29/7

2010-07-29 / 00:37:19

TJENIS!
Sitter just nu hemma ensam i soffan med Lillkissen och är livrädd. Mamma & dom har åkt till stugan så jag är ensam till på söndag och nu åskar det ute sen så är det jätte mörkt.. Vet som inte vad jag ska ta mig till :S Men jag hoppas LillKisse hjälper mig!

Annars idag har det inte hänt mke, har städat mitt rum, sovit, fått besök av Susanna och Martin så jag bjöd dom på "middag" eller ja jag åt middag vid 9 och dom fick lov att äta med mig!
sen så kan jag ju säga att jag kommer ångra dessa ord, men jag saknar att jobba de är så trist att bara vara hemma och inte göra något sen sova bort dagarna osv,..

Okej ska sluta med torrbloggandet nu (jag gör det bara för att jag vill att åskan ska försvinna)

pusshej




/jossanlindberg

22/7

2010-07-22 / 23:05:54
Det känns inte som den 22:a redan? Helt sjukt att jag jobbat i 3 veckor redan imorn.. , men aja de kommer bli skönt att vara ledig en hel vecka och bara göra de man känner för!

Annars så har jag varit med Johäääna ikväll och flummat runt, riktigt kul har vi haft. HAHA jitterbug.. Aja, sen så idag så försov jag mig till jobbet, mindre bra men de va bara en timme så nu är man 91 kronor fattigare, men de får jag ta igen i Burträsk!, men nu ska jag ta och sova så jag orkar med "lekdagen" på rönnskär imorn, sov gott alla!



Såhär känner jag mig just nu, HELT ÖVERLYCKLIG!
/jossanlindberg

19/7

2010-07-19 / 22:15:12

Hallojsannnn! :D
I helgen så har allting varit helt perfekt må ja då säga! Men jag orkar inte berätta och vissa vet ju redan så ;P Annars idag så har jag jobbat, jag fick jobba med en kille som inte pratar med mig och typ ger mig de han inte orkar göra själv, inte kul men vad gör man inte för en fin lön?!
Sen när jag kom hem så drog jag till Johanna en stund och var där och snackade lite skit, de är så roligt när man har saker att berätta för varandra och jag tänker inte dela med mig till er av dom sakerna! Sen när jag kom hem så myste jag med våran nya Kissebäääbis sen har jag tvättat, inte de roligaste men eftersom kläderna började tunnas ut i garderoben och jag är ledig hela nästa vecka så var det dags!
Men nu ska jag ta & sova så jag orkar upp imorgon, blev en riktigt sen natt inatt, godnatt puss :*

/jossanlindberg

15/6

2010-07-15 / 21:16:03
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit hem, kommer nog bli en tidig kväll ikväll med tanke på att det blev grymt sent igår..
Men aja, jag har "jobbat" idag och ja de va riktigt lugnt tror jag sov ca 4 timmar (A) Sen så kom jag hem och då blev de att åka till stackrönnan och äta räkmacka, sjukt gott!, Sen där så kom Johan och Johanna och plockade upp mig så jag följde med dom och skjutsa Johanna till Åbyn, sen nu är jag hemma igen :)
Imorgon så är de fredag och de betyder HEEEELG, fy så skönt, 6 dagar kvar sen ledig en HEEEL VECKA! Jag ska nog vara med Suss imorn, så om någon vill vara med är det bara att ringa , ni har mitt nummer, men nu ska jag lägga mig, måste ju upp imorn, pussheej

/jossanlindberg

14/6

2010-07-14 / 17:33:40
ÄNTLIGEN HAR HALVA JOBBARTIDEN GÅTT!
dagen har varit helt okej, jobbade med Elin och hade kul som vanligt! , sov en stund, målade lite, och spelade kort :D
Annars så händer inte så mke ligger vid datorn just nu och hoppas att Ronny kan fixa mina kanaler så jag kan se tv?! Men ja vi får väl se hur de blir med den saken, har inte så mke att säga ska ta och kolla fb och lite annat, pusshej


PÄRLAN ;*
/jossanlindberg

nu har jag bestämt mig!

2010-07-12 / 22:13:04



Nu har jag bestämt mig, jag ska bli brunett igen, vad tycks ;)?

/jossanlindberg

12/6

2010-07-12 / 19:36:33
HejHej!
Ska alldeles strax gå ner och äta middag, det blev en sen en för att mammas kusin kom just från sthlm :)
Idag har jag jobbat med Elin i värmen och de va då inte nådigt varmt vill ja lova.. Sen va jag och hämta min moppe och efter de for jag och tvär bada:) Men jag skriver kanske sen har inte tid nu puss


/jossanlindberg

11/6

2010-07-11 / 19:16:34
Hejsan!
Jag har alldeles nyss bäddat rent sängen, sköönt!
jag tänkte att ni skulle få en liten update, fredag: For till Johanna, gjorde mig iordning , drog in till stan och va på stadsfesten med Felicia och Janina, sen så for jag till mormor och sov!, lördag: Steg upp, gjorde mig iordning, drog till stadsfesten med carro en stund sen så for jag hem till mormor , sov någon timme gjorde mig klar åkte in till stadsfesten med Lillan felicia och janina, såg E-type och de va ett himla drag men kul vare! Kom hem vid 2 och somnade direkt, Söndag: Steg upp rätt så tidigt, åkte in  till stan med mamma och mormor sen åt vi lite åkte lite karusell och nu sitter jag hemma och gör ingenting ska väl försöka fixa hem min moppe på nått jävla vänster men ja vi får väl se hur de går med de ;) Men nu ska jag göra lite saker sen sova i hyfsad tid, godnatt! :)

 Sjukt gammal bild (A)
Ska man satsa på blond igen?
/jossanlindberg

8/6

2010-07-08 / 21:17:19
Godkväll mina vänner!

Imorse så ringde väckaren halv 5.. Jag tänkte ja men jag drar mig lite till och tillslut va klockan 10 över, min enda tanke va FAAN! Jag sprang ner och packade ihop lunchen och sådär sen kom skjutsen rätt så direkt, halv 6 dvs.
På jobbet så fick jag måla allt i brandboa en gång till och imorn blir de 3e och sista varvet sen så blir de städning och målning av golvet. Tror de kommer bli riktigt snyggt där! Sen räknade jag ut idag att jag kommer tjäna ca 11200 nått så de är bra, jag får 94 i timmen med semesterersättning! :D

Aja, annars idag så va jag och åkte en karusell som mamma payyyyya! Sen for vi till mormor och väntade på att Emmy och Anna skulle se klart bion och nu är jag hemma igen, blir nog en tidig kväll var något trött idag så-.-!

Men nu ska jag avrunda, kommer nog inte blogga något mer, men ni ser ju när nästa kommer, blir nog söndag skulle jatro! TJINGELING MINA VÄNNER!


Denna brud ska jag tillbringa stadsfesten med! :D
/jossanlindberg

kul liv..

2010-07-06 / 19:22:41
Hello!
Ligger och funderar vad man ska hitta på dom sista timmarna man är vaken.. Har ju som redan duscha och så, så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är sugen på att fara och bada en stund, någon som vill följa?
Annars så väntar jag på att Johanna ska ringa, men de verkar hon inte göra så jag hinner nog dock inte träffa henne ikväll iallafall som de ser ut nu.
Men nu ska jag försöka hitta på något med mitt roliga liv,,

btw. har blivit förkyld tror jag?!
/jossanlindberg

6/6

2010-07-06 / 16:34:00
Hejsan!
Har alldeles nyss kommit ut ur en skön dusch! Det har varit en riktigt varm dag och jag har nog druckit mot 5 liter vatten..
idag så skulle jag Elin, Emma, och två killar typ plocka skräp från en legda (eller hur de nu stavas) och de va typ järnskrot, trä, datasaker osv och när vi gjort de bad vi om en container som skulle komma klockan 11.10 men nej den va inte där då och ja vi slutade 14.45 och den hade fortfarande inte kommit så vi har typ suttit och solat mesta dels av dagen :-)
Ikväll blir de kanske att kika förbi Johanna en sväng, skulle vara skönt att få komma bort ett litet tag och se lite fräsch ut iallafall, dom såg ju mig igår som jag såg ut när jag jobba.. INTE OKEJ! Men nu ska jag hoppas på lite mat snart sen ska jag fixa håret, uppdaterar ikväll

kysshej!

/jossanlindberg

5/6

2010-07-05 / 18:09:10



Jag kan verkligen inte sluta nöta på låten.. Den är sjukt bra! Älskar refrängen.

aja, nu är min första dag avklarad, har sura handledare, kommer få göra skitjobbet & lyssna på datanördarna i 3 veckor.. Men aja, de är värt pengarna.
Annars så försöker jag att sysselsätta mig för att inte somna men jag har som inget att göra och jag är redan klar med tvätt & städning.. Men de kan ju vara skönt och bara ta de lugnt också, men jag ska endå ringa upp Johanna sen och höra om hon vill ses en stund och kanske vila från pluggandet om inte så tänker jag duscha till klockan 10! JAG VILL HA SOMMARLOV SOM ALLA ANDRA!

En sista sak, Linn har övergett mig på fredag om stadsfesten TACK LINN :O så nu har jag betalt en biljett helt i onödan.. :( Nu ska jag sluta babbla och låta er njuta av låten, byyyye

/jossanlindberg

4/6

2010-07-04 / 20:10:20
Godkväll !
sitter just nu nyduschad i sängen och väntar att Johanna ska komma en stund och hälsa på, sen blir de att lägga sig! Börjar ju jobba imorn så jag måste ju vara pigg då :P Annars i veckan så har jag ju varit hos Pappa från Onsdag-Fredag, sen for jag till Skelleftehamn och var där från Fredag-Söndag så de är ganska skönt att vara hemma igen :) Jag har då hunnit tvätta, städa, och äta surtrömming + att ja ha va på vitbergsbadet! En lugn och skön söndag som de ska vara .
Men nu ska jag kila ner en sväng sen fixa håret så jag slipper de imorn, godnatt mina vänner, jag kanske bloggar imorn på morron om jag orkar och kommer ihåg!

/jossanlindberg

2/7

2010-07-02 / 01:42:16
Hejsan!
Ligger just nu nerbäddad i sängen hos pappa och ska nog snart försöka sova, ska upp hyfsat imorn för att hinna umgås med pappa & syskonen sen blir de att rulla till felicia för att bli fotad & umgås med henne och Janina, vi ska äta grillat och bara ta de lugnt! :)

Idag så vaknade jag av ett samtal från johanna, Johan hade tagit körkortet så dom kom och hämtade mig sen så sprang jag och johanna på stan ett tag! , dock så köptes ingenting, måste ju spara pengarna till stadsfesten :D
annars så ha de inte hänt så mke idag såg en film med pappa & Jennie som jag inte fattade nått av menmen.. Sen gick jag upp och har legat vid datorn ett bra tag nu.

men nu ska jag avrunda, godnatT!

/jossanlindberg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!