fångarna på fortet

2010-08-31 / 22:05:52
Godkväll! heh
har alldeles nyss kommit tillbaka till mormor efter att ha varit och sett fångarna på fortet med Jennifer och Frida :) Så nu ska jag väl snart ta och bädda ner mig i sängen och sova, men tror jag först ska ringa min solstråle! :) Annars så peppar jag att stiga upp halv 6 imorn bara för att jag ska till tandläkaren så tidigt, hmm kul ? Nej! Men aja, nu ska jag dra mig mot sängen, nattinatti :)


/jossanlindberg

-

2010-08-31 / 19:14:23
Jag känner mig inte peppad på livet alls just nu, Ronny väckte mig när jag sov och jag kan ju lova att det förstörde mitt humör helt! + att jag känner mig inte bra någonstans, magen värker, ögonen är tunga och jag fryser! Nej nu ska jag sluta klaga.
Sitter just nu hos min underbara mormor och har alldeles nyss kommit upp ur ett avkopplande bad, riktigt skönt var det! Senare blir det väl att ligga sig och lösa korsord som en jävla gammal kärring... Usch jag känner mig verkligen som en pensionär just nu.

Annars imorgon ska jag vara hos tandläkaren halv åtta på morgonen och de gjorde ju livet ännu mer kul. Sen blir det skola med Maud hela dagen, YEEEY...(naat)
Nae nu ska jag väl ta och ta på mig myskläder sen hitta på något kanske? Aja, see yah!

 
Skolavslutningen i 9:an.
/jossanlindberg

31/8

2010-08-31 / 09:32:32
Hejhopp gummisnopp!
Sitter just nu på handelslektionen och har gjort något som Maud gav oss, alltid lika seriöst!
Sen ska jag och Johanna på stan och fixa några smågrejor heheh ni skulle bara veta ;) Men nu ska jag äta kaka, puss
/jossanlindberg

in my head

2010-08-30 / 20:01:24

Hej!
Ligger i sängen helt utmattad efter att ha tvättat, dammsugat, skurat och dammtorkat! väntar nu på varmvatten så man kan duscha och lägga sig och sova någon gång, är så sjukt trött!
Annars idag så har jag fått mina papper om operationen, de börjar verkligen närma sig nu... Men nu orkar jag inte blogga mer ska vänta in mitt varmvatten, sen duscha efter de snacka en stund med felicia och efter det mest troligt sovaaaaaaa!

Godnatt om jag inte skriver ngt mer, puss


finast♥

/jossanlindberg

30/8

2010-08-30 / 17:37:35

hejhopp!!
Håller på att städa nu för fulla muggar, tvättar gör jag också (idag igen!) så nu jäsiken ska allt damm bort kan jag lova!

På praktiken idag var det även kul, hade fulllt upp hela tiden, jobbigt med skor! Men nu ska jag återgå, skriver sen puss

/jossanlindberg

29/8

2010-08-29 / 21:02:39
Hejsan!
Ligger just nu i sängen och väntar att tvätten ska bli klar sen har jag även hunnit duscha! Johan for för en stund sen så nu är man ensam :(

Annars så har helgen bara varit bra, i fredags så skjutsade jag och Johan in Johanna till stan för hon skulle ut sen va vi och snurrade i stan och gjorde lite olika till typ 20 i 4 sen blev de hem och sova! Sen lördag blev de att dra och vara med Fanny, Johanna, Johan och var tänkt Sara men blev aldrig så vi va med henne, de får bli en annan gång :)! Sen blev de att fara hem och sova efter den trevliga kvällen!

Idag så har jag inte gjort mke, bakat kladdkaka, varit med Johan sett tv, sovit, tvättat osv så ja en lugn och skön söndag, så nu blir de att peppa tills att praktisera imorgon! :) Men nu ska jag fortsätta med mitt roliga liv, hade, puss :)

/jossanlindberg

26/8

2010-08-26 / 09:43:37
Halloj!
Idag fyller världens bästa Johan och Johanna år ♥ Blir att kramas och säga grattis till dom ikväll! :]

Igår var en riktigt trevlig kväll som måste göras om, sjukt kul faktiskt!! :)
jaja, men nu ska jag ta& sova en stund har ju sovmorgon hehe!! :D byyye


kan du kommaa hem igen?
/jossanlindberg

25/8

2010-08-25 / 10:17:18
Morsning korsning!
Sitter nu på skolan och gör någon övning, jag förstår inte varför man ska ha lektioner första dagen?
Aja skit samma jag hoppas den går fort så det blir stor shopping sen :D!
Men ska göra nått nu, uppdaterar sen, puss
/jossanlindberg

bumpy ride

2010-08-24 / 16:07:15
Tjenis big penis!
har alldeles nyss gjort mig klar och ska snart åka till Öhlund,! Väntar på ett samtal bara så jag vet om jag ska dra vidare eller om jag ska hem sen, ;) Men jaja peppa skolan imorn då, pusshejs

/jossanlindberg

24/8

2010-08-24 / 11:54:13

Morsning korsning!
Idag känns livet helt meningslöst om jag får säga det själv! Till att börja med:
- Det är kallt i mitt rum,
- Jag har ont i nacken så det bara skriker om det!
- Skolan börjar imorgon..
- Felicia är i Turkiet & inte fick jag följa heller..

Ja och en massa annat som jag inte orkar rabbla upp, förstår ni mina hemska problem idag? (HAHA)
nej, nu ska jag snart ta & kliva upp och duscha och göra mig iordning, vet inte riktigt när Josse är hemma & sådär men så långa skoldagar har hon inte i veckan och då när hon kommit hem ska jag nog ta och förflytta mig dit ett tag,!


nae, nu ska jag ta & kliva upp tror jag , eller se på tv, skriver sen bye

/jossanlindberg

highway man!

2010-08-23 / 23:18:38


de här är min lilla kisse om ni inte visste de :]
visst är han söt :D

har som  ingenting att göra eller skriva så jag tänkte att ni kunde få se en bild på min lilla lurvtuss :)

/jossanlindberg

23/8

2010-08-23 / 19:18:04

Hej!
Snart dör datorn och jag orkar int gå och hämta laddaren :S
Sitter och funderar på vad som ska hända ikväll och imorn? Men som de ser ut nu blir de att vara hemma ikväll och stan imorn och shoppa lite! :D Har ju som sagt inte sovit hemma sen i onsdags så de kanske är på tiden att jag gör de ;)

Kom hem för ett tag sen från hjärtat, vi såg en jättebra film shelter eller något sånt hette den , men nu är de en massa onödig information som kommer.
Jag ska nog ta & städa nu, byye




Nu är de dags att hitta på någonting snart gumman! :)

/jossanlindberg

22/8

2010-08-22 / 16:14:49
Hejsan hoppsann, funderar på att ta bort bloggen den börjar kännas lite drygt, men aja en liten uppdatering kan ni väl få =)

Har varit med hjärtat hela helgen, hade en månad igår ♥


på ett tag blir de att hänga med mamma och käka smörgåstårta, mums =) nog för att jag har ont i magen och har haft de sen igår men man kan ju som sagt inte tacka nej till såna godsaker :) men nu ska jag dra hade puss


/jossanlindberg

19/8

2010-08-19 / 11:28:39
NU DRAR VI TILL BORGVATTNET, och jag kommer inte vara rädd, men önska mig lycka till endå ! :)
/jossanlindberg

Det finns ingen som du!

2010-08-15 / 14:52:08
Ligger och ser på tv just nu, är jätte trött och vill inte jobba imorn!... Annars så var gårkvällen kul till en början men slutade med kaos. Aja ska sluta nu puss
/jossanlindberg

15/8

2010-08-15 / 05:03:52
Ligger just nu i sängen och ska snart sova , är riktigt trött:-) jag köpte en ny telefon idag som jag skriver ifrån just nu och ska bara kolla om det funkar, men nu ska jag sova. Puss
/jossanlindberg

en sak..

2010-08-12 / 19:11:31
som jag borde lära mig är att man ALDRIG ska kolla upp saker man egentligen inte vill veta, även om man redan vet & sett dom..




Nae, nu ska jag sluta sen ska jag börja peppa tills Celle kommer, hon borde ju snart vara här kan man ju tycka! :D


sjukligt gammal bild,
från 07/08 tror jag
/jossanlindberg

12/8

2010-08-12 / 16:20:22
Tjenareeee.
har alldeles nyss startat min tvätt & de va inte lite :S sen så ska jag nog kanske ta mig en dusch om ett tag(?) har ingen dusch eller toa inne nu så nu äre lillhuset som gäller i typ en vecka, något dryygt.
Blev jobb idag iallafall, dagen har gått riktigt fort och en av dom jag jobbar med påminner jätte mke om min gammelfarmor så de är ganska kul :)
Fick även veta idag att jag måste nog ta ledig nästa torsdag också för vi åker typ vid 1 på dagen och ska vara framme där de nu var senast 5. Vi ska förbi Umeå och mot inlandet så de blir mke bilåkande :)!

Men nu ska jag städa lite, Celle kommer senare och ska sova hos mig så de blir nog trevligt, hade, byyyeee



riiskaka ;)
/jossanlindberg

ingen fantasi - ingen rubrik

2010-08-11 / 21:35:24
Nu har jag alldeles nyss duschat och försöker bestämma mig om jag ska stanna hemma imorn elr inte? Har ingen huvudvärk nu, men då har jag ju tagit ibumetin så de är nog därför. Sen hostar jag och sådär så vi får väl se, känner mig inte sådär jätte pigg! Men samtidigt är det ju inte många dagar kvar heller, hmm ja vi får se imorn.

Har suttit och snackat med min syster i telefon någon timme, väldigt kul må ja då säga :) men nu ska jag väl.. ta och göra något kanske äta eller nått (ovanligt nog?)

tjingeling:D
/jossanlindberg

Remember me

2010-08-11 / 19:40:35
Har alldeles just torkat de sista tårarna efter att sett remember me, den va sjukt bra!
Men nu ska jag nog ta och gå å duscha så får vi väl se om man känner sig något piggare, måste även tvätta bort sminket som nu är över hela ansiktet :P

/jossanlindberg

11/8

2010-08-11 / 17:04:05
Hejsan.
Var på jobbet idag och gjorde de som skulle fram tills 1 då stod jag inte ut längre, hade sån grym huvudvärk så jag for hem och sov framt ills halv 5, men de har ännu inte gett med sig.. Kroppen känns helt tung, vill nästan bara gråta för att skallen värker och fick inte i mig någon middag. Jag undrar vad som kommer härnäst?
nae vi får se om de blir jobb imorn eller inte, men jag ska iallafall bara ta de lugnt ikväll och ligga hemma och se film, förhoppningsvis ger det med sig någon gång.
Men nu ska jag sluta ligga och tycka synd om mig själv, tur de inte var nästa vecka när jag var ledig iallafall :D!

Annars så har vi ingen toa nu, den är helt utriven och det ser förjävligt ut där nere så nu blir de att springa hela vägen till lillhuset för att duscha och sådär (lite jobbigt, funderar om man ska bosätta sig hos mormor heheheh )
Men toan blir nog klar på en vecka eller sådär så jag hoppas jag överlever, och då har vi en ny och mycket fräschare toa. Men nu somnar ni väl om ni ska läsa all den här geggan vet som inte vad som blev av allt, men jag orkar inte bry mig heller. Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye



alla har vi våra fina sidor :)
/jossanlindberg

10/8

2010-08-10 / 16:58:30
Nu är allting fixat! Jag ska börja jobba till halv 4 istället för halv 3 med tanke på att jag ska vara ledig nästa fredag, och då jobbar jag ju in alla mina timmar som jag missar den fredagen så de är bra!

Har nyss ätit och duschat så nu känner man sig som en människa igen! , ska väl snart ta & sminka mig och sådär sen får vi väl se vad kvällen har att bjuda på, :)!
Men nu ska jag städa litegrann sen imorgon blir det att tvätta för de hinner jag nog inte ikväll , pusshejs :D




babes :)
/jossanlindberg

forever & always

2010-08-09 / 22:12:20
Tjenis penis!
Har alldeles nyss kommit ut ur duschen och väntar att mamma ska komma hem så man kan vara social med henne ett tag :)! Sen ska jag även plocka upp nått som jag har i trappen, nog för att jag tycker att ytterkläderna är mammas jobb att plocka bort men tydligen inte ;)

Idag på jobbet var det skandal där ett tag, men tack och lov att det här är näst sista veckan, sen nästa vecka på fredag ska jag vara ledig för då ska jag hänga med min kusin och hennes kompisar till ett spökhus :D!
Men nu ska jag göra de som måstes, sen ska jag lägga mig i lugn och ro och läsa min skvaller tidning som jag snålade till mig idag , nightnight sleep tajt ;)!



syster & Jens :D!
/jossanlindberg

9/8

2010-08-09 / 05:35:12

Måndag igen.. Hur trist var inte de? Önskar man kunde lägga sig ner igen utan att känna att man snart försover sig, men tydligen int.
Jag har då sovit jätte oroligt inatt, vet inte varför riktigt, jag somnade med tv:n på vid 1 halv 2. Sen var jag som halv vaken fram till 3 för då stängde jag av tv:n, och nu sitter jag vaken halv 6 utan problem? Nae nått är inte okej, men ska äta sen väcka mamma.

Hade, puss

/jossanlindberg

8/8

2010-08-08 / 23:27:44
Godkväll!
Dagen har bestått av att ligga vid tv:n och soffan + duschat! Nu ska jag snart sova så jag orkar jobba imorgon, känner ingen pepp precis men men vad gör man inte för pengarna..

Men nu ska jag se klart filmen på 6an så jag skriver väl imorn antar jag.

BYE!


Mosters lilla flicka!
/jossanlindberg

6/8

2010-08-06 / 17:59:14
ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG! Kommer bli grymt skönt med helg, så nu ska jag sova, sova & sova!

Idag på jobbet var allting lugnt som vanligt & riktigt trevligt faktiskt,. Men nu ska jag se tv ett tag, hade bra byeeee



Grymt bra låt faktiskt..
/jossanlindberg

so small

2010-08-05 / 22:42:01
Ligger just nu i sängen och funderar på att försöka sova, men eftersom jag var så smart och somnade tidigare kommer det nog inte gå.. funderar även på att gå ner och rota efter något gott i köket, kanske finns de ;)

Imorgon så är det äntligen fredag och helg, då blir det att ta det lugnt och sova hur mycket som helst, ska bli så skönt. Sen är ju redan första veckan avklarad då så då är det bara 2 veckorkvar, :D och det som är ännu bättre är att kanske nästa vecka eller veckan därefter så får jag lönen från rönnskär :D KASHING låter de på kontot så hehe =) Men nu ska jag ta och lägga mig, så jag orkar imorgon.

nattinatti!
/jossanlindberg

5/8

2010-08-05 / 18:16:20
Hejhej!
Har alldeles nyss ätit och nu ligger jag och ska kolla igenom någon körbok och sådär.
Idag har jag jobbat, varit hos Johanna & sen kommit hem, vet inte vad som händer ikväll men det som väntar härnäst är en dusch. Det har varit äckligt varmt idag :S

Aja, har som inge mer å berätta, tjing.

/jossanlindberg

allvarligt talat!

2010-08-04 / 21:27:22
Tjenixen!
Har alldeles nyss suttit och snackat lite med både Johanna och Susanna, så de va trevligt! Fina vänner man har:)!
Jag är rätt så pigg nu med tanke på att jag lyckades somna i en timme, så ja de blir väl att duscha och sen försöka sova igen efter ett telefonsamtal!

Annars så har min kusin ringt idag och frågat om jag vill med till Borgholm, vet inte riktigt om jag ska de, skulle vara tvungen lägga ut typ 5-600 på de, så vi får se ska fundera på saken ,! Men nu ska jag ta och försöka få någonting gjort här, måste även hämta en massa tvätt jag har i tvättstugan så, men jag skriver väl imorn eller något.

byebye ;)


alla har sina snygga sidor, eller? ..
/jossanlindberg

hero

2010-08-04 / 17:29:20
tjenis!
Sitter i sängen efter att ha ätit tacos så nu känns de som om jag ätit för en hel familj.. Men aja, tur jag ska börja röra mig då!
Idag var det okej på jobbet, hade gärna legat kvar när väckaren ringde men de fick jag inte.. Sen körde jag hem i de underbara regnet och en lastbil kom och sprutade ner mig och de for fulla glasögonen så jag såg typ ingenting,.

Nu väntar jag att Johanna ska komma förbi ett tvärt sen ska jag nog bosätta mig i duschen. Efter de blir de väl att sova elr nått!, aja de här blev ett jättevärt inlägg och jag vet att alla gillar mina ointressanta inlägg så jag kan ju fortsätta om ja vill, men de vill ja inte., !
aja hade bra, ser väl när ja orka blogga nästa gång har ju inget å skriva om, pussssssssssss.



yey!,
/jossanlindberg

4/8

2010-08-04 / 06:29:13
hejsan!
Sitter i sängen nyvaken och ska alldeles strax ta och bege mig till jobbet. Har ingen ork idag och fryser hur mycket som helst, men jag hoppas just nu på att jag ska få byta jobb . Så jag hoppas pappa ringer idag och säger ja Jossan du fick jobbet, men vi får väl se!

Annars kan jag ju berätta att kring 17 tiden igår blev jag moster till en söt liten flicka som vägde 3425g och var 49cm lång! Så nu peppar man Stockholms resa så fort som möjligt till den lilla spillivinken !
Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva något mer, måste ner och göra klart resten (Kan inte bara 3 veckor ha gått nu?)
Aja ha en bra dag, hejdaaaa!

/jossanlindberg

3/8

2010-08-03 / 18:08:18

Hejhej!
Johanna ringde nyss och väckte mig och tur var de! Annars skulle jag nog sova bort hela kvällen och vara vaken hela natten, vilket inte funkar i längden när man jobbar.
Har gjort min andra jobbardag idag och idag började jag 7.. De va kul och så men väldigt drygt när det inte finns så mycket att göra,.

Just nu håller ja på och tvättar, sen blir de nog kanske att låna Jessicas inlines och åka lite? (Måste börja röra på mig), efter de blir de nog dusch och sängen. Jag önskar att jag aldrig tagit på mig jobbet de är väldigt drygt och jag vill ha sommarlov, nununu!

Men aja, ska gå och ta itu med tvätten nu, hade, byeeee

/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!