30/6

2010-06-30 / 00:09:54
Hejsanhoppsan!
Ligger just nu i sängen och ska nog snart sova för jag ska upp tidigt imorn och bada med Johanna om de är bra väder :D! Sen ska jag nog till pappa på kvällen till torsdag eller fredag de får vi se om ;), men de värsta är att jag måste vända om dygnet för på måndag blir de att börja kliva upp 04.30 :S , men aja de är pengar iallafall , får hoppas 3 veckor går fort :)

Igår så pratade jag med D.. och vi kom inte så långt men ska inte gå in på de här, men alla gör ju sina val och ibland gör man fel.. :S
Ja sen så va jag med Celle och såg 2 filmer Trick´r Treat & The Children vi tryckte en massa gotta till de men de får man när man är som jag just nu .. aja sen så somnade vi vid 4 och steg upp vid 20 över 11 imorse sen följde jag henne till hennes jobb ett tag och vi spelade 500 och självklart VANN JAG! :D
Annars så sov jag en stund när jag kom hem och har bara tagit de lugnt idag, men aja nu ska jag avrunda, ha de bra alla, (särskilt du!, som brukar läsa!)

puss



(L)
/jossanlindberg

28/6

2010-06-28 / 19:00:41
Tjenare!
Idag har jag varit och shoppat med mamma min och jag fyndade, men brände endå 800 spänn :S Aja, jag köpte ett par skor (skitsnygga), en tunika, en schal, en tröja, och ett par shorts! Allting var snyggt, synd jag inte har en kamera så ni kan få se, men jag ska låna mammas någon dag :D , men nu ska jag ta och se lite tv innan jag ska dra mig till Celle och sova där tills imorn, våran kväll kommer kanske vara ppå 2 olika sätt. Antingen:

-Ledsam och trycka godis som satan,
eller
- Riktigt glad och helt jävla perfekt!
vi får väl se, jag uppdaterar sen, pussssssssssssss


Tänk om man kunde se bra ut på en bild iallafall, men aja bara att leva med utseendet HAHAHAHHAHA!
/jossanlindberg

27/6

2010-06-27 / 19:43:04
Hej!
Tyckte de va dags för en liten uppdatering. Helgen har varit bra, firade min midsommar med Magnus, Rebecca, Linn & Andreas vi spelade kubb åt osv :) Sen lördagen var jag hos pappa och åt middag annars gjorde jag som inte så mke mer. Idag har jag varit på Leo´s med mamma och Emmy sen ha ja varit hos Johanna och hämtat moppen, stannade där i kanske drygt en halvtimme ,45 minuter så nu är jag hemma igen och ska städa till litegrann, sen ska jag nog lägga mig i tid. Måste vända på dygnet och ska även upp hyfsat imorn, jag ska till stan med mamma och shoppa eftersom min lön kommer imorn :D!
Men nu ska jag se film,,

byebye

/jossanlindberg

GLÖMDE!

2010-06-25 / 01:04:26


HISS ELLER DISS?
/jossanlindberg

25/6

2010-06-25 / 00:59:09
Hejsan!
Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova. kom hem från Johanna för ett tag sen, vi har sett film och snackat skit!, annars så ringde jag alldeles nyss min telefonbank och har fortfarande inte fått någon lön:O! Jag blir galen om jag inte får den efter 12 imorn för jag har ingenting att ha på mig på midsommar och de suger, men ja annars kanske jag får lov att ha min röda tunika, men kände inte direkt för de.. VILL HA NÅGOT NYTT I GARDEROBEN!
jaja, dagen har varit rätt så bra. Kom hem vid 2 så då tog jag de lugnt osv sen vid 4 skjutsade jag Emmy till hennes kompis, sen drog jag till bure och va med Celle sen och hämta Emmy, släppa av henne hemma, åka vidare till Johanna och ja nu är jag ju hemma.
Men nu ska jag sluta babbla och ta och sova, godnatt allihopa!

/jossanlindberg

24/6

2010-06-24 / 12:11:22
Godmorgon!
Jag har nyss kommit ut ur duschen och ska snart göra mig halvklar för att åka hem med 5 över 1 bussen.
Jag har inte uppdatera på två dagar så ni ska få en snabb uppdatering, tisdag så följde jag mamma Emmy och Anna på Leo´s lekland, sen skjutsade vi hem Anna, jag åkte till mormor va med Celle och Danne sen sov jag hos mormor. Onsdag så vaknade jag va barnvakt en halvtimme mellan 7-7.30 sen så gick jag och la mig igen steg upp igen vid tolv, gjorde mig iordning och gick till Jennifer. Vi va på stan sen va vi med hennes vänner. Men nu måste jag avrunda, skriver sen puss

/jossanlindberg

22/6

2010-06-22 / 02:47:07
Tjenis!
Ligger just nu i sängen och har ont i magen som aldrig förr.. Har haft det hela dagen och jag hoppas att det går över till imorgon!
Annars idag så började dagen med att de tog 2 timmar innan jag fick tummen ur röven och duschade, sen gjorde jag mig iordning och drog till Johanna en stund, sen hem, käka sen kom josse suss och Johanna, vi snacka lite, åt och ja busa eller va man ska säga, sen for jag till johanna, såg hemma bäst och nu är jag hemma igen! (en snabb update)

imorgon vet jag inte vad som händer ännu, men jag tar dagen som den kommer! , och annars så har celle slingat håret så jag måste till bure någon dag och se de , hon ska ju bli brunhårig och ja jag vill se skillnaden hihi :D

men nu ska jag sussa, godnatt :*



(L)
/jossanlindberg

21/6

2010-06-21 / 01:38:44
Yes, NU är de bara 5 dagar kvar tills jag får lön! , känns grymt skönt med lite cash, men dock äre bara 2 veckor kvar tills jag jobbar :(

Kvällen har bestått av att se film med Johanna och hennes familj :), vi har sett nio månader och grabben i graven bredvid. Jag tror nog alla ni fina som läser min blogg har sett dom =)

Men nu ska jag sova, ingen aning om vad som händer imorn men de ser vi då :), godnatt


saknar mitt svarta hår..
/jossanlindberg

20/6

2010-06-20 / 17:23:58
Hejsan.
Jag klev upp vid halv 2 vilket var riktigt skönt att äntligen fått sova =) Annars idag har jag bara legat i sängen typ och sett film, jag har även duschat och fixat håret. Det händer nog inte så mke idag med tanke på att jag känner mig inte så kry.. Fryser hela tiden, är grymt trött och jag tror de har med vädret att göra + att jag håller på att bli sjuk, :S
Senare ikväll blir de att umgås med Johanna själv en stund för första gången på evigheter!, kommer bli riktigt kul :) Men nu ska jag se tv och kanske sova ett tag?

Puss

/jossanlindberg

Regn underbara regn..

2010-06-20 / 01:38:43
Ligger just nu i sängen efter att fixat de sista med tvätten, fast nu när jag säger de kom ja på att he igång sängkladerna, men aja får göra de imorn när ja ska hämta de andra ur torktumlaren :)
Jag börjar bli ganska trött så jag ska nog ta och sova strax + att ingen underbar människa ska kunna ringa och väcka mig imorn eller inatt jag ska he telefon på tyst så den varken låter eller vibrerar :D
men nu ska jag sluta skriva sånt som ni somnar av,

godnatt

/jossanlindberg

trevligt

2010-06-19 / 21:15:11
så trevligt man kan ha en lördagskväll :)♥

/jossanlindberg

19/6

2010-06-19 / 11:44:23
Godmorgon
Ligger just nu i Johannas säng med Wille. Johanna ska snart in i duschen sen ska vi till stan och träffa Camilla som tatuerar sig.
Igår kom jag hit vid halv 8, före de så var jag med Johääänna före de va riktigt trevligt har inte varit med henne på ett tag och hon for hem med kläder i famnen som vanligt!:P
Sen när jag kom hit drog vi till stan och skulle kolla om de va nått kul, men vi hamnade på Max och Frasses, haha men ja de va rätt trevligt där också + att jag fick träffa sötnosen.

Nu ska jag dra mig men jag skriver sen puss

/jossanlindberg

17/6

2010-06-17 / 17:27:24
Hallå!
Har alldeles nyss gjort mig klar inför Emmy´s skolavslutning!, jag hatar att jag inte kan ta bilder och lägga in men jag ska snart fixa ett minneskort så det går :)
Annars idag har jag varit med mamma och inhandlat ett par ballerina skor och nylån strumpor, sen var jag även förbi och träffade Johanna en sväng, var länge sen sist ♥
Annars så ska vi snart på Emmy´s skolavslutning som sagt sen drar jag till stan för att sova hos min fader inatt. Min lillasyster där har skolavslutning imorn så jag måste ju dit och kolla också :D! Men vi får se vad som händer när jag kommer in till stan ska ju som sagt inte lägga mig direkt så jag kanske ska vara med Danne eller någon eller bara sitta hemma och mysa med pappa och Jennie? Ja vi får se vad som händer,. Jag uppdaterar nog imorn när jag kommer hem om jag har tid :D

Puss&Kram!


En riktigt gammal bild på mig och Celle :P , typ förra sommaren tror jag:*
/jossanlindberg

17/6

2010-06-17 / 00:49:39

Tjenis :D
Jag kom hem för ett tag sen, jag har varit hos Josse och sett film med henne Susanna och Elin som for typ nästan direkt. Vi såg 1408 och den va rätt så läskig faktiskt men mest spännande och störd :) Sen har vi bakat kladdmuffins som inte ens var gräddade vilket var gott, och dessutom gjort smooothie, tur man är smal (?)

Annars idag så vaknade jag vid halv nio och jag skulle vara på v-centralen kvart i nio så de blev brottom från Celle dit och sen tillbaka till henne. Jag väckte henne halv tio och jag vet att hon gillade det! Vi steg upp, åt, solade och snackade skit, :) sen kom mamma och hämtade mig och då blev de tillbaka till v-centralen och hem.
Vi skulle på kalas idag så jag hoppade in i duschen när jag kom hem gjorde mig i ordning ordentligt och allt var helt som jag ville (för en gångs skull) sen när jag kom ner berättade mamma att dom inte hade tid så de blev inget av :O så då for jag till Josse efter middagen och en halvtimmes powernap.
Nu ska jag avrunda detta för ingen orkar läsa allt dehär långa sen ska jag se en film som jag blev tipsad om, hoppas den är bra! :)
Godnatt allesammans.

/jossanlindberg

bang bang

2010-06-14 / 23:26:41

hej!
Ligger just nu i sängen och ska väl snart sova, jag hade ju tänkt orka upp imorgon också, sen ska jag även se csi som är på tv nu! Annars ikväll så såg jag the fourth kind och den va annorlunda men bra, och just när jag sett klart den ropar mamma och säger att jag hon och jessica ska och kolla på spökhus här runt omkring. Vi gick 2 gräsiga och trädiga vägar som vi just och pass tog oss igenom hur långt som helst innan vi hittade huset på den 3e vägen som vi kunde köra in på :O Vi va dyngsura och fulla med bladlus.. :( Tråkigt nog var husen låsta, men de va ju en liten utflykt iallafall :)


Imorgon blir de att åka till Bure för att vara med Celle, sen ska jag nog sova där också med tanke på att jag ska vara på burevårdcentral kring 8.45 + att de va länge sen jag sov med henne bara jag och hon. Nu kan vi ha tjejsnack så de bara knarrar om de :D





Annars så saknar jag mina och Johannas knasiga kvällar, Vi får hitta på något snart vännen!
Var riktigt länge sen nu :(

/jossanlindberg

14/6

2010-06-14 / 18:38:21
Hejsansvejsan!
Idag så kom jag hem till mamma igen. Men de va rätt så jobbigt att köra hem i regnet, jag va ju inte.. torr när jag kom hem om jag får säga de själv :P
Annars ikväll så blir de väl att ligga och se film och typ inte göra något med tanke på detta skitväder!, men tur man kan fördröja tiden, med godis, film och dator. (kanske till och med sova tidigt?)
aja, igår så for jag till bure och va med tjejerna, vi såg film, grillade + irritera oss på miljoner mygg!, men annars var allting helt perfekt! Men nu ska jag fortsätta att ligga och se film, såg brothers för ett litet tag sen och måste säga att den var grymt bra, och nu blir det the fourth kind så ha en trevlig kväll alla, min ska vara lugn! :)

/jossanlindberg

13/6

2010-06-13 / 16:34:49

Hejsan!
Har haft en jättedålig uppdatering, men jag har allvarligt inte orkat!
Iallafall, har varit hos pappa i en vecka idag oc jag jobbade mån-tor. Annars i veckan så har jag umgåtts med folk och bara tagit det lugnt,. Igår så for pappa och Jennie till Piteå för nått så jag var barnvakt åt Saga, så vi hade myspys sen så kom Linn Andreas och Danne och ja vi myste väl också på!
Nu ska vi snart åka och hämta pizza, sen blir de väl att börja fundera över om jag ska hem imorgon eller ikväll? Men vi får se,
aja där har ni en liten uppdatering , ska försöka bli bättre på dehär, puss

Imissyou!♥

/jossanlindberg

9/6

2010-06-09 / 07:35:34
Hejsan, förlåt för sämst uppdatering har bara inte orkat med tanke på att jag jobbar nu så har man inte orken eller tiden!
Iallafall, just nu sitter jag i sängen och ska snart börja sminka mig osv innan jag ska åka och jobba i 9 timmar, wiiiiiiiiie.. (tur de är pengar)!
Efter jobbet vet jag inte vad som händer, jag tror det blir en riktigt tidig kväll för mig ikväll , de är nog lika bra jag börjar 9 imorn också och de är min sista dag :P, men nu måste jag sminka mig osvosv,





tjingeling!

/jossanlindberg

5/6-10

2010-06-05 / 13:25:02
Hejsvej!
Sitter just nu vid bordet och väntar på varmvatten så jag kan duscha. Sen efter de blir de att göra sig iordning, städa lite sen äta något och förhoppningsvis tar det tid så att Petter, Celle och Danne kan komma sen så jag slipper vara själv de är ganska boooring.
Vi ska typ ta det lugnt se film osv , blir bra!
Men nu ska jag göra allt som står på min lista =/ Aja, pusshejs :*

/jossanlindberg

hejhejhej

2010-06-03 / 17:35:54
hejsan
sitter nu hos celle medans hon äter och danne är och hämtar petter. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll men de blir ju säkert film eller någonting annat kuligt!
Annars så gjorde vi en jättegod tårta idag på skolan utan grädde, de va chokladpudding, marsansås, bananer och hallon, va sjukt god iallafall.
Men nu ska jag kolla runt lite ,
pusshej
/jossanlindberg

3/6-10

2010-06-03 / 09:12:39
Sitter nu på skolan och väntar in ingredienserna till tårtbakartävlingen som vi självklart kommer å vinna :D!
Idag slutar vi halv tolv och då blire att åka till skehamn och fixa några saker sen tillstan igen och vara med världens bästa ♥
men nu ska jag dra, puss
/jossanlindberg

2/6-10

2010-06-02 / 23:21:28

Hejsan!
Ligger just nu nyduschad i sängen och ska snart sova, är rätt så trött och gjorde världens fail igår. När jag kom hem gick jag och la mig, vaknade och gick ner och åt lite sen upp och sov igen, sov 3,5 timmar:S fick mig iallafall 5 timmars sömn inatt så nu är jag rätt så trött och blir nog snart att sova!

Idag så var vi på skolan på Boda Borg det var riktigt kul faktiskt, men kommer ha grym träningsvärk imorgon,.. Jaja, har som endå bara tårtbakar tävling sen ska jag på Rönnskär och fixa några grejer. Efter de ska jag vara med världens bästa personer!
Men nu blir de till att sova och sakna världens underbaraste♥

GODNATT!

/jossanlindberg

1/6-10

2010-06-01 / 08:57:23

Hejsan,
sitter just nu på skolan och har min sista handelslektion för denna termin, känns hur jävla nice som helst!
Vi ska skriva något sen ska vi se sällskapsresan efter lunch så de blir nog nice.
Aja, när jag kommer hem så vet jag inte vad som händer, ska iallafall städa lite inför imorn sen ska ja se sista avsnittet av desperate housewives och 2 avsnitt av Cougar Town, sen ska jag sova så där har ni min dag. Händer det något spännande så uppdaterar jag sen , puss

/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!