31/1

2011-01-31 / 16:35:25
Hejsan!

Ja då var denna månad slut och början på februari blir det imorgon. Dagarna går faktiskt framåt nu och snart fyller man 18, skönt!

Praktiken idag var lugn, blev att packa upp lite skor och sådär som vanligt. Ligger hemma nu, och gud så skönt det är att ligga i sängen!
Kan säga att jag dessutom inte behöver åka till skolan imorgon, wiiiie! Blir istället att åka till Lappvattnet och ta en massa kort osv, vi har nämligen Estetisk vecka på skolan och på fredag ska vi ställa ut våra konstverk i Vintergatan mellan 12.00 och 14.30 tro ja de va, så kom och kolla! :D

Kvällen lär bestå av att tvätta en tvättmaskin sen ska jag se om jag orkar baka mig några muffins eller en kladdkaka är så oerhört sugen! , och jag fick ju en kladdkake bok i julklapp så kanske dags att testa den! Men nu ska jag avrunda, grattis till den som orkar läsa det här!
BYE


/jossanlindberg

När man väntar på någonting gott väntar man aldrig för länge !

2011-01-30 / 18:25:56
Har alldeles nyss sett klart filmen devil som jag blev tipsad om och den var faktiskt bra! Om en stund ska jag nog bädda ner mig igen och se filmen the tourist. Känns som en lugn och skön söndag med filmtittande!
Men nu ska jag gå ner ett tag, men först kommer ännu några fler bilder från i fredags!

Där var några fler bilder, nu blir det inget mer bloggande för mig ikväll, ska sova i tid för imorgon har jag praktik så då måste jag ju vara pigg och glad.. eller? Aja ha en bra kväll alla! :)
/jossanlindberg

30/1

2011-01-30 / 13:25:11
Shit, dagarna bara flyger iväg snart är det februari och det är ju en kort månad :D!

Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande i sängen och försöker hitta orken att klliva upp... Har något sjukt med träningsvärk idag efter all skoter körning igår men kul vare så de är det värt!
Denna dag lär inte bestå av någonting, städa lite kanske skulle behövas känns nämligen som om jag har kläder överallt!..
Nej, nu ska jag fortsätta se tv ett tag till sen he mig upp, ha en bra dag! :D

Lite fler bilder från i fredags och här kommer sist men inte minst
/jossanlindberg

29/1

2011-01-29 / 18:20:55
Hejsan!

Gårkvällen var mycket trevlig! Kom hem kring 3 och somnade inte förräns halv 5, men jag tog mig upp i tid idag iallafall, kring tolv tror jag hon va.
Hann bara kliva upp så drog jag med mig tjejerna ut och körde skoter i det härliga vädret, helt underbart kul! Sen blev det god middag och sen lite film tittande, en lugn och skön lördag det vill säga!
dom lämnade mig för ett tag sen och resten av kvällen lär bestå av att umgås med tv:n skulle jag gissa.
Men nu ska jag gå ner och titta om vi har någonting gott hemma,




Orkar inte lägga upp fler bilder nu, tog över 140 bilder igår.. :)
Resten får ni se sen ;)!
BYE
/jossanlindberg

28/1

2011-01-28 / 17:17:24
Hejhej!

Sitter nu och ska snart göra mig klar inför kvällen!
Dagen har bestått av att umgås med Sandra och vara på ICA maxi, men nu ska jag vara social med brudarna!
Ha en bra kväll, de ska då ja ha :D!

/jossanlindberg

Shelter

2011-01-27 / 23:25:21
Hejsan! Ligger just nu i sängen hos sandra och ser filmen Shelter, blir att sova här ikväll eftersom man är ledig imorgon!;D Dagen har varit bra, var först i skolan sen efteråt blev det att gå och ta en mysig fika med johanna, var mycket trevligt! Och imorgon blir det att umgås med sandra osv, men nu ska jag sova, godnatt!:)
/jossanlindberg

27/1

2011-01-27 / 11:15:38
Hejhej!
Hade lite fullt upp igår med skola och allt annat så det blev ingen bloggning.
Idag blir det skola sen åka till Sandra och vara där, kommer bli myspys!
Nu ska jag göra mig klar, hörs sen!
/jossanlindberg

25/1

2011-01-25 / 21:12:49
Hejhej!

Kom hem för drygt någon timme sedan och ska snart sova, är helt slut efter denna dag men rolig har den varit!
Imorgon så blir det skola sedan teorilektion så det blir bra, sen hem & sova igen. Veckorna bara rusar förbi nu snart är man 18 känns bra! :)
Men nu ska jag plugga lite, kan behövas sen sova så godnatt!

/jossanlindberg

25/1

2011-01-25 / 14:19:02

Hejhej!

Sitter nu på skolan och jobbar med Johanna, de blir mycket gjort här vill jag lova!
Idag efter skolan ska vi ha öppethus så då ska jag vara här då får jag komp. tid så jag kan vara ledig på fredag, hihi!
Nu ska jag jobba vidare, uppdaterar väl kanske sen, BYE

/jossanlindberg

24/1

2011-01-24 / 23:18:04
Hejhej!

Har alldeles nyss landat hemma hos mamma och ska strax sova.
Dagen har bestått av praktik, sen blev de hem & packa alla mina saker osv sen bar de ut och grilla med Sandra osv, mycket trevligt blev inte en sån långvarig stund men. Sen blev det hem igen och då kom mamma i princip nästan direkt.
Imorgon så blir det skola & sen så är det öppet hus på skolan så jag ska vara där och hjälpa till osv sen blir det hem. Men nu ska jag sova, ! :)
Godnatt.


Snart smäller det! :D
/jossanlindberg

24/1

2011-01-24 / 00:25:25
Kvällen har bestått av att umgås med Sandra & Frida! Vi har badat och spelat lite spel, blev en lugn och mysig söndagskväll, nu blir det att se senaste avsnittet av solsidan som jag missade idag sen blir det att sova för att orka med praktiken imorgon. Efter den blir det hem, sen umgås lite med brudarna och sedan kommer mamma och hämtar mig imorgon kväll!
Godnatt påer!
Nyårs pussen! :)
/jossanlindberg

23/1

2011-01-23 / 13:05:29
Hejhej!
Har alldeles nyss vaknat upp ur min skönhetssömn och ska snart ta och gå ner och få i mig någonting i magen!
Min helg har varit super, fredagen spenderades med Jennifer & igår så firade vi Frida som fyllde 17 genom att ha tårtbakartävling och en massa mys!

denna dag vet jag inte ännu vad den kommer att bestå av men eftersom jag ska hem till mamma imorgon kväll så lär det nog bli att ta det lugnt, mysa med familjen innan man far osv.
Men nu ska jag ner och äta innan magen kurrar bort, BYE'
/jossanlindberg

21/1

2011-01-21 / 17:57:51
Hejsanhoppsan!
Dagen har bestått av det vanliga och kvällen lär nog bestå av att umgås med Jennifer om min kära fader inte säger någonting annat! :)
Måste ju bara säga att också att tack vare min urgulliga låtsas mamma så har jag pengar på telefonen igen, SKÖNT! Tack Jennie! :D
Men nu ska jag gå ner och vila all mat som jag tryckt i mig ;) BYE
/jossanlindberg

Time for bed

2011-01-20 / 22:46:37
Hallå!
Kom nyss innanför dörren efter att ha varit ute och fördrivit tiden lite, HAHA!
Dagen har bestått av skola, sen var det tänkt jag skulle vara med Frida & My efter skolan, men det blev bara en liten stund sen så skulle dom hem osv.
Morgondagen kommer att bestå av skola sen får vi se om det blir att umgås med Jennifer imorgon kväll, trevligt trevligt!
fick bli en gammal egopic =)
/jossanlindberg

20/1

2011-01-20 / 00:22:36
Hejhej!
Har landat hos pappa nu och ligger i sängen och ska strax bädda ner mig och sova så jag orkar upp imorgon, visserligen har jag sovmorgon men måste ju ändå upp vid 10:)
Dagen har bestått av skola som jag slutade vid halv 1 men eftersom jag är så snäll så satt jag kvar och väntade tills Frida slutade klockan 2, sen blev de att springa runt på stan och sådär en stund och sen hem. Efter middagen så klädde jag mig riktigt ordentligt och tog mig en fin promenad hem till My där jag tillbringade kvällen med henne och Frida!
Aja, nu ska jag sova, NATTI!
/jossanlindberg

Count on me

2011-01-18 / 20:45:41
Hejhej!

Har alldeles nyss sett en film med mamma, Center Stage Turn It Up hette den och den var faktiskt riktigt bra om man tycker om dans filmer!
Kvällen har bestått av att hämta hem moppen som var totalt översnöad så den står just nu i garaget och ska få tina upp innan Ronny ska försöka fixa den åt mig ! :)
Nu så ska jag packa ner alla mina grejor för imorgon efter min teori lektion så åker jag vidare till min fader och blir där till på söndag så då får vi se vad jag ska hitta på för bus där då. Men nu ska jag sluta babbla på och göra det som måste göras,
BYE
Love ;*
/jossanlindberg

18/1

2011-01-18 / 13:35:15
Hej!

Var helt slut efter gårdagen så jag somnade så fort jag la mig, men dock vaknade jag ändå upp 1 inatt.. Tur jag kunde somna om nästan direkt iallafall.
Dagen har varit lugn, klev upp vid 6 och duschade och gjorde mig klar inför skolan och nu sitter jag här och har i princip ingenting att göra, tur man slutar snart iallafall :P
Men nu ska jag fortsätta klicka runt, BYE

/jossanlindberg

17/1

2011-01-17 / 20:38:10
Hejsan!
Idag har jag inte haft en lugn stund förrän nu, först praktik och direkt efter så blev det teorilektion. Efter den hämtade mamma upp mig så körde vi runt i stan litegrann sen blev det en sväng på coop sen hem. Hemma startade jag direkt med att slå igång en tvättmaskin och sen städa undan och lite sånt, men det är skönt att ha det bortgjort! Förhoppningsvis så kommer jag sova gott inatt och slippa alla mina oroliga nätter som jag haft på sistone och vaknat upp och inte kunnat somna om, men jag hoppas som sagt det blir bättre inatt! :)
Nu ska jag se lite tv och småfixa litegrann innan det är dags att hämta tvätten sen blir det nog att sova!
Godnatt
Här kommer en bild från i helgen :)!
/jossanlindberg

16/1

2011-01-16 / 18:52:31
Hejhej!
Idag mår man som man förtjänar men det var det helt klart värt! Hade en jätte trevlig och rolig kväll igår och jag hoppas dom andra också hade det! Har tagit några bilder men lyckades glömma kameran i Skelleftehamn så jag lägger väl ut dom bilderna den dagen jag lyckas komma ihåg kameran!
Kom hem för en stund sen och har slagits lite med våran nya tvättmaskin, jag får hoppas jag startade den rätt, men det återstår att se! nu ska jag röja undan lite grann och så innan säsong 2 av solsidan börjar. Sen blir det väl att sova, har en lång dag framför mig imorgon, jag ska först på praktiken sen har jag teorilektion på körskolan!
BYE
fick bli en bild från nyårs istället! :)
/jossanlindberg

15/1

2011-01-15 / 13:24:34
Hejsan!
Igår så fyllde världens bästa Felicia 18 år, så de blir att åka och fira henne ikväll hoppas de blir kul! :D
Annars så var gårkvällen lugn, var på bio och såg The three next days och sen åkte runt ett tag och sen hem och sova, de va kul! :)
Men nu ska jag packa ihop alla mina saker för att snart förflytta mig vidare mot Skelleftehamn, hoppas alla får en bra kväll de ska då jag ha! :D
Grattis min vän!
/jossanlindberg

13/1

2011-01-13 / 14:08:15
Hejhallå!

Sitter nu på svenskan och ska göra någon insändare, kulkul!
Idag lär det inte hända mycket, ska städa och typ tvätta inför helgens kuligheter, sen blir det väl att ta det lugnt :)
Nu ska jag försöka starta igång med det här, BYE

/jossanlindberg

Count on me

2011-01-12 / 22:25:58





If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you

.......

/jossanlindberg

12/1

2011-01-12 / 17:27:11
Hejhej!
Ligger just nu i sängen och funderar på vad man riktigt ska ta och försöka hitta på ikväll, men de blir nog att ta det lugnt! Skulle behöva tvättas inför helgen, men det får bli imorgon!
Gårdagen bestod av att lämna in min fina telefon så ja va utan från igår till idag, sen blev det riskettan som va rätt så dryg men ganska intressant! Efter det så begav jag mig till min fader och sov där inatt, sen idag va de skola som vanligt!
Gick även och tog om mitt hål i naveln så nu hoppas jag att det ska bli bra :P! Men nu ska jag avrunda, BYE
Du är vacker min vän! :)
/jossanlindberg

10/1

2011-01-10 / 17:41:42
Hejsan!
Kunde verkligen inte somna inatt, jag somnade vid 5 imorse och klev upp halv 3 så nu är hela dagen förstörd.. Får hoppas på bättre sömn inatt!
Idag har det inte hänt så mkt och lär nog inte göra heller, jag ska läsa lite om körkortet hade jag tänkt och sen se Linas kvällsbok var ett tag sen man såg den!
Imorgon så blir det att göra riskettan sen är jag klar med allt sånt så då är det bara pluggandet och de som är kvar innan det är dags att göra teoriprov osv.
Men nu ska jag avsluta detta inlägg, BYE
Och Linn nyårs bilderna kommer snart, ska försöka lägga in dom ikväll! :D
/jossanlindberg

9/1

2011-01-09 / 17:41:47
Hejhej!

Dåligt med uppdatering hära men har inte haft tid.
Helgen har tillbringats hos Felicia och fredag så gjorde vi absolut ingenting, typ såg film och sov!
Lördag så började dagen åt helvete men slutade faktiskt ganska bra, först va vi på ICA och handlade, sen kom Janina och va med oss så då blev det att käka tacos, efter det gjorde vi oss iordning och drog vidare till Janina där vi spelade sällskapsspel! :)
Kring tolv så for vi ut och mötte Björn och efter det så hamnade vi hos Peter där det blev typ att dricka någon drink, men va absolut inge mycket!
Kom hem till Felicia kring 5 imorse och då la vi oss och sov.
Mamma hämtade mig idag kring 3 sen blev det att göra lite ärenden och nu sitter jag här och hostar och nyser, har blivit jättesjuk så de blir nog ingen praktik imorgon iallafall, vi får se hur jag mår imorgon. Men nu ska ja se tv och vila upp mig,
BYE
/jossanlindberg

6/1

2011-01-06 / 20:40:27

Hej!

Har inte bloggat på ett tag men befinner mig nu hos pappa iallafall. Var tänkt jag skulle hem idag men de blev inte så utan jag kommer inte hem till mamma förrän på söndag!
Här är en liten sammanfattning av dagarna som gått:

Tis: For och gjorde halken, gick super och var jättekul! Senare mot kvällen kom Susanna hit och vi badade såg några värdelösa filmer och mystepå!

Ons: Jag och Susanna åkte in till stan, mötte upp Johanna och följde med när hon klippte sig sen gick vi på stan någon timme innan vi åkte hem. Hände ingenting igår kväll va hemma med pappa och såg filmer osv.

Idag har inte så mke hänt, flängt runt med pappa sen ha vi badat nyss. Imorgon så blir det att åka och hälsa på farfar sen hem och packa väskan full för efter det bosätter jag mig i Skelleftehamn hos världens bästa Felicia till på söndag! Nu ska jag säga godnatt till små syskonen!

 

BYE

 

 

/jossanlindberg

-

2011-01-03 / 21:25:11








AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!
/jossanlindberg

3/1

2011-01-03 / 17:18:13
Hejsan!
Dagen har bestått av körlektion, stan och fika med mamma sen sova typ resten av dagen. Håller nu på att tvätta litegrann även min jacka, den var verkligen skitig..
Aja, nu ska jag ta och ringa min syster sen blir de väl att fortsätta dega här hemma, måste även packa inför imorgon. Först halken sen pappa!
BYE
/jossanlindberg

2/2

2011-01-02 / 15:57:06
Hejsan!
Har alldeles nyss ätit och ska nog snart hoppa in i en varm dusch.
Vaknade kring halv 3 så hela dagen har gått åt att sova i princip, men det spelar ändå ingen roll har hur som helst ingenting att göra.
Imorgon blir det körlektion sen på tisdag ska jag göra halken, rätt så nervös faktiskt men det ska nog gå bra.
Aja, nu ska jag se om jag kan få mitt magont att gå över, känner mig inte i piggaste laget, har ont i magen och fryser, menmen.
BYE
/jossanlindberg

1/1-11

2011-01-01 / 15:17:39
Hej!
Har kommit hem för en stund sen och sitter nu och väntar på hemma bakad pizza, mums! Det kan verkligen behövas, sen ska jag även se hela säsongen klart av solsidan hade jag tänkt!
Min nyårs var bra, åt god mat, umgicks med trevliga människor och hade riktigt kul. Kan ju iallafall lova att jag känner att jag lever idag ;P! (bilder kommer sen)
Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, är rätt så hungrig!
BYE
/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!