31/5-10

2010-05-31 / 06:57:56
Godmorgon!
Ligger just nu i sängen alldeles nyvaken och drygar ut på tiden. Ska kliva upp om ett tag , jag kan inte somna om då vaknar jag inge mer igen.. =/

Idag ska jag på praktiken och jag ska gå och käka lunch med Carro på Tatung, ! Kommer bli perfekt :D!

I lördags va allting jättekul förutom att andreas slängde en av dom fetare kubben bakåt utan att han som tänkte att jag stod där så ja jag fick den i ansiktet och nu har jag ett skrapsår på näsan, tur de gick bra :D! Men nu ska jag kliva upp måste duscha,

tjingeling ;D


/jossanlindberg

allt är förstört!

2010-05-28 / 18:29:51
Som ni kanske förstod på min rubrik så är något förstört, och de är mina och celles planer för ikväll, DE SÖG!
Varför är killar så boooorrrrrriiiiiing?! Nej okej då nu överdrev jag men de hade vart kul om de hade blivit av endå, :P

Jasi, sitter nu och väntar på varmvatten så jag kan duscha någon gång, känner mig intre fräsch någonstans just nu :O Tur det finns dusch osv :D!
Aja, men nu ska jag ta och göra något, dammsuga kanske eller bara sitta och hänga vid datorn ? Tjing!


Haha, jaasi de hade vart ball-.-
/jossanlindberg

28/5-10

2010-05-28 / 13:48:48
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit innanför dörren, jag slutade för ett tag sen och idag har jag fixat mitt G i Matte! Känns superskönt om jag ska vara ärlig!

Kvällen igår bestod av att Johanna kom till mig en stund igårkväll och vi snackade lite så de va mysigt, sen när hon for så gick jag och la mig.
Var i skolan idag då som ni kanske förstod sen så nu snart ska jag nog slänga in en tvättmaskin sen göra mig iordning för kvällen (dvs mjukisbyxor) jag ska nämligen vara med Celle, Danne och Petter. Vi ska vara hos mig och ta det lugnt, sen så har jag och Celle planerat en sak så om de går igenom får ni veta imorgon, men förhoppningsvis gör det de och det kommer bli sååååå kul!
Aja, ska avrunda nu och starta med tvätten, sen städningen, sen sova, sen hänga tvätten, sen duscha och göra mig klar :D







Och om min fader just nu skulle läsa min blogg för att få veta vad som händer, RING MIG för du ringde aldrig upp :D
/jossanlindberg

27/5-10

2010-05-27 / 20:48:36
Hejsan!

Dagarna går jättefort nu och snart är det sommarlov.. En dag och 1 vecka kvar, usch jag vet inte ens vad jag ska göra i sommar mer än att jobba, vad ska alla andra göra?
Jag är sugen på att åka någonstans eller iallafall fara på en shoppingtur!

Idag så har jag varit på praktiken, det är riktigt kul och jag kommer nog mest troligt sakna den över sommaren, tur att carro skulle träffa mig i sommar sen kommer jag nog mest troligt gå in där och säga hej då och då :D!
Annars när jag kom hem  så gjorde jag plättar, sen la jag mig och sov. När jag vaknade tvingade jag min syster att killa mig under fötterna och efter de tränade jag, har som tänkt börja träna nu så jag får lite finare mage (A)

Kom ut ur duschen för ett tag sen och ska nog snart ta och göra mig klar för att lägga mig och kanske se en film? Jaja, men nu ska jag avrunda allt babbel, jag skriver nog imorgon, puss


Bjuder på mig själv:)
/jossanlindberg

:@

2010-05-27 / 15:08:17

Du är ju totalt jävla dum i huvet , och mitt största misstag!

/jossanlindberg

26/5-10

2010-05-26 / 23:18:07
HejsaN!
Idag var vi lediga för vi hade "operation dagsverket" och då skulle vi samla in 200:- till fattiga barnen i andra länder typ. Jag torkade mina fönster igår och idag så lärde jag Emmy spela Wii så nu har jag tjänat in mina 200 .. Sen så masserade jag även mamma och Ronny så jag fick 200 till och fylla på mobilen med! har varit utan pengar och sms idag och känt mig otroligt naken.. :(

Annars idag så har jag sovit länge, tagit det lugnt och varit hos Johanna en kort stund. Vi åt kladdkaka vilket var jättegott om jag får säga de själv :]
Nu ligger jag i sängen nyduschad och ska ta och sova så jag orkar med näst sista gången på praktiken imorgon..
Godnatt ♥




Hörde vi skulle göra nått på lördag, blir skitkul, jag hoppas jag kan komma brudar :D!
/jossanlindberg

skooooolan

2010-05-25 / 14:16:19
Hejsan!
Sitter just nu på skolan och har alldeles nyss gjort klart mina uppgifter, nu vill jag bara att bussen ska gå hemåt så jag kommer hem någongång !
Ikväll blir det kanske att grilla mede Danne, Alle och Jossan (dock inte jag )

Ska gå och vila nu, puss=)=)
/jossanlindberg

25/5-10

2010-05-25 / 07:26:44
Godmorgon!
Idag väntar en ny dag av allt spännande som ska hända HAHA  , nej skojar!
Jag har just gjort mig klar ska bara ner och göra de sista nu sen ska jag kila iväg till bussen och för att sedan vara duktig i skolan!
ikväll har jag ingen aning om vad som händer men jag ska antingen städa, eller kanske fara till Towe och klippa mig hm , vi får se :)
Aja måste kila nu, ha en bra dag allesammans!


bejb!
/jossanlindberg

24/5-10

2010-05-24 / 22:23:47

Hellu!
Idag har det varit en jobbig dag.. Började med att jag var tvungen bli tvingad ur sängen av mamma halv nio och inte bara det jag var tvungen att fara på praktiken. Det är jättekul där men jag hade ingen ork idag alls, fick som mest snurra skor, para skor, stå i kassan och snacka skit med Carro!
När jag kom hem blev de så jag åkte till Johanna en stund och hängde med till stan ett tag, sen var jag hemma vid 9 igen så ja ha masserat Ronny, duschat och målat mina fina naglar (som jag inte är överdrivet rädd om som alla verkar tro:S)
Men nu ska jag göra en tidig kväll fastän jag ser att klockan runnit iväg.. Aja., sov gott allesammans det ska då jag försöka med så jag orkar med morgondagen! Tack och lov är vi "lediga" på onsdag, eller vi har operation dagsverket!

Aja pusshej


/jossanlindberg

23/5-10

2010-05-23 / 22:45:18
Hallådär köp blåbär!

Jag förstår inte varför jag har världens sämsta uppdatering, jag uppdaterar som bara måndag-fredag om ens de :S usch endå jag måste komma på något att blogga om!

Just nu så ser jag på Wallander och ska nog snart sova, blev så att jag var med Celle, Danne och Petter igår och vi såg film snackade och tog det lugnt, sen kom Emil och André förbi också.
Vi la oss rätt så sent tror klockan var vid 4 eller något. Sen så vaknade vi rätt så sent idag, så dagen har gått fort så att säga.
Men nu ska jag ta och kolla lite på tv:n och sen försöka sova, godnatt allesammans !


Jag saknar min kära vän som är i Kroatien nu.. Jag hoppas hon hittar på något med mig när hon kommer hem!
/jossanlindberg

fridaynight

2010-05-21 / 21:29:09
Helluu..
Sitter just nu i min säng med Johanna och har INGENTING att göra + att hon för ovanlighetens skull snackar i sin lur.
Annars ikväll har det inte hänt så mycket och som det ser ut nu kommer det inte att göra det heller. Men har vi tur så!

Glömde säga att tidigare idag va vi till veterinären Gertrud för att en av Jessicas kattungar (som är några veckor) blivit uppspöad så den hade en stor infektion i ögat.. Tur det finns mediciner, men nu ska jag avrunda, vi höres sen

Tjingelingpling!

/jossanlindberg

21/5-10

2010-05-21 / 17:50:04
Hejsvej!
Sitter just nu här hemma och väntar in en viss Johanna som ska komma snart förhoppningsvis! :D Vi ska väl göra nått men vet inte vad än.. :P

Idag så hade vi nationella på skolan och det gick väl bra hoppas jag, gick då bättre än förra. Sen slutade jag efter de och då va klockan halv 10 , så jag va på skolan till 5 i ett sen drog jag.
Imorgon blir det att vara med celle, Petter och Danne så jag kommer nog inte uppdatera om jag inte gör de imorn när ja vakna eller nått sånt dvs. men ska fixa mig lite eller nått, puss



miss you babe;)
/jossanlindberg

20/5-10

2010-05-20 / 22:04:32
Hejsan!
Sitter just nu nyduschad i sängen, heh ovanligt?
Är nu hemma igen efter att ha varit hos mormor i två dagar, men de ha varit trevligt och man har blivit några hundralappar rikare, men dom är snart borta igen.. Duktig som jag var tog jag inte med mig en krona idag till praktiken för jag vet att om jag gör de så slösar jag :S Nog om de!

Imorgon har jag nationella så jag ska ta och sova nu, godnaaaatt mina vänner!

/jossanlindberg

It´s not me I´ts you

2010-05-18 / 23:35:41
Tjenare!
Sitter just nu här hos mormor och ska strax ta och gå isäng. Jag är ensam för mormor jobbar tills imorn och Johanna övergav mig klockan 10, men jag får överleva ..
Annars har kvällen bestått av solning, skratt, hårfärgning, mat, tv & godis såklart! Har varit riktigt mysigt!

Imorgon blir de att åka till skolan , vara där ca 1 & ½ timme sen ska jag hit igen och hjälpa mormor att städa osv efter de får vi se vad som händer, inga planerade planer ännu!
Någonting annat ja kan berätta är att det är vattenbrist på Anderstorp nu pga översvämmningarna, så de blir inge bad för mig nu när jag är här, sen så måste jag snabbduscha!, tur jag är bra på de (A)

Sen kan jag även berätta att ja fick veta idag att jag ska jobba på Rönnskär i Juli, så då blir de att tjäna ännu mera peningar, vilket självklart känns superbra! Men nu ska jag sova, ni orkar nog inte läsa mer endå, godnatt ;*






Blir ingen bild för mormors dator är jobbig...
/jossanlindberg

18/5-10

2010-05-18 / 07:22:38

TJOSSSAAAN!
Nu är jag klar för att dra till skolan och ha tråkigt. Det blev ingen uppdatering igår men ja kom hem sent från Johanna och orkade verkligen inte uppdatera, men aja så de kan va ibland (A)

Sen idag efter skolan ska jag och Johanna dra mig till a-torp efter skolan och förhoppningsvis sova där, eller jag ska då iallafall de, för imorn ska jag hjälpa mormor och tjäna peningar, sen måste jag färga håret (A) :]
Aja nu ska jag ner och packa de sista till mormor, ni ser väl om ja uppdaterar när ja är hos mormor eller int,

pussheeeej

/jossanlindberg

16/5-10

2010-05-16 / 21:44:08
Hej!
Förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin, men jag har haft fullt upp + inget internet..

Iallafall, jag kom nyss ut ur en superskön dusch och ska snart ta och sova så jag orkar imorgon. Jag har varit med Celina hela helgen så de känns tomt att inte ha någon att snacka med nu (A) Men vi har haft kul iallafall!
Nu ska jag se film, jag orkar inte göra någon lång uppdatering för ingen läser endå ..

SOV GOTT!

/jossanlindberg

11/5-10

2010-05-11 / 22:54:12
Tjenare!
Ligger just nu i sängen ny duschad och klar för att sova. Jag har använt min nya hårinpackning som jag fick av Lena och sitter nu och doftar på mitt hår, den luktar verkligen gott:O!

Annars idag har jag varit på skolan, vi var på en dans/teater föreställning som endå var hyfsat bra förutom att det satt en kille framför johanna som gjorde ja jag vet inte riktigt vad, men skratt blev de iallafall..
Sen efter den for vi på skolan och avslutade arbetet som vi fått jobba med, äntligen klar och hoppas nu på superbetyg!
När jag kom hem tog jag en tupplur, (ovanligt?) sen fixade jag tvätten efter de har jag bara legat och sett tv, men jag känner mig inte så kry, har riktigt ont i halsen och den ser inte bra ut heller, (eller hur celle och johanna?) ;P
Men nu ska jag ta och sova så jag orkar imorn ifall jag ska till skolan, vi har nationella men mår jag som jag mått idag så kanske de inte blir nått av! Vi får se, godnatt allihop!


 



Annars så vill jag säga grattis till JosefinÖhlund
(min bejb)
SOM FYLLER 17 ÅR IDAG!

/jossanlindberg

10/5-10

2010-05-10 / 19:23:47

HejsaN!
Dålig uppdatering nu på sistone jag vet som inte vad det är med mig.. Aja, iallafall jag kom hem från pappa igår, sen idag har jagg tvingat mig till praktiken. Har sjukt ont i halsen, det typ voker sig när jag sväljer:S
Idag har mamma iallafall köpt ett Wii så jag har spelat med Emmy litegrann tills jag inte orkade mer sen nu har jag innte gjort något blir väl att ta det lugnt ikväll! Har inte så mke mer att säga men här kommer en kort uppdatering om i lördags och igår.

Lördag: Hade kalas för Isak > Senare på kvällen drog jag och grillade med brudarna i Hjogg!
Söndag: Hade ett riktigt kalas för Isak med tanke på att han fyllde år igår! :) Sen så umgicks jag med dom och åt grillat senare efter de kom mamma och hämtade upp mig!

Det var nog allt jag hade att säga, ha de bra, byyye

   



Bilder från folkan

/jossanlindberg

när trollmor har lagt de ... små trollen

2010-05-07 / 20:27:42
Sådärja, nu hade man lagt småtrollen i sina sängar, hoppas bara dom lägger sig och sover nu och inte är uppe och springer. Lite lugn och ro vill man ju endå ha!
Undra vad man ska hitta på nu då, blir väl att vänta in "töntarna" som är där ute och äter middag ;) När dom kommer hem så kanske man kan socialisera lite med dom förhoppningsvis. Nej men nu ska jag placera mig framför tv:n , åt godis med småtrollen och har lite ont i magen nu, var inte så smart att äta som jag trodde :P

ha en bra kväll alla, godnatt!

/jossanlindberg

7/5-10

2010-05-07 / 18:17:33
HEJ!
Sitter just nu hos pappa och är barnvakt åt mina söta syskon! Dom sitter och snaskar i sig godis i soffan och ser barntv medans jag sitter här och nördar musik osv .
Ikväll blir de att ta hand om dom sen ska jag nog sitta här lite tills pappa och Jennie kommer hem från deras middag! :)
Imorgon blir det att grilla med brudarna i folkan, var grymt längesen vi alla var med varann.. Synd att inte Josse ska vara med men hoppas det blir sen någon gång ! Annars kommer det nog bli riktigt kul imorgon! :)

En annan rolig sak är att jag har försökt ringa Johanna hela dagen men ho har inte svarat jag har som tänkt "varför svarar hon inte". Men de va inte så konstigt hennes mobil har nu pajjat för stackarn :P Hoppas hon fixar en ny snart ;D men nu ska jag gå till saga och isak, pusshej!

/jossanlindberg

läggdags!

2010-05-06 / 21:47:36
hejhej,!
Kom alldeles nyss ut ur en skön dusch! Sen före de så hade jag ett samtal med Celina! Vi pratade väl om allt från himmel till jord, nämen hon tyckte jag va konstig som inte visste vem Blondie va, men vem vet de? Jag kände igen det när jag hörde låtar men vet inte vem personen är ;P vet ni de?

men nu ska jag göra natt och sova gott! Börjar halv 9 imorn så, godnatt!

/jossanlindberg

dead and gone

2010-05-06 / 19:33:03
Hejsan!
Blir inte så jag badar Sune idag de är för kallt ute och eftersom att han älskar att vara ute kan de bli svårt! Får väl sysselsätta mig med något annat istället.
Iallafall jag somnade i 2 timmar så ikväll kommer det nog att bli en sen kväll, sen har jag sett solstorm med mamma, sjuk film må jag säga!

Imorgon blir de att åka till min fader och vara där hela helgen, och på lördag ska jag nog grilla med tjejerna ♥
Men nu ska jag nog ta och göra något ansträngande så jag kan sova sen, de kan behövas med tanke på de humöret jag är på nu..
Nästa uppdatering ser ni när det blir.

byee
/jossanlindberg

6/5-10

2010-05-06 / 14:09:20
Tjenixenpixen!

Kom hem för ett litet tag sen, rätt så skönt att sluta tidigt torsdagar! hade iallafall trevligt på praktiken och fick även besök av Johanna ett tag, trevligt! Sen så när jag slutade så blev de ett spontanköp inne på VeroModa, en fin skjorta eller vad man ska säga som endå var på rea så varför inte? :) Fick även ett par skor av min mami idag, pumps som är röd/bruna typ, rätt så snygga faktiskt och dom kommer bli bra till sommaren! :D

Men nu ska jag sluta babbla och ta tag i lite saker, typ som att jag ska bada Sune ikväll, vi får se hur det går med det :)

pusshej!


inte sune precis, men han kommer nog ha de blicken när jag är klar med han ;]
/jossanlindberg

5/5-10

2010-05-05 / 22:57:40
Helluu!
Sitter just nu i sängen nyduschad, SKÖNT!
Idag har jag varit på skolan och gjort olika, iallafall skrattat med celina! trevligt <3
Sen när jag kom hem drog jag till Johanna, vi har gymmat , målat mina naglar och snackat lite allmänt, sen gick jag igenom hennes garderob och hittade sexiga kläder! :O...

Imorgon blir de kanske praktik, halsen har krånglat något så otroligt idag :( hoppas de blir bättre snart!
Men nu ska jag sova , puss&godnatt på er alla!


/jossanlindberg

hm?!

2010-05-04 / 22:57:01

Godkväll!
För ett litet tag sen så kom jag ut ur en skööön dusch, känner mig faktiskt ganska fräsch! Ikväll blev de att spela spel med Emmy och mamma sen så har jag sett tv sen 20.00.. Såg Ugly Betty sen Desperate Housewives och sist men inte minst Cougar Town! Funderar nu på att ta och knocka kudden så jag tar mig upp imorgon, eller vad tycker ni?

Jaja, men vi får höras imorn, som de ser ut nu så ska jag till skolan of course men vi får se imorn är fortfarande inte kry!

Godnatt puss på er alla, sov sött!

/jossanlindberg

4/5-10

2010-05-04 / 18:49:15

"Tjenis big penis"
(hmm undra vem jag va wannabe där?) :D

Idag så mådde jag inte så bra när jag klev upp men kände att jag endå skulle till skolan , passar inte att vara sjuk på tisdagar när vi nu fått en stor uppgift och det bara är 4 veckor kvar av skolan!! Jaja, iallafall jag och Johanna satt kvar en  timme efter vi slutat och jobbade hårt, var ett ganska kul arbete vi fick börja med idag. Vi ska boka flyg och hotell osv åt en själv och en "kompis" eller "förälder" så jag tog med mamma till Rhodos hihi.. Vi har iaf en budget vi ska hålla som är på 17.000 så vi får se hur de går, Maud sa att det kunde vara avgörande för mitt betyg i Turismen!

Jaja, ikväll blir de att starta en tvättmaskin tror jag eller så gör jag de imorgon, ska till pappa på fredag vill ha lite nya fräscha kläder tills dess! Sen ska jag se Desperate Housewives och Cougar Town ikväll, sen blir de att sova tidigt som vanligt.
Men nu ska jag inte babbla mer jag skriver nog ett godnatt inlägg om jag hinner.

BYEE!!



från när ja va i Rhodos! ;]

/jossanlindberg

3/5-10

2010-05-03 / 21:53:08
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit ut ur en skön dusch, de som är mindre skönt är att jag har börjat få riktigt ont i huvet och har haft det i några dagar..

Imorgon blir det nog kankse skola sen hem och ta de lugnt, ska nog tvätta och städa om jag inte är sjuk de vill säga. Men nu ska jag göra en tidig kväll, så godnatt! :)



sune!
/jossanlindberg

2/5-10

2010-05-02 / 22:00:38

hejhej, dålig uppdatering i hegen , förlåt!
Ni ska få en liten update om vad som hände ! :)

Fredag: Åkte till Skelleftehamn och var med Felicia och Janina. Vi åt mat hos hennes bror och spelade spel och roade oss, vid 11 så kom kina och hämtade oss och det bar av åt stan. Vi var på max ett tag och träffade människor, sen blev de frasses och efter det så hem till Felicia! var en mycket trevlig kväll, tack för den! :)

Lördag: Jag och Felicia steg upp vid 12 och vi låg inne hela dagen och tog det lugnt, såg film och åt godis! Mycket mysigt. Vi var ut en sväng och det var till Bilisten för att köpa lite godis och en dricka! (jag är en liten gottegris :] )

Söndag: Vi steg upp vid 11 och åt frukost, sen blev det en promenad till Ica för att köpa mat och lite godis, sen när vi kom tillbaka så åt vi grillad kyckling och ris, mycket gott! Sen efter de så kom mamma efter ett litet tag så det bar av hemmåt.
Det tog bara någon timme efter att jag kom hem så kom Andreas och Linn och hälsade på en sväng, jag hade trevligt med dom och sen följde jag med och skjutsade hem Linn. Jag kom hem för ett tag sen!


För övrigt så har jag praktik imorgon är inte så peppad för jag har ont i huvet osv, jag tror jag håller på att bli sjuk.. Men förhoppningsvis inte! En annan rolig sak jag kan berätta är att inatt när Felicia hade somnat och jag ska stänga av filmen så börjar hon prata i sömnen, hon sa såhär:

F: NEJ!
J: Va?
F: Nej jag tog inte bilen!!
J: Vad pratar du om?
F: men jag tog inte bilen!
J: Vadå för bil?
F: Nej ingenting,
J: Pratar du i sömnen?
F: Jaa!
J: okej godnatt då.
F: godnatt!

Haha lillgumman trodde hon skulle sno en bil, riktigt gulligt och de värsta är att hon kom inte ihåg de imorsen så jag skrattade lite åt henne :]




Men nu ska jag ta en dusch sen sova, godnatt :)!

/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!