har spelat kort och sett film, riktigt mysigt :-)! Men nu ska jag dejta kudden, godnatt:-)!
/jossanlindberg

4/11

2010-11-04 / 12:29:30
Morsning.
Sitter nu hos mormor och har försökt trycka i mig frukost.
Dagen som den ser ut nu består av att fara till pappa sen vad som händer där får vi väl se, men någonting blir det nog, Linn skulle jag vara med dig?
Mina sms går ut idag och inga pengar har jag heller på mobilen, så ni som vill något får ringa!
Aja ska nog ta tag i livet och försöka sminka mig osv men känner ingen ork någonstans just nu, vill bara lägga mig igen och vakna upp med andra tider.
BYE
/jossanlindberg

-

2010-11-03 / 22:17:46
Kom inte på någon rubrik :P
Sitter iallafall just nu hos mormor , jag orkade inte sitta hemma ikväll så jag hamnade här!
Just nu väntar jag på Johanna sen ska vi till Max och äta!
Imorgon blir det att åka och vara hos pappa i någon/några dagar vet inte hur länge ännu men de ska bli bra.
/jossanlindberg

3/11

2010-11-03 / 16:20:35
Hejsan

Är just nu hemma och har alldeles nyss ätit. Ikväll ska jag nog ta de lugnt och tvätta, de kan behövas för tvättkorgen är full och garderoben tom ungefär :P

Gårkvällen var trevlig, vi såg 2 filmer Jennifer´s Body (helt värdelös) och Dead Silence (den har jag sett förr men den är bra)

Aja nej men nu ska jag nog sätta igång med tvätten sen väntas tårta :P

BYE

/jossanlindberg

written in the stars

2010-11-02 / 16:35:38

/jossanlindberg

2/11

2010-11-02 / 11:22:07
Hejsan!
Kom nyss ut ur en dusch och ska snart dra in till stan med mormor och gå där en stund. Senare bär det av till Skelleftehamn där jag ska umgås med Felicia, blev aldrig så att jag åkte dit igår utan de blir idag istället!
Igår så åkte jag till mormor och va med Jennifer, Alex osv :P Sen såg jag även Becks nya film, -levande begravd. Och den var rätt så bra faktiskt!
Men nu ska jag göra mig klar för att snart åka,
BYE
/jossanlindberg

1/11

2010-11-01 / 11:45:23
Hejsan!

Då var det första November och mormors födelsedag, så grattis till världens bästa mormor!
Annars så steg jag upp vid 10, har inte gjort så mycket typ duschat och försökt få tag i Felicia som inte svarar när man ringer!? Ska kanske dit ikväll, och det kan behövas !
Ja de var väl allt jag hade att säga..

BYE



Halloween -10
/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!