31/10

2010-10-31 / 21:25:34
Hejsan!

har inte bloggat idag för klockan 6 imorse så for jag till IKEA och har shoppat lite småsaker. Jag köpte en tavla, ljus, skål till ljusen, sand hyllor ja allt de gick på några hundringar :S men men jag har kvar lite pengar inför Stockholm iallafall :D!

var rätt så trött imorse har sovit 3 timmar inatt så de kommer bli en tidig kväll ikväll med tanke på att jag sprungit runt på IKEA också.. Aja, ha en bra kväll

BYE

/jossanlindberg

30/10

2010-10-30 / 18:55:48
Hejsan!

Gårkvällen var kul med mycket trevligt folk!
Sen idag så har det inte hänt något, klev upp ur sängen vid 18 så ja jag har legat hela dagen och ska snart lägga mig igen och se en film. Imorgon åker jag ju till Ikea tidigt så jag måste ju vara pigg när jag ska springa runt och strosa där :P
/jossanlindberg

29/10

2010-10-29 / 10:23:37
Godmorgon!

har alldeles nyss gjort mig klar och ska snart gå ner och äta lite sen blir det skola.
Ikväll blir de att fira halloween med brudarna, kommer bli nice!

Annars så kan jag ju också säga att min Stockholms resa nu är bokad, vi åker den 11 November, kunde inte bli bättre! Ska bli skönt att komma bort och se lite nytt också, sen även få träffa min systerdotter :D
Men nu ska jag göra mig klar,

BYE
/jossanlindberg

inspiration

2010-10-28 / 23:22:04
Godkväll!

Ikväll har jag kommit på den idén att jag ska åka till min syster på måndag! Men jag vet inte jag måste försöka fixa fram lite pengar då, men de ordnar sig nog! Skulle vara så jävla skönt att komma bort från Skellefteå några dagar, så vi får väl se hur de blir. Sen vill jag ju även träffa min systerdotter innan hon blir allt för stor, hon är ju redan 3 månader..!






Annars så har kvällen inte bestått av mycket, har pratat med Malin, sett film, sovit och bara tagit det lugnt. Tur fredagen kommer bli super, och ett stort + är att jag börjar 12 imorgon!!

Nae, nu ska jag väl ta och göra mig iordning för att snart hoppa ner i sängen,

GODNATT på er allesammans!
/jossanlindberg

28/10

2010-10-28 / 15:48:41
Hejsan!

Kom hem för ett tag sen och är helt slut. Vi körde aerobics på gympan och de var nog det jobbigaste jag gjort på länge men det var grymt kul, kanske någonting man skulle satsa på ;)?
Annars så har dagen varit bra, vaknade riktigt utvilad sov ca 10 timmar inatt så, sen bar de av till skolan för att ha samhälls och gympa, men de va kul!


Ikväll vet jag inte vad som händer, får väl se men jag ska snart ta och slå på en film som jag inte såg klart igår, den heter 100 girls lite värdelös men jag måste ändå se klart hela.
Aja, jag slänger väl in ett till inlägg senare kanske,

BYE

/jossanlindberg

grey´s anatomi

2010-10-27 / 22:07:01

Har alldeles nyss sett klart grey´s anatomi och ätit ur mina goda mockarutor som jag gjorde tidigare! Nu blir det dusch sen slå på en film,

GODNATT.

/jossanlindberg

Du är underbar!

2010-10-27 / 19:41:22
Ligger just nu i sängen och småkollar lite på en film som är på tv, men den var inte sådär jättebra så ska nog snart byta!
Annars så vad jag hemma kring kvart över 2 så jag har fixat lite här hemma och sen sett en värdelös film. Lär nog bli en lugn och skön kväll här hemma. Ska även kolla upp lite saker på IKEA´s hemsida med tanke på att jag ska dit på söndag kan det ju vara kul och se vad man riktigt ska köpa och så !
Men nu ska jag sluta skriva, ha en trevlig kväll!

BYE

/jossanlindberg

27/10

2010-10-27 / 08:57:31

Godmorgon!

Sitter just nu på skolan och ska ha Administration A, men Maud kan inte det som hon ska lära ut så de är lite svårt att göra uppgifterna när inte ens läraren kan..
Annars så var gårkvällen trevlig, vi såg tv, färgade hår och snackade litegrann! Blev en rätt så tidig kväll la mig vid 11.
Var något så grymt trött imorse, Johan väckte mig när han for men jag somnade om sen kom Johanna och väckte mig vid 10 över 7 så ja de blev å små stressa lite! Men nu ska jag försöka få någonting gjort även om ingen kan,,

BYE


ta mig tillbaka.

/jossanlindberg

26/10

2010-10-26 / 17:39:52
Hejsan!

Har varit på skolan idag och först var vi på någon tråkig föreläsning sen gick jag och Johanna på stan och hon shoppade lite! Efter det så blev det ännu mer skola en stund sen stan igen och hon shoppade lite till haha.
Kom hem för ett tag sen, och nu ska jag väl börja göra mig klar och sen packa för att åka till Lappvattnet och vara där till imorgon.

Ha en bra kväll, BYE


/jossanlindberg

25/10

2010-10-25 / 16:48:00
Hejsan!

I lördags så drog jag mig ner till stan tillslut och var med Jennifer och Alex, vi såg Hannah Montana sen så sov jag där. Kom hem igår vid 5 så då blev det att ducha och göra sig klar tills Johan kom. Jag och Johan såg 2 filmer sen myste vi bara på, var i Lappvattnet en sväng också så det var trevligt! Blev tomt i sängen när han for imorse kan man ju som säga, men de va mysigt att ha spenderat natten med han.

Idag har jag varit på praktiken och jobbat på så mycket att jag har ont i fötterna! Ikväll kommer det bli en lugn kväll, blir att laga mat nu sen städa litegrann och rensa lite i garderoben, sen får vi väl se vad som händer!, Men nu ska jag ta och börja med maten,

BYE

/jossanlindberg

Gimme Gimme

2010-10-23 / 18:18:27
Sitta hemma en lördagskväll kändes mindre peppande, vi ser väl om de blir att försöka fixa sig till stan senare så man ha nå å göra, men som sagt vi ser väl.
Kom ut från en skön dusch för ett tag sen, de blir väl att fixa till sig om man hittar orken någonstans, menmen
aja ska inte pladdra på har inget viktigt att säga,

BYE

/jossanlindberg

23/10

2010-10-23 / 15:56:36
Hej!

Ligger just nu i sängen med Linn och småsnackar lite om musik osv!
Gårkvällen var riktigt rolig, mycket dans och prat med alla om allt möjligt haha.
Ikväll vet jag inte vad som händer, det återstår att se. Men nu ska jag vara lite social med Linn innan hon ska ta bussen hem!

BYE

/jossanlindberg

2010-10-22 / 19:07:17

Hejhej

Dagen har varit bra,  var på skolan sen blev de stan ett tag. Först med Johanna Käck sen med Linn, jag och Linn gick och käkade på subway sen shoppade hon litegrann :)
Nu ska jag snart bli upplockad för att vara med brudarna, ha en trevlig fredagskväll, de ska iallafall jag ha! :)

BYE

/jossanlindberg

22/10

2010-10-22 / 11:11:01
Morsning!

Har alldeles nyss gjort mig klar så ska gå ner och fördriva tiden lite innan jag åker till skolan för att ha svenska.
Efter skolan så ska jag tillbringa resten av min kväll med Linn osv så de kommer bli trevligt! ,

BYE

/jossanlindberg

Fallen

2010-10-21 / 19:23:35
Jag är så grymt trött just nu! Har slagits med soffan ikväll för att få på klädseln, jag har färgat den svart men den blev typ grå och det var inte lätt att tränga på den igen, blev helt slut! Sen så har jag även varit och "gymmat" idag så jag är även helt slut efter de, nae de kommer nog bli en tidig kväll ikväll, förhoppningsvis!
Annars så var det trevligt på skolan, och efter skolan gick jag och Johanna runt på stan en stund tills bussen gick, men vi hann med mycket, vi han kolla på vinterjackor, träffa Carro och även vara in med min telefon som inte är som den ska!
Men nu ska jag gå ner och typ baka eller någonting så jag inte somnar,
BYE





;D
/jossanlindberg

21/10

2010-10-21 / 10:38:28
Godmorgon!

Har alldeles nyss gjort mig klar och ska väl snart börja bege mig till skolan där det blir samhälls och idrott..!
Annars så var gårkvällen trevlig , men det är ingenting ovanligt :P

Men nu ska jag ner och göra de sista sen ska vi nog bege oss och hämta upp Johanna :D!





3 månader med världens bästa idag ;*

/jossanlindberg

20/10

2010-10-20 / 13:52:00
Hejsan!

Kom hem för ett tag sen så nu sitter jag här och nördar lite. Dagen började med att jag försov mig men jag for till skolan endå, jag har varit trött hela dagen så snart ska jag ta en powernap!
Aftonen/kvällen kommer nog att spenderas i Lappvattnet så de kommer bli bra, mer än så har jag inte att säga nu iallafall så

BYE!


 

 

Jag är fullt medveten om vad jag gjort och INTE!

/jossanlindberg

sunshine!

2010-10-19 / 23:53:06
Hejsan!

Pratade nyss klart med hjärtat och ska nog snart bädda ner mig och se på tv.
Kvällen har varit lugn, har tvättat, städat, färgat min soffa och färgat mitt hår! Så mycket har hänt i mitt liv, men jag kommer nog sova bra inatt iallafall, man kan ju hoppas iallafall! :)

Imorgon så blir det skola sen hem och fixa klart resten med mitt rum sen ser vi väl vad som händer! Peppar iallafall för helgen till 1000, men nu ska jag sova

NATTINATTI



/jossanlindberg

bara för att jag har överdrivet lite att göra..

2010-10-19 / 10:32:07
ja som sagt jag har ingenting att göra, sitter på skolan och gjorde nyss prov de gick jättebra, annars så har jag inte så mke mer att göra. Vi har ingenting mer att göra i info och layout nu så jag har administration kvar och den har vi inte förrän efter lunch så de blir väl att sitta och dega med spel eller någonting..
dom har ju blockat facebook så de går inte sitta där heller :S Aja, men dagen blir säkert bra endå, får väl hoppas att någonting bra händer i eftermiddag ;)

BYE
/jossanlindberg

19/10

2010-10-19 / 07:29:21
Morsning!

Ska alldeles strax gå ner och göra bort de sista för att sedan gå till bussen. Hurtig som jag var idag klev jag upp klockan 6 och de är ganska skönt man slipper stressa sen så hann jag även duscha ;) Men nu måste jag kila vidare har inte riktigt tid med dehär,

BYE



;*
/jossanlindberg

18/10

2010-10-18 / 20:36:07
Hallå!

Bloggade aldrig igår för jag hade inte tillgång till datorn, jag åkte från Felicia med 10 bussen till pappa och har varit där ända tills idag. Saga fyllde år så de blev mycket mys med familjen och en massa fika osv, så det var trevligt!
Sen idag har jag varit på praktiken, det gick bra det ända negativa var att jag har haft så ont i magen att det inte ens var kul, jag hoppas att det blir bättre till nästa gång HAHA!
Men nu ska jag iallafall se tv sen blir det väl att sova eller någonting med tanke på att det är skola imorgon!














Sluta bara!
/jossanlindberg

16/10

2010-10-16 / 21:15:22
Hejhej!

Sitter just nu hos Felicia och kom ut ur duschen för ett tag sen. Vi ska nog bara ta de lugnt här hemma hos henne ikväll!

Gårkvällen var väldigt trevlig, var med Natta, Felicia och Janina. Tyvärr glömde jag min kamera hos Janina så jag kan inte lägga upp några bilder nu men jag gör säkert de när jag hämtat den!, men ska vara social nu , är ganska trött så de blir nog en tidig kväll! :)

BYE


snart är de halloween, undra vad man ska göra då? Ja vi ser väl :P
/jossanlindberg

:D

2010-10-15 / 21:34:42
Trevligt folk och trevlig kväll, kunde inte bli bättre :D!
/jossanlindberg

15/10

2010-10-15 / 06:35:15
Godmorgon!

Har alldeles nyss kommit ut ur en skön dusch och ska snart börja göra mig iordning för skolan! Börjar egentligen tolv idag men jag ska ha möte med Guray (våran SYO) och Maud om hur vi ska lägga upp att jag tar studenten i år, så vi får se hur det går! :) Sen efter skolan så åker jag vidare till skelleftehamn där min fredagskväll kommer att tillbringas! :)

Gårkvällen var trevlig, jag åkte till Johanna och snackade en massa med henne sen så kollade vi lite på youtube och vissa kan man ju börja undra över? ;) Men nu måste jag börja göra mig klar, ska även ringa och väcka Johanna så ha en trevlig fredag alla!

BYE

/jossanlindberg

14/10

2010-10-14 / 14:59:39

 

HejhallÅ!

Idag blev det ingen skola för mig, jag hade ont i halsen + att jag började tolv och skulle få skjuts av mormor men hon hade inte vinterdäcken på bilen så hon ville inte skjutsa mig då , så hon tyckte att jag kunde ta bussen och väckte mig typ 20 minuter före bussen gick så de fanns inte en chans att jag skulle hinna, så då stannade jag hemma!

Annars så funderar jag på vad jag ska göra ikväll mer än att packa och göra klart allting inför imorgon, men jag har ju en film som jag osett här hemma "i rymden finns inga känslor" så jag får väl höra om någon är sugen på att se den med mig annars ser jag den väl själv! :)

 

Men nu ska jag nörda lite sims som vanligt, har fastnat totalt, men aja BYEE!

/jossanlindberg

Hejhej!

2010-10-13 / 23:05:28
Ligger just nu i sängen och funderar om man kanske ska sova snart, nog för att jag har sovmorgon imorn men jag är endå grymt trött..
Var på skolan idag och de kändes ovant och är helt slut nu, är ju inte van att stiga upp såhär tidigt på mornarna nu ;)
Men efter skolan så bestämde jag mig för att åka med mormor hem så jag for till min kära kusin och umgicks med henne i någon timma innan jag drog mig hemåt, och här hemma har de inte hänt mycket. Jag har nördat vid datorn :P

De va allt, BYE



Skulle inte tacka nej till att vara i Grekland just nu :D
/jossanlindberg

13/10

2010-10-13 / 08:07:25
Godmorgon!

Sitter i sängen och är redo för skolan, jag vaknade kvart över sju men tänkte jag hinner endå, men när jag var uppe vid bussen så insåg jag att jag hade missat dom för dom stod inte där dom skulle.. Så det blir bara att ta 5 i 9an för min del :S Men aja jag får väl fördriva tiden med att spela sims, för jag hann då precis bli klar så jag har ingenting kvar att göra nu.


/jossanlindberg

12/10

2010-10-12 / 23:57:41
Hejsan!

Sitter just nu med Felicia i telefon och babblar på om lite allt möjligt! :)

Kvällen har varit trevlig, jag har varit hos Johanna och sett desperate housewives med henne sen har vi även haft en massa snack!
Morgondagen återstår att se vad som händer, men skola blir de iallafall, tror till och med att jag har prov men de är bara i handels så de borde gå bra :D Men nu ska jag avrunda och försöka sova,

BYE

/jossanlindberg

end of days

2010-10-11 / 23:34:37
Hejsan!

Ligger just nu i sängen med våran söta kattunge som ligger och snuttar på täcket, Haha gulligt!
annars så har kvällen inte bestått av så mycket, har pratat med hjärtat en stund och sett tv sen även pratat med andra ! ;P Men den har varit bra !

Blir då ingen skola imorgon för min del heller, skulle ligga hemma en vecka så då ska de vara en vecka också, men på onsdag då ska jag till skolan! Fast jag undrar hur jag ska orka som sovit bort hela dagarna nu.. Men men de ska nog gå:)
Ska sluta torrskriva nu innan ni somnar,

godnatt!


Du är underbar!
/jossanlindberg

11/10

2010-10-11 / 18:34:47
hejsan!

Sitter just nu i telefonen med Felicia, trevligt!

Dagen har varit bra, vi har varit hos morfar och fikat och spelat sen har vi även varit på varuhuset i lövånger där jag införskaffade mig lite onödigt skit =)
Sen har jag även städat och renbäddat, skönt!

Men nu ska jag prata klart sen slänga mig i duschen, BYE

/jossanlindberg

forever & always

2010-10-11 / 01:17:36

Hejhej!

Sitter just nu nere i köket och är hur pigg som helst. Jag kan verkligen inte sova och jag tror de har att göra med att jag har lagt mig så sent hela helgen.. Men jag ska nog snart gå upp igen och försöka iallafall, jag lär ju inte somna här i varje fall!

Imorgon så blir det ingen praktik för mig, känns ju onödigt och fara dit om jag inte får lyfta eller ens anstränga mig med tanke på att det är typ det ända man gör, packar upp flyttar dammtorkar och blabla, så imorgon blir det att ligga hemma också, så då funderar jag på att storstäda! (Eller rättare sagt dammsuga, men vi får se!)

Men nu ska jag göra natt, BYE


/jossanlindberg

10/10

2010-10-10 / 23:06:44
Hejsan!

Ligger just nu i sängen och funderar på allt möjligt.

Gårkvällen var trevlig förutom att det tillkomme komplikationer men det är väl så ibland. Annars idag så har jag varit med Felicia i några timmar, sen for jag hem vid 5 och då åkte Johanna med eftersom hon var i Sävenäs, så vi har myst på här och sett Eclipse så nu hade man sett den iallafall, och den var faktiskt riktigt bra !
Annars så har det inte hänt så mycket, och så mycket mer kommer inte hända ikväll heller, blir väl att lägga sig snart !

Godnatt.

/jossanlindberg

:)

2010-10-10 / 00:48:14























             










En massa gamla bilder men ändå minnen :)!

/jossanlindberg

9/10

2010-10-09 / 19:14:48

Hallojsann!

Är fortfarande kvar i Skelleftehamn, bestämde mig för att stanna till imorgon så :D

Gårkvällen var fartfylld, men väldigt kul. Var bra att få komma på lite andra tankar :)! Ikväll vet jag inte de ser ut att bli samma visa haha sen så skulle vi nog träffa Johanna också, har som inte fått något bra svar av Felicia än men de blir nog så ! :)

Men nu ska jag gå och äta innan jag hungrar ihjäl, har ännu inte ätit middag :P

 BYE


LYCKA!






Jag försöker så gott jag kan,
och mer än de kan jag inte göra..

/jossanlindberg

ske-hamn!

2010-10-08 / 16:26:40

Hejsan!

Jag hoppas att kvällen blir lyckad, jag ska ju vara med Felicia och eftersom de inte är så ofta så hoppas jag på de bästa! Vi får se om de blir att stanna här hela helgen kanske? Skulle vara kul och göra någonting annat än att bara sitta hemma och ruttna,..

Aja ska vara social och vänta på maten, här kommer det serveras inbakad fläskfilé och pommes med såser och sallad och allt annat mumsigt, så

BYE













Man ska alltid hoppas på de bästa!
För i slutändan så löser de ju sig ändå oftast..
Hoppas jag!...

 

/jossanlindberg

8/10

2010-10-08 / 11:51:12
Tjena!

Jag fick min sömn tillslut efter jag tryckt i mig mina alvedon och va nu dom andra hette, tur de iallafall!
Johanna ringde och väckte mig vid halv 10 kanske så jag har väl varit vaken sen dess,.

Bokade iallafall alldeles nyss in en klipptid halv 2 så nu ska de klippas och fixas i mitt hår SKÖNT för de kan verkligen behövas!
Annars så ska jag bara göra mig klar och så sen blir de väl att åka till stan och efter det så blir det Felicia, hih :)

HA EN BRA KVÄLL ALLA!


/jossanlindberg

.

2010-10-08 / 05:37:09
Kul att jag har så jävla ont att jag inte ens ska kunna få sova?!
/jossanlindberg

;)

2010-10-07 / 23:09:26
Kom inte på någon bra rubrik,..

Men aja, iallafall så har jag nu sålt iväg min LG så nu är man några hundringar rikare, sen blir det nog snart att ta och dejta kudden i några timmar!
Känns som att jag har mycket att göra eftersom jag bloggar så otroligt mycket, men jag kan ju säga att jag har verkligen ingenting att göra, jag har så grymt tråkigt.. Men jag hoppas att jag får roligare i helgen iallafall, de jag vet är att jag ska till Skelleftehamn imorgon sen på lördag får vi se vad som händer.
Men nu ska jag gå ner en stund sen blir de väl att sova

NATTINATTI!


/jossanlindberg

20:04 Torsdag

2010-10-07 / 20:06:54
Hejsan!

Sitter just nu i sängen och väntar på att få skölja ur håret, håller nämligen på att färga de!:) Sen efter det blir det nog bara tv-tittande och sen sova, vi ser väl om jag slänger in ett inlägg till eller inte, ;)

BYE

/jossanlindberg

7/10

2010-10-07 / 16:18:22
Hejsan!

Dagen har bestått av att ligga hemma och sova ungefär, var så grymt trött.. Sen har jag även haft mig några fina samtal med Linn och Johanna!
Mina planer för kvällen blev inte som jag ville, men vi får ta de en annan dag då:) Istället så ska jag in till stan med mamma och kolla om en vinterjacka, de är i behov så!
Sen imorgon så drar jag nog till Skelleftehamn, iallafall som de ser ut nu, så då blire att vara där och mysa med min saknade felicia!!
Men nu ska jag försöka göra någonting vettigt av mitt liv,

BYE

/jossanlindberg

JA!

2010-10-06 / 23:08:48
Hejsan!

Testade äta suring tidigare och de gick, gud min hals verkar läka bra och de är positivt (Y)!
Annars så har min kväll varit trevlig, synd bara att jag var helt slut och fick ont i huvet osv.. Men de har ju sina anledningar så de går nog snart över :)!

Imorgon så har jag mina planer jag hoppas bara dom går och fullfölja för de är verkligen någonting jag vill, och de skulle vara supermysigt! Men tänker inte skriva ut vad förrän jag vet om de blir av och inte ;) Men nu ska jag ta och försöka sova,

BYE


you make me happy!♥
/jossanlindberg

6/10

2010-10-06 / 15:05:51
Hejsan!

Dagen har varit trist, Johan for tidigt imorse, var bara förbi skolan ett tvärt så hann bara träffa Johanna en stund sen har jag enbart legat hemma och ruttnat typ. Har grymt ont i halsen men de är väl så de ska kännas just efter det här? Men aja dagen kommer bli bättre, vad jag ska göra tycker jag inte ni borde ha med att göra ;) Men de blir ingenting ansträngande iallafall, ska bara ta de lugnt! :)

BYE


sommaren -09
/jossanlindberg

5/10 idag gäller det..

2010-10-05 / 07:15:29

Hejsan!

Har gruvat mig hela morgonen just nu så vill jag bara gå och lägga mig igen sen när jag vaknar är allting över och jag känner ingenting ungefär, men som jag vet så kommer inte det att hända..
Johan väckte mig så gulligt, och vi kramades ganska rejält innan han for och jobbade! tur han kommer hit sen när jag kommit hem igen och tar hand om mig ! ♥

Annars idag så lär ju ingenting speciellt hända, och inte resten av veckan heller typ med tanke på att jag ska ligga hemma och vila.
Aja, men nu ska jag sluta skriva och gå och göra klart allt de som ska göras.

/jossanlindberg

Det bästa som finns är du!

2010-10-04 / 22:11:13
Hejsan,

Ligger just nu i sängen breve mitt hjärta som har somnat, han är så söt!
Dagen har varit lång, jag har inte gjort ett skit mer än att gruva mig inför morgondagen.. Johan kom vid 7 så vi har väl mest bara pratat och myst på♥
Men nu ska jag väl ta och lägga mig och hålla om mitt hjärta, uppdaterar väl imorgon före jag far kanske,

Godnatt allesammans :D!



Äkta vänskap är de bästa! :)
/jossanlindberg

4/10

2010-10-04 / 12:28:01
Godmorgon!

Blev så jag stannade hemma idag för att jag är så grymt nervös inför morgondagen, finns så många frågor som jag inte vet svaren på så därför ligger jag hellre hemma och funderar :)!

Senare idag blir de nog så att mormor ska köpa mina skor så jag får dom, sen ska även Johan komma hit senare! Så det blir nog en riktig myskväll ikväll och de är jag glad för! :))
Men nu ska jag gå ner och fika någonting eller något , känner att magen är hungrig :P

BYE!!
/jossanlindberg

3/10

2010-10-03 / 22:29:21
Hejsan, min vecka har vait lugnt, men bara för att jag inte har någonting att göra just nu så har jag gjort en liten fin "lista" där det står vad min helg har handlat om! Hehe enjoy! ;)

 

 

Det finns ingen bättre än du! ♥

/jossanlindberg

1/10

2010-10-01 / 22:18:29
Hejsan!

Sitter just nu hemma och jag lär nog stanna hemma också. Kvällen har varit lugn, har varit med Josse och Olivia och vi har sett idol och spelat kort sen åt vi middag, dom for för ett tag sen så nu är jag själv :P
Kan vara skönt och ta vara på sig själv också en fredagkväll, även fast man kanske var sugen på att he sig ut och hitta på någonting.

Mamma och dom är nu i stugan så jag är ensam hela helgen så de är även en anledning till att jag sitter hemma för att jag måste ta hand om djuren osv, men senare blir det nog en skön dusch och sen lägga sig och kolla på tv,ska även ringa och kolla hur det går för mitt hjärta!
Imorgon blir de kanske att sitta barnvakt hos pappa för dom skulle på hockey, men det är ingenting som är bestämt ännu så vi får se vad lördagskvällen har att erbjuda imorgon. Men nu ska jag sluta babbla, ha en trevlig fredagskväll!

GODNATT



/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!