fake it!

2010-03-31 / 22:24:43
Godkväll,
Ikväll har jag plockat ner ALLT från väggarna och skjutit ut ALLT från väggen, riktigt jobbigt. Nu ska jag snart sova, va skönt med en lång dusch där ett tag, ville inte kliva ur!
Imorgon bjuder dagen på praktik, sen blir de att åka med Malin & Jens och handla färg och tapeter! Sen börjas det hela, då ska vi göra om allt, ni får se före och efter bilder sen när de är klart!,

Föressten berättade jag inte att jag färgade ju håret på hufvudsaken förra måndagen, och idag så va jag in för min färg har släppt och jag fick en ny frisör färgning GRATIS, lätt värt den kostade 800:- så!
Men nu ska jag säg godnatt till er alla, pusshej


bjuder på mig själv om vanligt :]
/jossanlindberg

kiss´n tell

2010-03-31 / 20:36:48
Nu är jag klar med tvätten så jag tänkte lägga in lite bra låtar på bloggen som ni kan lyssna på :)!



















Jaja, dedär får duga!
Nu ska jag spela lite på fb, sen blir de nog att gå ner & socialsera med mamma lite!:)



/jossanlindberg

whispers in the dark.

2010-03-31 / 17:11:16
Hallå!
Sitter nu i sängen efter att jag har ätit lite glass, är riktigt hungrig har som inte ätit något idag förutom lite godis, inte bra.. Men jag vill ju ha en snygg kropp till sommaren, så de kanske hjälper om jag inte vräker i mig så jävulskt!

Alldeles nyss för ett tag sen så började jag med tvätten.. Kändes inte så kul, men Malin och Jens kommer imorgon och då har jag inte tid med tvätt för jag ska få göra om i mitt rum, (tapetsera & måla) så de kommer nog ta alla dom dagar som dom är här, och Malin har lovat att hjälpa mig så nu kan hon inte ändra sig!
Jaja, men nu ska jag väl ta & göra nått av mitt liv, kanske ut och motionera bort glassen?
Skriver sen, bye!

/jossanlindberg

31/3-10

2010-03-31 / 15:24:51
Goddag mina vänner!
Dagen började med att ja vaknade upp hos Johanna & hon var inte där. Skickade då ett sms, men självklart har virrpannan mobilen i fönstret på sitt rum, så jag låg och väntade på henne (A)
Sen gjorde vi oss klara för att åka in till stan, hade bara gympa idag, men när vi kom dit så hade vi tydligen ingen ONÖDIGT!
Gick ner på stan, fixade så att jag får en ny färgning till håret gratis, för att min hårfärg är urtvättat efter 1 och en halv vecka.. Sen köpte jag även en kofta & en ny foundation. Nu ska jag socialisera lite med Johanna innan Helen kommer och plockar  upp henne, uppdaterar ikväll, tjing ! :)


/jossanlindberg

29/3-10 (godnatt mina vänner och ovänner)

2010-03-29 / 22:45:42
Nu ska jag ta & sova, eller strax iallafall, måste nörda lite mer facebook spel.
Imorgon är sista dagen vi har Larry tyvärr så jag måste komma i tid och endå hinna göra mig iordning före jag far, ska nämligen placera mig i Lappvattnet efter skolan!

Godnatt!

/jossanlindberg

29/3-10

2010-03-29 / 17:16:29
Hejdär!
Jag hann inte skriva imorse för jag sov lite längre än vad man får göra..
Idag va jag på praktiken de va kul, sen lunchade jag med Emelie på Waynes! Efter praktiken kom mamma så inhandlade vi nya skor och en ny jacka, sen åkte vi på mitt utvecklingssamtal som gick perfekt!
Nu ikväll ska jag inte göra så mycket, kanske se en film eller bara ligga & glo på tv:n .
Skriver sen , puss


/jossanlindberg

28/3-10

2010-03-28 / 23:06:59
Hey!
Idag har det inte hänt mycke, har sett någon film och bara tagit det lugnt. Imorgon blir de praktik >utveklingssamtal >köpa en jacka. Förhoppningsvis går de bra på utvecklingssamtalet imorn , Larry sa att jag inte hade något att oroa mig för , så de blir nog perfekt! Men nu ska jag sova så jag orkar imorn, :) skriver innan jag åker,

puss


jag bjuder på den..
/jossanlindberg

28/3

2010-03-28 / 11:22:16

Hey!
Ligger i sängen och fuderar om man ska orka göra något idag.. Har ont i magen, men får endå inte i mig någon mat då får jag bara ännu mer ont.. Jaja, ska väl se tv ett tag nu men först!


IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA SUSANNA 17 ÅR,
 gumman nu är det bara ett år för dig också!

/jossanlindberg

27/3 (umattad)

2010-03-27 / 22:35:37

Helt slut & endå har jag ingenting gjort idag..
Nu ska jag då iallafall ta & se en natt på museet sen ska ja sova!, vill ju vara pigg imorgon, men vet inte riktgt varför :P

aja godnatt!:)

/jossanlindberg

27/3-10

2010-03-27 / 21:06:45
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag har desgnat min egen bikini och tycker den blev riktigt fin, gå in och rösta på den!
Ni vore guldvärda då, fast de är ni ju endå!♥

/jossanlindberg

25/3-10

2010-03-25 / 22:42:58
17 ÅR!
tänk om jag fick hoppa ett år framåt, usch så skönt att slippa denna dryga ålder! nej men nu ska vi inte vara negativa, jag har haft trevligt ikväll de har varit mysigt, och jag tror jag har ätit så jag väger 3 ton.. Men så får man göra när man fyller år, eller?..

Nej nu ska jag sova, skriver nog lördag eller imorn får se om jag orkar :P puss



Nästa helg får man se magen♥
/jossanlindberg

Godnatt.

2010-03-24 / 22:51:59

Nu har jag tänkt sova strax, funderar att kanske se andra avenyn före, men jag vet inte om jag orkar. Har praktik imorgon så jag hinner förhoppningsvis skriva innan jag drar!
Godnatt mina vänner och ovänner!

/jossanlindberg

24/3-10

2010-03-24 / 20:24:20
Hejhallå!
Sitter just nu i min säng, jag är med Johanna vi småpratar lite om allt & inget, myyys!
Idag när jag kom hem hjälpte jag mamma med att göra iordning i hallen , vi har gjort om där. Sen så följde jag med Johan & Johannas pappa ner till stan & plockade upp henne & Peter. Nu är vi hemma hos mig igen.

Imorgon fyller jag år kommer nog inte uppdatera så mke då, kommer ha mke att stå i med främmande osv, men jag ska försöka slänga in ett inlägg eller 2, kanske blir fler ;D
Skriver sen när Johanna farit, puss


/jossanlindberg

24/3 (skolan)

2010-03-24 / 10:08:52
Hellu!
Nu sitter jag på skolan och väntar på celina, men jag vet inte hon kommer nog snart. Vi ska göra svenskan , hehe kan behövas. Sen har jag utvecklingssamtal på måndag, undrar hur de kommer gå.. Aja, men jag skriver ikväll ska vara med Johanna så de kan bli ett inlägg om ett tag. Puss

/jossanlindberg

23/3 (dags att krama kudden)

2010-03-23 / 22:56:15
Hej allihopa!
haft en trevlig dag? Det har då jag iallafall. Började med att jag kom till skolan vid halv 9 och träffade först celle sen kom johanna så vi chittchatta lite grann! Sen hade vi handels prov som jag gjorde MVG på.. Jag trodde inte jag skulle klara de, men lyckades endå.
Ikväll har jag varit med celina , vi har bakat muffins med hjärtströssel, vilket var celles val :) Sen gjorde vi hallongrottor till min födelsedag på torsdag! Sammanlagt gjorde vi 64 kakor, de är bra gjort!
Jag kom nyss ut ur duschen, har gjort en skön hårinpackning & ska snart sova, ska ta 5 i 9bussen imorn så de blir perfekt :D!

Godnatt mina vänner, skriver imorgon!


/jossanlindberg

23/3 (tisdag)

2010-03-23 / 07:27:23
Godmorgon mina vänner och ovänner!
Nu ska jag snart göra klart de sista sen ska jag ta & gå upp till bussen. Förlåt för så dålig uppdatering igår men jag orkade verkligen inte, idag ska de bli andra bullar förhoppningsvis!
Idag efter skolan så ska Celle följa mig hem, vi ska göra klart vårat svenska arbete om prostituerade som v gör i svenskan.
Som sagt igår klippte jag & färgade håret, jag har tänkt visa bilder snart. Men annars så undrar jag, tycker ni att jag ska börja ha med mig kamera & ta en massa kort som jag sedan kan använda här i bloggen? Kommentera gärna erat svar, den kommer inte synas förrän jag godkänt den! :)

  
Såhär ser jag ut idag^^                                                                   
/jossanlindberg

22/3 (måndag)

2010-03-22 / 21:06:09
Hejhallå!
Dålig uppdatering idag jag vet.. Idag har jag praktiserat & sen gick jag och klippte mig och färgade håret. SKÖÖNT nu slipper jag mitt gamla riiiis!
Annars så har jag varit med susanna, snart ska jag ut & hämta tvätten sen blire dusch och plugg.. kändes inte peppande med måste man så måste man.. skriver sen

PUSS!


Imorgon blir de celina!
/jossanlindberg

21/3 (kvällens slut)

2010-03-21 / 21:30:19
Hej, nu närmar det sig kvällens slut och jag ska göra en tidig kväll, skriver imorgon. Puss

/jossanlindberg

21/3 (söndag)

2010-03-21 / 17:04:39
Hej hallå!
Förlåt för dålig uppdatering idag men de är så att jag försökte skriva ett inlägg imorse men min dator va cp & pappas internet dog så jag orkade inte.
Nu är jag iallafall hemma hos mamma igen , de va trevligt på kalaset hos pappa jag år en massa osv men glömde ta bilder förlåt. Iallfall,jag har fått pengar till min klippning och färgning nu, så jag ska nog kanske göra bort det imorgon! :)

Men nu mina kära vänner så ska jag ta & göra något vettigt, har börjat tvätta så jag ska nog börja plugga till provet på tisdag.
Skriver senare, puss
Dagens låt, ENJOY:
/jossanlindberg

20/3 - 21/3 (vilket ska jag skriva?)

2010-03-21 / 01:36:09

Hej!
Sitter just nu & ser någon film med pappa som nyss har kommit hem från jobbet. Jag tror den hette "hotet från underjorden",( men ärligt kommer jag inte ihåg )
Ikväll blev en riktigt mysig kväll med Jennie! Vi såg först "män som hatar kvinnor" sen så spelade vi alfapet "(eller hur de nu stavas) sen efter det så blev det att även spela "den försvunna diamanten". Det var riktigt kul, pappa kom hem nu för ett tag sen, så vi ha haft vårat lilla tjejsnack med lite galenskaper samtidigt ;)
Imorgon klockan 13.00 så börjar mitt kalas så jag ska nog upp halv 12, fixa klart tårtan sen ska jag duscha osv. Men jag skriver imorgon, jag ska även ta kort med pappas kamera om jag får låna den & lägga in något nytt :)


Godnatt / Godmorgon nu alla vänner!


/jossanlindberg

20/3 (äntligen)

2010-03-20 / 20:17:25
ÄNTLIGEN! Har jag bakat klart. Det blev chokladmuffins med glasyr (som celinas mamma brukar göra) Sen blev de även en tårta till imorn! :) mmmmmmums =)

Nu ska jag vara social med Jennie, pappa är och jobbar så jag ska umgås med Jennie ikväll & se män som hatar kvinnor, den går på tv ! :D pusshej skriver mycket troligt senare! :)

/jossanlindberg

20/3 (nu är jag vaken)

2010-03-20 / 15:23:51
Hejdära! :)
Jag vaknade för ett tag sen, såg Alice in wonderland (den som går på bio) och den var endå ganska bra. Sen gick jag ner kollade på kort med Jennie och fikade sen nu har jag nyss kommit ut ur en härlig dusch!
Idag vet jag inte vad som händer, OM MIN MAMMA KUNDE RINGA MIG så kanske jag skulle få tag i ett recept på jättegoda muffins som  jag skulle kunna baka men tydligen kan hon inte de :S

Aja, skriver kanske senare, puss

/jossanlindberg

20/3 (riktigt tidigt på morgonen!)

2010-03-20 / 00:31:45

Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorn. Jag kanske ska till bygdsiljum men vi får se.
Godnatt allesammans!


/jossanlindberg

19/3 (hos pappa nu)

2010-03-19 / 14:36:16
Hej, nu har jag landat hos min fader.
Jag fick sluta tidigare idag p.g.a att jag bara har 20 minuter matte på fredagar , reste gör jag bort på onsdagar. Sen hade jag sist engelska nationella så nu är då äntligen det klart iallafall!

Ikväll blir de kanske Linn & jag vet inte men det lät som om Josse och dom kanske skulle vara med också KANONKUL!♥ Ne men nu ska jag kolla till vad småtrollen gör, puss

/jossanlindberg

19/3 (skolan)

2010-03-19 / 09:57:48

Godmorgon.
Sitter just nu på skolan och ska skriva svenskan men jag vet inte riktigt hur jag ska göra dehär. Det ska vara klart nästa vecka så de blir att skriva lite hemma också, jag hoppas bara jag hinner hitta all information, sen ska celina få jobba lite hemma också.
Jag har suttit och surrat med Emil ett tag, riktigt trevligt! Men nu ska jag jobba vidare, jag uppdaterar hos pappa om det går!

puss

/jossanlindberg

18/3 (kväll)

2010-03-18 / 22:21:38
Har alldeles nyss kommit ut ur en lång & skön dusch så nu känner jag mig lite fräschare. Imorgon blir de skola, sen ska jag åka vidare till min söta lilla pappa & vara där i helgen, kommer bli mys.
Imorgon kväll kanske jag ska vara med Linn som jag inte varit med på evigheter, sen lördagen ska jag förmodligen hitta på något med pappa & familjen♥ , söndag blir de kalas där för mig, sen på kvällen åker jag nog hem om det inte blir så jag stannar till måndag, vi får se! Jag finns alltid på mobilen iallafall.

Nej nu blev det mycket text så ni gör det bra om ni orkar läsa hela den här texten, lite ointressant med (A)

Godnatt nu mina vänner & ovänner !


Gammal bild från i somras!

/jossanlindberg

18/3 (förlåt)

2010-03-18 / 19:50:15

Hejdär!
Förlåt att jag inte uppdaterat, väldigt dåligt gjort av mig. Idag har jag varit på praktiken till 1 sen for jag hem >åt>sov>åt>for till Jessica och kollade på kattungarna som hon fick igår>nyss satt jag nere och snackade lite skit med dom också, så nu blir de lugnt i sängen, ska nog duscha och mysa på. Kanske måla naglarna osv !:)
Men nu ska jag sluta babbla, slänger in ett inlägg sen ikväll.

Puss!♥


(jag ser vindögd ut)

/jossanlindberg

17/3(nattar kudden snart)

2010-03-17 / 22:37:42
Snart ska jag natta kudden, har ju praktik imorn ;D

Men jag skriver imorgon om jag hinner , puss

/jossanlindberg

17/3 (morsning)

2010-03-17 / 13:58:41
Hej!
Sitter just nu nere i köket & har skickat iväg bilder på min JÄTTE... hela moppe ! Hoppas den går att laga eheh !
Annars så försöker jag fortfarande övertala mamma om att göra om i mitt rum jag ska visa henne tapeten nu så kommer hon bli lika häpen som mig (A)

men jag skriver sen, puss

/jossanlindberg

16/3 (godnatt)

2010-03-16 / 23:50:30

Nu blir de att natta kudden,
så ni får sova så gott så höres vi imorgon!


Jag saknar dom glada tiderna,
då allt var bra!

/jossanlindberg

...

2010-03-16 / 23:34:11



Ärligt talat.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till,
varför blev de såhär?
Känns inte som att dehär var värt de,
inte för att behöva må som jag gör nu..
Kan vi börja om?

/jossanlindberg

16/3 (hemma igen)

2010-03-16 / 22:34:46
Hej!
Nu är jag hemma igen, jag kom typ alldeles nyss innanför dörren! Ikväll har jag varit med Johanna & Erik, men Johanna lillgumman hade ont i huvet & i andningsgrejset så jag tycker synd om henne om jag får säga de själv.. Hoppas hon repar sig & får en skön sömn inatt iallafall!

Imorgon ska jag & mamma måla klart trappen, sen mest troligen har jag övertalat henne om att jag & Malin ska få göra om mitt rum när hon kommer om 2 helger :D
Nu till helgen blir de pappa & mysa med dom , sen blir de nog kalas för jag fyller ju år nästa vecka ;D Då blir man 17 , 1 ÅR KVAR TILL 18 :]

ska sluta babbla nu, slänger in ett inlägg innan jag lägger mig, puss

/jossanlindberg

16/3 (skolan)

2010-03-16 / 09:51:38
Hejhej!
Sitter just nu på skolan, blir nog kanske sista uppdateringen innan jag kommer hem efter ikväll.
Vi har handels nu och har fått skriva våra egna instuderingsfrågor vilket känns bra, så de blir nog prov på det snart. Senare ska vi gå ner på stan & jämföra skyltfönster, sen blir de nog att åka hem till Johanna, förhoppningsvis ska vi hinna med 5 över 1an hem :]

Ska sluta skriva nu , puss


/jossanlindberg

16/3 (påväg)

2010-03-16 / 07:13:11

Godmorgon!
Nu har jag bara håret kvar att fixa sen är de dags att dra sig till skolan för att ha handels, och sen dra sig till Johanna & umgås med henne! Vad har ni för planer för dagen?

Jag kommer nog inte uppdatera så mycke idag, kan hända att det blir något inlägg på skolan men vi få se:)

puss&kram!

/jossanlindberg

15/3 (godnatt)

2010-03-15 / 21:32:00

Hallådär!
Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag hoppar ner i sängen, (nog för att jag redan ligger)..
Nu ska jag som sagt sova, är riktigt trött efter allt ståhej idag & jag måste ju vara pigg imorgon när jag ska till Johanna & se desperate housewives!! Hoppas ni alla haft en trevlig dag, min har då varit de & imorgon väntas en till.

Nu ska jag försöka få tag i Susanna, sen ska jag nog sova som sagt.

Sov gott allihopa! ♥




♥Snart är man moster!♥

/jossanlindberg

15/1

2010-03-15 / 19:46:02
Hejallihopa :D
Exakt 10 dagar nu tills jag är 17 helt perfekt :D!
Ikväll har jag dammsugat + skurat mitt rum, sen ha jag även hjälpt min mamma som har ont i nacken att måla trappen;D nu är de bara halva kvar, de blir riktigt fint! (vitt)
nu ska jag snart ta & hoppa in i duschen, sen blir de nog att mysa framför tv:n :)

Påtal om ingenting, min lillasyster ramlade och slog sig mellan benen sen sa hon:
- AJ MIN PUNG!! (hahahahahahahahahah)
inte smart syster jag har om man säger så, hon har ju som sagt ingen pung...

/jossanlindberg

15/3

2010-03-15 / 08:36:28

Godmorgon babes ;)
Steg upp vid halv 8 och är typ redan klar :O? Det är bara ett problem som återstår.. Jag vet inte om jag ska ha min vårjacka eller om jag ska ha en kofta som är rätt så lång & varm?
Jag funderar på vårjackan men jag har ingenting som jag då kan ha till linnet, men förhoppningsvis så löser det sig också.
Idag är det praktik som gäller sen så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tror de blir att skura ordentligt för jag har fått fläckar på mitt golv? Jaja, ska sluta babbla nu, jag skriver när jag kommer hem, men först slänger jag in en egopic  =)


pussar!


/jossanlindberg

14/3 (nu är alla bilderna från kameran överförda)

2010-03-14 / 21:54:06
Hejdär!
Nu har jag fört över alla bilder från min digitalkamera, så det kommer att komma en liten "bildbomb" som ni kallar det, jag hoppas ni gillar bilderna så enjoy!






Det där är Leia:s tårta som dom hade på namnfesten för ett bra tag sen :)

Jaja, njut av bilderna, puss
/jossanlindberg

...

2010-03-14 / 17:35:47



hur länge ska jag måsta ha den här känslan i magen?
hur länge ska detta hålla på?
hur länge ska jag måsta tänka på dig?
Jag orkar inte,
dags för nya andetag, och börja om.
Men samtidigt vill jag inte,
jag önskar allt detta kunde börja om på nytt,
eller spolas tillbaka ca 2 månader?




Låten framför mycke känslor som jag vill ha sagt men inte kan uttrycka.
/jossanlindberg

föressten..

2010-03-14 / 13:59:28
jag funderar på att kanske göra en ny blogg? om inte annat så måste jag iallafall ha en ny design , är less på min nu :] någon som vill göra den åt mig kanske (A)?

Men nu ska jag fixa mina naglar sen kanske lägga in en lermask i mitt ansikte så jag känner mig lite fräschare.
Skriver sen, tjingping!
/jossanlindberg

14/3

2010-03-14 / 13:41:28
Godmorgon!
Idag vaknade jag av att mamma kom upp vid tolv tiden, sen har jag spelat cube crash sen dess.
Jag satt nyss och läste bloggar & såg att den 30 juni 2010 kommer The twilight saga eclipse ut & den är ett MÅSTEE att se!!
Men nu ska jag sluta babbla, jag lägger ut trailern.



PUSSAR!
/jossanlindberg

14/3

2010-03-14 / 01:53:23

GODNATT!♥

/jossanlindberg

13/3

2010-03-13 / 22:18:12

Jag har legat här hemma sen 4 och inte gjort nått.. Känns lite trist, menmen. Hade jag varit smart hade jag startat med bakningen till när jag fyller år, men de är ju lite sent påkommet nu kanske?
Senare ikväll efter dehär inlägget blir de väl att vänta in samtal från Johanna , sen se film tills jag somnar.
Orkar inte skriva mer, godnatt!



Tack för en kul resa!♥

/jossanlindberg

13/3

2010-03-13 / 17:31:20

Hejdär :)
Kom hem från Ammarnäs igår, de va riktigt mysigt där. Vi brassade runt med pappas skoter & Elias visade oss leder sen va vi med han & nån fler =)

Ikväll vet jag inte vad det blir för något roligt, kanske bara ska ta en hemmakväll? De är ju endå så dåligt väder.. Annars blir de väl att he sig ut. Har då alldeles nyss packat upp osv så allting är då klart här hemma iallafall :D
Men nu ska jag sluta babbla jag skriver kanske ett inlägg sen :)!


egopic :]

/jossanlindberg

9/3 (natt med celina)

2010-03-09 / 14:51:34
Hej/Godmorgon!! :)
Jag är just nu med Celina & Johanna vi sitter & snackar lite skit. Johanna ska snart fara & då ska jag & Celina se klart filmen som vi håller på att se.
Gårkvällen var riktigt mysig, åkte skoter sen låg jag & Celina och såg film och myste. Riktigt kul att ha varit med henne de va ju så jävla längesen :(

Imorgon åker jag till Ammarnäs så jag bloggar på söndag igen. Puss alla sötnosar! ♥

/jossanlindberg

8/3 (måndag)

2010-03-08 / 13:31:22

hej, förlåt för dålig uppdatering i helgen. Har varit lite upptagen sen har jag inte orkat med datorn. Här kommer lite kort om helgen:

Fredag: Skolan>stan>Celina följde mig hem> sen bar det av ut & hade kul!
Lördag: Mamma väckte mig så de blev att följa med dom ut på en skotertur>stan & va med Jennifer>Sov hos Jennifer
Söndag:Jag & Jennifer åkte hem till mig>Emil & Viktor kom så de bar av till bure & käka pizza>Sen kom Johanna & Erik också hem till mig så då åkte vi 6 iväg med skotrarna & grillade>kvällen slutade med att jag & Jennifer satt trötta & spelade 500.

Idag vet jag inte vad det blir. Andreas snackade om att han ville att jag skulle med han & Linn ut och köra skoter men jag vet inte de beror nog på om Ollon kan köra med tanke på att jag inte har skoterkort, men vi får väl se vad dagen har att erbjuda som sagt! :)

Jag har fått min nya telefon nu me dock ingen kabel annars skulle jag lagt in alla helgens bilder så ni skulle fått se dom!


det fick bli en gammal bild från förrahelgen som va :)

/jossanlindberg

3/3 (middag?)

2010-03-03 / 17:48:47
Jag sitter & väntar på middag, mamma har inte ens börjat med den så jag blir som lite fundersam om vi ens ska äta nån haha men de tror jag nog.. eller?:S
/jossanlindberg

3/3 (hemma nu)

2010-03-03 / 14:23:50
Nu är jag hemma igen , sköööönt!
Johanna babblade om att hon skulle komma hit så de blir nog kanon ;D Annars blir de väl inte att göra så mycket ikväll, får väl snacka lite skit med Johanna som vanligt & kanske få ur henne om vi ska till Ammarnäs eller inte, men de är ju endå en vecka kvar imorn så vi får väl se :D Annars så hoppas jag på att min mobil kommer imorgon! Tycker att jag kan få den i tidig födelsedagspresent, de är ju endå bara 22 dagar kvar så :D men nu ska jag sluta babbla, pusshej !



Bild sen i somras, fy vad jag saknar sommaren!
/jossanlindberg

3/3 (skolan)

2010-03-03 / 10:11:11
Sitter just nu på skolan, har som ingenting att göra så jag har pluggat lite mera till NK provet som är nu efter lunch, efter de blir de hem & sova, kanske försöka städa eller nått annat (igen) . Har man lite till liv finns det inte så mycket mer att göra, om jag inte sätter mig & ser en film :) Kanske skulle vara med Magnus ett tag också men vi får se =)

Nu så ska jag vara lite social med Celina, pusshej =)

/jossanlindberg

3/3 (Morsning)

2010-03-03 / 07:38:49
Godmorgon alla vänner & ovänner!
Har alldeles nyss fixat håret & sminkat mig klart. Nu återstår bara att dricka något sen måste jag skynda mig till bussen, jag har prov idag!! Får se om ja blir där hela dagen eller, jag har sjukt ont i halsen idag & mycket hosta ( fast de hade jag igår också ) Hinner inte skriva så mke mer, uppdaterar på skolan om ja har en dator,

pussar&kramar


BRUDAR♥

/jossanlindberg

HAHAHAAHAH

2010-03-03 / 00:15:56

Haha nu har jag äntligen pluggat klart, jag har nu pluggat in 15 instuderingsfrågor om NK!
Nae nu ska jag ner ta hostmedicin & hoppas på sömn, sen blir de nog sängen ♥

/jossanlindberg

2/3 (Nu lägger jag mig)

2010-03-02 / 22:29:18
Eller ja jag ska inte lägga mig riktigt än måste plugga lite inför provet imorgon, vill ju ha bra betyg ! Fick veta idag att om man sköter sig bra & har bra betyg & jobbar flitigt så kan man få ta studenten i 2:an redan!? Det lät peppande och med tanka på att jag aldrig skolkar och bryr mig om mina betyg osv ( för det är nu min framtid står på spel, vill jag städa eller ha ett bra jobb? ) Så tänker jag kämpa. Det har snart gått ett år!! Det är bara:

Efter sportlovet 3 veckor till påsklovet, Efter påsklovet 6 veckor till sommaren :O!
Nu ska jag sluta babbla ni orkar säkert inte ens läsa hihi, puss


SKYNDASKYNDASKYNDA
JAG LÄNGTAR EFTER DIG!

/jossanlindberg

2/3 (lite för lång powernap)

2010-03-02 / 19:26:34

Självklart var det riktigt skönt att sova, men blev dog 1½-2 timmar, vilket inte är OK om man ska upp imorgon igen. Men jag har riktigt ont i halsen osv, så vi får se om de blir att bara göra provet imorn jag orkar inte ligga efter med sånt det suger pretty much!



Skulle vilja göra som han & krama om kudden igen..

/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!